• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Origami'nin stoklara ne zaman gireceği (en azından yakın tarih olarak) belli mi? (buraya sordum sanıyordum ama yanlış başlık altında sormuşum)

Merhaba Arkadaşlar,

Origami'ler geldi, sitede satışa açıldı: https://tincoffee.net/urun-kategori/origami/

Yeni renk olarak Mat Gri ve Kırmızı eklendi. Turkuaz, Lacivert, Turuncu, Mat Gri ve Kırmızı olarak devam ediyoruz.

Sınırlı sayıda Origami Şeffaf Taban da geldi, ayrıca satın alınabiliyor.

Bir de Fellow Mighty Carafe Clear ve Cafec Abaca içeren güzel indirimli paket yaptık. Bu da 10 adetlik stoğuyla sitede satışta!

Herkese Sevgiler.

Günaydın Togay bey kaldı 2 gün, Satag EKG siparişimi Salı günü geçeceğim.🙂
Yaşasınnnnn. 😄😍

Siteye giremiyorum sorun mu var acaba

Ben halen giremiyorum.

Ben girebiliyorum google chrome, dilerseniz başka web tarayıcılarından dilerseniz birde tarama verilerinizi silip tekrar deneyin.

Ben yukaridaki urun linkine tiklayinca girmistim

Bende bu çıkıyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210704_134533_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210704_134533_com.android.chrome.jpg
    36.4 KB · Görüntüleme: 10
Dünden beri Türk Telekom sabit internet hatlarında sıkıntı var. O nedenle olabilir , DNS değiştirirseniz ya da mobilden denerseniz olur zannediyorum.

Geri