• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
9 aydır neredeyse her gün kullanıyorum ve çok memnunum. Ön ısıtmayı iyi yaptığınız takdirde çıkan sonuçlar harika. Birçok kafede espresso içtim ve arasında aman aman pek bir fark bulamadım açıkçası. Merak ettiğiniz bir konu olursa sorabilirsiniz.
Tamamdır tam kararı verirsem almak için rahatsız ederim sizi teşekkürler🤗

Selam, bugun denemelerimi yaptım. Bence potansiyeli var. Asidik fermante ayarladığım 93 derece suda (filtre kavrum olduğu için 93 kullandım) baya tatlılaştı. Gövdesi orta seviyede kaldı. Gayet keyifliydi. Fakat yaparken şöyle bir sorun ile karşılaştım. Belki bunun başlığı burası değil ama sidrayı denerken cok ugrastırdı o yüzden paylaşmak istedim. Normalde df64 kullanıyorum espresso için. Fakat hali hazırda kalibrasyonunu yaptığım kahvenin öğütüm derecesiyle oynamamak adına hemde biraz keyif yapmak için denemelerimi comandante mk4 te yaptım. Daha önce sadece 1 sefer espresso demlemiştim comandante ile ondada benzer sorun ile karşılaşmıştım. Benim kahve tüketimim sağlamdır😊 ve bu genelde yarı yarıya espresso filtredir. Filtrede cmd kullanıyorum tabiki. Fakat ne olur ne olmaz diye red clixle birlikte aldım ve normal aks ı hiç kullanmadım bile. o yuzden normalde nasıl bilmem ama benim red clix deneyimimde şöyle oluyor. Genelde okuduğum tarifleri veya comandantenin verdiği birim sayılarının minimumunu kullansam bile demlmelerime kalın geliyor. İlk başta bunun th1 kullandığımdan olduğunu düşünüyordum. Ama bu espresso deneyimleri biraz kafamı karıştırdı. Kitapçığa veya inernetteki tariflere baktığımda 14 ile 20 click ler kullanıldığını görmekteyim. Bende bugun başlarken 15 click ile başlim dedim. basınç bile sağlanmadı. Sonra 13 e indirdim 2 bar. Sonra 11 4-5 bar. Sonra 9 click te basıncı yakalayıp 27 saniyede bir espresso alabildim. (büyük ühtimal 8 daha bile uygun olucak gibi). Sizce bu normal mi? 0 noktası tabiki bir mit 😁 ama ben hesaplamamı şöyle yapıyorum. tam dönmediği ilk yeri 0 bıçak sürten ilk yeri de 1 base alıyorum. Yani 2 de bile az da olsa bıçak değiyor oluyor. Buna rağmen 8-9 da espresso almak normal mi?

Selamlar Teoman Bey,

Çok sevindim Sidra filtre profilinin bile iyi sonuç vermesine. Bunun üzerine ayrıca çalışacağım ben sonraki aylar için özel bir profile doğru :)

Ayar kısmına gelirsek. Sidra mevcut haliyle(filtre) genel itibariyle oldukça ince öğütüm isteyen bir çekirdek. Bu tarz çekirdeklerde, hem filtre hem de çekirdek kimyasını oldukça değiştiren spesifik bu anaerobik işlemde, espresso denemeye doğru gittiğimizde oldukça inceliyor öğütüm. Standart referanslar çok genel geçer espresso odaklı çekirdekler için diyebiliriz. O yüzden inceltmekten hiç çekinmeyin. Oyunun içinde bir de portafiltre içindeki basket, dağılım, makine ve basınç gibi faktörler de var tabii. :)

Ben de Sidra için ve hatta belki Red Bourbon bir şeyler çalıştıktan sonra espresso performansını paylaşacağım sizlerle. Heyecanlı denemeler :)

Selamlar,
Kahve, ekipman ve incelik oranin degisken oldugunu biliyorum. Cok farkli ekipmanlar ve makineler kullandim. Ama comandanteye baya yeniyim. Red clixde 8-9 clickde normal mi diye merak ettim sadece.

Espresso kavrumlarinizi 4 gozle bekliyor olacagim. Filrelerdede gozum var ama bu ara cok filtre stogu yaptim. Bayatlatmamak lazim😊. Tesekkurler destek icin.👋

TinCoffee'nin büyük bir özveriyle getirdiği özel kahveleri bir süredir keyif ve gururla izliyordum, birkaçını da deneme fırsatım oldu, güzel kahvelerdi ancak beni inanılmaz etkileyen bardaklar çok da elde etmemiştim açıkçası, belki benimle ilgilidir bilemiyorum. Ama son getirdikleri çekirdeklerden Kolombiya Finca La Reserva anaerobik fermente çekirdeği az önce sitedeki reçeteye göre demledim ve uzun zamandır damakta bu kadar keyifli bir etki bırakan, özelliğini bu kadar parlak yansıtan bir çekirdek tükettiğimi hatırlamıyorum. Tarlaya ekeninden, toplayanına, çekirdeği bizlere getireninden kavurup çantalara koyanına kadar herkese teşekkürler, bu büyük çaba özellikle bu üründe olduğu gibi şimdiye kadarki tüm özel çekirdeklerden iyi bir lezzete sahip olunca yazmadan edemedim. Alın, aldırın, demleyelim, konuşalım. Keyifli haftasonları! :)

Sevgili @raistlin nasılsevmiycen bey nasılsınız?😁 Ufak bir şımarıklık yapıp kendime bir ısı ayarla kettle alayım diyorum, acaba stagg için bir gelişme olur mu bu aralar? gireyim mi niyetine ne dersiniz? Teşekkür ettim şimdiden

@KahveKontu @Eluna

Merhaba Arkadaşlar,

Nihayet Fellow Stagg EKG'ler yola çıktı, Avrupa yüklerimizle birleşip Türkiye'ye doğru seyir alacaklar. :) Ağustos içinde kullanıma hazır olur ürünler.

Bilhassa TL fiyatlandırmayla alakalı haklı olarak sorular geliyor, ancak ürünlerin satış zamanı kurları görmeden şimdiden yanıltıcı olabilecek bilgi vermek istemiyorum. Bırakın TL'yi, döviz bazında inanılmaz artmış durumda maliyetimiz. Netleştiğinde duyuruları gelecek.

Selamlar Arkadaşlar,

Bir bilgilendirme ve kampanya haberi:

49 TL'ye kadar yükselip kabul sınırımızın ötesine geçen Yurtiçi Kargo gönderim bedeline alternatif olarak Aras Kargo ile anlaşma yaptık.

Şu an gönderi bedeli 30 TL'ye düşürüldü. Bugün itibariyle sitede 30 TL olarak aktif. Tüm gönderileri Aras Kargo ile sağlıyoruz. Ücretsiz kargo limitini de tekrar 350 TL'ye düşürdük.

İndirim:

Comandante aksesuarları için %10 indirim mevcut.
Kupon kodu: cmd10
https://tincoffee.net/urun-kategori/comandante/aksesuarlar/

Polimer hazne - Şeffaf stoğa geldi! Bekleyenlere duyurulur.

İstisnasız tüm aksesuarlarda geçerli. Sepette kodu eklemeyi unutmayın. İndirim 7 Ağustos Pazar gün sonuna dek geçerli.

Herkese Sevgiler.

Son düzenleme:
Selamlar Arkadaşlar,

Bir bilgilendirme ve kampanya haberi:

49 TL'ye kadar yükselip kabul sınırımızın ötesine geçen Yurtiçi Kargo gönderim bedeline alternatif olarak Aras Kargo ile anlaşma yaptık.

Şu an gönderi bedeli 30 TL'ye düşürüldü. Bugün itibariyle sitede 30 TL olarak aktif. Tüm gönderileri Aras Kargo ile sağlıyoruz. Ücretsiz kargo limitini de tekrar 350 TL'ye düşürdük.

İndirim:

Comandante aksesuarları için %10 indirim mevcut.
Kupon kodu: cmd10
https://tincoffee.net/urun-kategori/comandante/aksesuarlar/

İstisnasız tüm aksesuarlarda geçerli. Sepette kodu eklemeyi unutmayın.

Herkese Sevgiler.
Tesekkurler @raistlin,
Ne zaman a kadar devam edicek acaba?

Fellow Carter için indirim planın var mı Togay @raistlin

Fellow Carter için indirim planın var mı Togay @raistlin
Maalesef Utku. Hiç arzu etmesem de Fellow ürünlerinde artış olacak bu hafta. Bu olmadan hızlı hareket etmeyi öneririm.

Listeleri çoğu ürünümüz Avrupa yapımı olduğu için Euro üzerinden kurguluyorduk, ancak Fellow durumunda EUR - USD kayıpları tolere edilebilir sınırı çok fazla geçti.

Bir kahvesever dost için bakarsın paketinden denemelik Gesha falan çıkar ama, belli mi olur :) Öhöm öhöm.

Maalesef Utku. Hiç arzu etmesem de Fellow ürünlerinde artış olacak bu hafta. Bu olmadan hızlı hareket etmeyi öneririm.

Listeleri çoğu ürünümüz Avrupa yapımı olduğu için Euro üzerinden kurguluyorduk, ancak Fellow durumunda EUR - USD kayıpları tolere edilebilir sınırı çok fazla geçti.

Bir kahvesever dost için bakarsın paketinden denemelik Gesha falan çıkar ama, belli mi olur :) Öhöm öhöm.
Merhabalar,

Carter move mug’ın diğer kapak tasarımlı hallerini ve kapaklarını getirmeyi düşünüyor musunuz? Elimdekinden çok memnunum ama tek elle kullanım kolaylığı olan bir termos daha almak istiyorum. Düşünceniz varsa bekleyebilirim

Teşekkürler

Son düzenleme:
Merhabalar,

Carter move mug’ın diğer kapak tasarımlı hallerini ve kapaklarını getirmeyi düşünüyor musunuz? Elimdekindekinden çok memnunum ama tek elle kullanım kolaylığı olan bir termos daha almak istiyorum. Düşünceniz varsa bekleyebilirim

Teşekkürler
Selamlar,

Evet, getireceğiz. Yeni kapak modelleri henüz distribütör listesine girmedi. Giriş yapar yapmaz planda olacak.

Yeni ürünleri Amerika iç pazarı için derhal oyuna sokabiliyor firma, fakat dünyanın geri kalanıyla beraber bizler için biraz daha bekleyiş oluyor. Kesin bir tarih veremem şu an ama muhakkak getireceğiz ürün stok haberini alır almaz. :)

Kolombiya Potosi Natural' i, sitedeki tarifle Molent 37 klik ile Origami'de demledim. Buram buram mürdüm eriği ve rom karışımı var kahvede. Aneorabic kahveleri çağrıştırdı bana bayaa bu kahve. Potosi Aneorabic ve Las Margaritas'ı da içtikten sonra yorumlarımı yazacağım. İlk fincan için yorumum gayet başarılı yine şaşırtmadınız beni @raistlin emeğinize sağlık 😃

Kolombiya Potosi Natural' i, sitedeki tarifle Molent 37 klik ile Origami'de demledim. Buram buram mürdüm eriği ve rom karışımı var kahvede. Aneorabic kahveleri çağrıştırdı bana bayaa bu kahve. Potosi Aneorabic ve Las Margaritas'ı da içtikten sonra yorumlarımı yazacağım. İlk fincan için yorumum gayet başarılı yine şaşırtmadınız beni @raistlin emeğinize sağlık 😃
Afiyet olsun! Kontrollü sıcaklıkta yapılmış bir fermantasyon işlemi. Buram buram meyve patlaması! :)

Potosi Pink Bourbon için yorumunuzu özellikle bekliyorum.

Geri