raistlin
Barista
Böyle yorumlar sayesinde bu özel lotların devamı geliyor.TinCoffee'nin büyük bir özveriyle getirdiği özel kahveleri bir süredir keyif ve gururla izliyordum, birkaçını da deneme fırsatım oldu, güzel kahvelerdi ancak beni inanılmaz etkileyen bardaklar çok da elde etmemiştim açıkçası, belki benimle ilgilidir bilemiyorum. Ama son getirdikleri çekirdeklerden Kolombiya Finca La Reserva anaerobik fermente çekirdeği az önce sitedeki reçeteye göre demledim ve uzun zamandır damakta bu kadar keyifli bir etki bırakan, özelliğini bu kadar parlak yansıtan bir çekirdek tükettiğimi hatırlamıyorum. Tarlaya ekeninden, toplayanına, çekirdeği bizlere getireninden kavurup çantalara koyanına kadar herkese teşekkürler, bu büyük çaba özellikle bu üründe olduğu gibi şimdiye kadarki tüm özel çekirdeklerden iyi bir lezzete sahip olunca yazmadan edemedim. Alın, aldırın, demleyelim, konuşalım. Keyifli haftasonları!![]()
Gesha Anaerobic Honey pek bir zarif kahve. Seçki içinde bu şekilde bir kahve olmasına ekstra özen gösteriyorum.
Cafe Granja kahvelerine dair, bilhassa da Potosi Pink Bourbon için de heyecanla yorumunuzu bekliyorum.