• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Madem kampanya var, dedim alayım bir origami :) Herkese iyi bayramlar dilerim :)

@Brewjourneytime @cms21

Merhaba Arkadaşlar,

Origami ve Flower Dripper'lar bayrama özel Cafec Abaca hediyeli!

Stoklarla sınırlı, gönderimler bayramdan sonraki hafta başı yapılacak.

Comandante aksesuar kampanyası da gelecek.
1 adet Gri origami ile kampanyaya katıldım. Teşekkürler Togay bey🙂 @raistlin ve dayanamayıp wood care bakım da aldım. Bayram öncesi harçlıklar şimdiden tükendi😂

Son düzenleme:
Lacivert renk seçeneği mi var sadece origami + cafec abaca kampanyasında @raistlin ?

İyi akşamlar Togay cım ,
Commandante fırçalardan birini tercih etmem gerekirse hangisi daha kullanışlı olur acaba ?
4 numarayı düşünüyordum ben , kullanan arkadaşlarında yorumlarını alabilirim elbette😊

İyi akşamlar Togay cım ,
Commandante fırçalardan birini tercih etmem gerekirse hangisi daha kullanışlı olur acaba ?
4 numarayı düşünüyordum ben , kullanan arkadaşlarında yorumlarını alabilirim elbette😊
İyi Akşamlar Ağabey,

4 numara temizlik için ideal değirmende, 1 numara ise daha çok tezgah ve süpürme fırçasıdır. :) Comandante için de kullanılabilir yine demonte ettikten sonra.

@raistlin Origami mat serisinin diğer renklerini getirmeye dair bir plan var mı acaba? Son zamanda Origami alasım var ama mat renkler gözüme çok daha güzel gözüktü.

@raistlin Origami mat serisinin diğer renklerini getirmeye dair bir plan var mı acaba? Son zamanda Origami alasım var ama mat renkler gözüme çok daha güzel gözüktü.

Evet, diğer mat renkler de gelecek sene sonunda.

Sorun Origami'nin çok uzun bekleyişlerle ürün verebilmesi sadece. Karneyle Origami alan distribütör gibi hissettirdin bu bayram, bu ayıp senin Origami. :)

Merhaba @raistlin ,

Eureka'nın sitesinde gördüğüm kadarı ile ve doğru anladıysam, artık Filtro ve Crono modelleri Brew amaçlı 50mm bıçaklarla satılacakmış. Böyle bir durum söz konusu mudur? Bir de Brew bıçakları kullanma imkanınız oldu mu 50mm olarak, nasıl yorumlarsınız kullandıysanız?

Merhaba @raistlin ,

Eureka'nın sitesinde gördüğüm kadarı ile ve doğru anladıysam, artık Filtro ve Crono modelleri Brew amaçlı 50mm bıçaklarla satılacakmış. Böyle bir durum söz konusu mudur? Bir de Brew bıçakları kullanma imkanınız oldu mu 50mm olarak, nasıl yorumlarsınız kullandıysanız?

Merhaba,

Yeni bir seçenek olarak 50mm brew diskler geliyor, doğru. Filtro ve Crono modelleri iki seçenekli denebilir yani artık. Biz standart olarak Crono modelinde ince öğütmeyi destekleyen diskleri kullanıyoruz. Dileyen arkadaşlar brew diskleri ayrıca tercih de edebilecek. Bu diskler henüz pek yeni, bize de ulaşmak üzere. Bir vakit sonra daha detaylı bilgi verebilirim. :)

Merhaba,

Yeni bir seçenek olarak 50mm brew diskler geliyor, doğru. Filtro ve Crono modelleri iki seçenekli denebilir yani artık. Biz standart olarak Crono modelinde ince öğütmeyi destekleyen diskleri kullanıyoruz. Dileyen arkadaşlar brew diskleri ayrıca tercih de edebilecek. Bu diskler henüz pek yeni, bize de ulaşmak üzere. Bir vakit sonra daha detaylı bilgi verebilirim. :)

Mevcut cronolarımızda da kullanabilecek miyiz acaba.

Merhaba,

Teşekkür ederim cevabınız için, test sonuçlarınızı merakla bekliyorum :)

Geri