• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün carter’i teslim aldım.Daha deneme yapmadım ama dış yapısı ve kalitesini begenmedim.Fellow kalitesine yakışmamıs.Stanleyler cok daha saglam ve tok.Dısaridan baktigimda da gayet standart goruntusu var.Performansina sonra bakariz artık

Pandemi dönemi sonrası dün ilk defa ofise gitme şansı yakaladım. Dolayısıyla bunu bir fırsata dönüştürerek, Carter'a güzel bir kahve demleyip yola çıktım. Bence hem tasarım olarak hem işlevsel olarak Fellow Carter gayet tatmin edici. Kalitesiyle ilgili de en ufak bir sorun yok bence.

Stanley'lerin görünümü mesela bana göre inanılmaz vasat. Carter'ın duruşu ve minimalist tasarımı bence sahiden üst düzey. Gönül rahatlığıyla hem yanımda hem arabada hem de herhangi bir ortamda taşıyabilirim.

Pandemi dönemi sonrası dün ilk defa ofise gitme şansı yakaladım. Dolayısıyla bunu bir fırsata dönüştürerek, Carter'a güzel bir kahve demleyip yola çıktım. Bence hem tasarım olarak hem işlevsel olarak Fellow Carter gayet tatmin edici. Kalitesiyle ilgili de en ufak bir sorun yok bence.

Stanley'lerin görünümü mesela bana göre inanılmaz vasat. Carter'ın duruşu ve minimalist tasarımı bence sahiden üst düzey. Gönül rahatlığıyla hem yanımda hem arabada hem de herhangi bir ortamda taşıyabilirim.
Sade tasarımlari ben de her zaman tercih ederim .Ama fazla narin geldi bana.Tutuşu da zor.Şimdi worka demleyip iciyorum mug’dan.Tad a bir etkisi yok ama metal kisimdan içmek biraz rahatsizlik veriyor dogal olarak.Sonucta benim ihtiyacimi karsilayacak.Buyuk oranda arabada kalacak zaten.

@raistlin merhaba, sabah öğütüm yaparken topuz yerinden çıktı ve fotoğraftaki metal parça yere düştü, kırık mı yoksa şekli mi böyle anlayamadım ve nasıl geri takacağımı da bilemedim, yardımcı olabilir misiniz?

Selamlar,

Segman hasar görmüş gözüküyor. Faturanızla beraber lütfen mail olarak iletin siparis@tincoffee.net adresimize. Hızlıca ilgileniriz. :)

@raistlin Togay Bey merhabalar, Carter Mug aldım (henüz yola çıkmamış) ancak internette yorumları okudukça memnun olan sayısı çok olsa da koku şikayeti olan kişi sayısının da fazla olduğunu gördüm. Bu durum hakkında bir gözleminiz/yorumunuz var mı? Heyecanla beklediğim bir ürün ancak biraz endişelendirdi bu okuduklarım beni.

@raistlin Togay Bey merhabalar, Carter Mug aldım (henüz yola çıkmamış) ancak internette yorumları okudukça memnun olan sayısı çok olsa da koku şikayeti olan kişi sayısının da fazla olduğunu gördüm. Bu durum hakkında bir gözleminiz/yorumunuz var mı? Heyecanla beklediğim bir ürün ancak biraz endişelendirdi bu okuduklarım beni.

Herhangi bir koku gözlemlemiyoruz. Fellow da zaten conta değişikliği yapıldı teyidiyle gönderdi ürünlerimizi. Ürünlerinizle beraber kullanım notları geliyor, onlara dikkat etmelisiniz kullanırken. Bizim tavsiyelerimiz:

Carter Move Mug: Lütfen Carter Mug’ınızı bulaşık makinesinde yıkamak yerine elde sünger ve aşındırıcı olmayan deterjan kullanarak yıkayınız. Kullanımın hemen ardından yapılacak temizlik ürününüzü kokudan uzak tutarak en verimli biçimde kullanmanızı sağlar. Temizliğin ardından kullanılmayacaksa kapağı açık bırakmanızı tavsiye ediyoruz. Böylece Mug’ınız yeterince hava alabilir ve koku oluşumunu engellemiş olursunuz.

Atmos Vacuum Cannister: Atmos Cannister kapak kısmı su temasına uygun değildir. Bu kısımda hava tahliyesini sağlayan özel bir sistem bulunduğu için lütfen yıkamayınız. Nemli bir bezle silerek temizliğini gerçekleştirebilirsiniz. Paslanmaz çelik gövde elde yıkamaya uygundur, bulaşık makinesinde yıkamayınız lütfen. Kullanılmadığı zamanlarda hava alması için Atmos Cannister’ınızı kapağı açık biçimde muhafaza edebilirsiniz.

Mighty Small Carafe: Mighty Small Carafe elde aşındırıcı olmayan deterjan kullanarak yıkamaya uygundur, lütfen bulaşık makinesinde yıkamayınız. Kahve servisinizin hemen ardından temizliğini sağlarsanız ürününüzü kokudan ve kahve kalıntılarından uzak tutarak en sağlıklı biçimde kullanabilirsiniz.

Herhangi bir koku gözlemlemiyoruz. Fellow da zaten conta değişikliği yapıldı teyidiyle gönderdi ürünlerimizi. Ürünlerinizle beraber kullanım notları geliyor, onlara dikkat etmelisiniz kullanırken. Bizim tavsiyelerimiz:

Carter Move Mug: Lütfen Carter Mug’ınızı bulaşık makinesinde yıkamak yerine elde sünger ve aşındırıcı olmayan deterjan kullanarak yıkayınız. Kullanımın hemen ardından yapılacak temizlik ürününüzü kokudan uzak tutarak en verimli biçimde kullanmanızı sağlar. Temizliğin ardından kullanılmayacaksa kapağı açık bırakmanızı tavsiye ediyoruz. Böylece Mug’ınız yeterince hava alabilir ve koku oluşumunu engellemiş olursunuz.

Atmos Vacuum Cannister: Atmos Cannister kapak kısmı su temasına uygun değildir. Bu kısımda hava tahliyesini sağlayan özel bir sistem bulunduğu için lütfen yıkamayınız. Nemli bir bezle silerek temizliğini gerçekleştirebilirsiniz. Paslanmaz çelik gövde elde yıkamaya uygundur, bulaşık makinesinde yıkamayınız lütfen. Kullanılmadığı zamanlarda hava alması için Atmos Cannister’ınızı kapağı açık biçimde muhafaza edebilirsiniz.

Mighty Small Carafe: Mighty Small Carafe elde aşındırıcı olmayan deterjan kullanarak yıkamaya uygundur, lütfen bulaşık makinesinde yıkamayınız. Kahve servisinizin hemen ardından temizliğini sağlarsanız ürününüzü kokudan ve kahve kalıntılarından uzak tutarak en sağlıklı biçimde kullanabilirsiniz.
Dönüşünüz için teşekkür ederim. Temizliğine dikkat ederek ben de gözlemlerim durumu. Conta değişikliği haberi de güzel oldu.

Fellow Mighty'i alırken tereddüt etmiştim.

Ürün o kadar güzel ve kaliteli ki, almasaymışım pişman olurmuşum :)

Hem estetik, hem kullanılan malzemenin kalitesi, hem damlatmama konusundaki başarısı, hem de yakışıklılığı... Her şeyiyle tatmin etti beni.

Bundan önce Hario Server (kırıldı maalesef) ve Kinto kullanmıştım. Kinto da çok güzel bir server, tatlı, sevimli, kibar. Mighty ise daha agresif ve ben buradayım diyor.

Tabi bu ekipmanların kahve demlemeye katkısı yok ama kullandığım zaman keyif alıyorum.

Edit: Smoked olanı almıştım.

Fellow Mighty'i alırken tereddüt etmiştim.

Ürün o kadar güzel ve kaliteli ki, almasaymışım pişman olurmuşum :)

Hem estetik, hem kullanılan malzemenin kalitesi, hem damlatmama konusundaki başarısı, hem de yakışıklılığı... Her şeyiyle tatmin etti beni.

Bundan önce Hario Server (kırıldı maalesef) ve Kinto kullanmıştım. Kinto da çok güzel bir server, tatlı, sevimli, kibar. Mighty ise daha agresif ve ben buradayım diyor.

Tabi bu ekipmanların kahve demlemeye katkısı yok ama kullandığım zaman keyif alıyorum.

Edit: Smoked olanı almıştım.

Sonuna kadar katılıyorum. Bugüne dek ben de bir sürü başke server kullanıyordum, hala da kullanılabilir ve aynı lezzeti sunar temiz oldukça ama estetiğin ve malzeme kalitesinin toplam kahve deneyimine muazzam bir etkisi var :)

Selamlar,

Segman hasar görmüş gözüküyor. Faturanızla beraber lütfen mail olarak iletin siparis@tincoffee.net adresimize. Hızlıca ilgileniriz. :)
Togay beye mail attım, 24 saat geçmeden dönüş yaptı, sağolsun garanti sürem dolmuş olmasına rağmen bana dün yeni bir topuz gönderdi ücretsiz olarak, çok teşekkür ederim 😊

Ekli dosyalar

• E34FAA9C-E923-4D7F-90D0-9EE4714F75DB.jpeg
    E34FAA9C-E923-4D7F-90D0-9EE4714F75DB.jpeg
    109.9 KB · Görüntüleme: 131
Selam @raistlin!

Traditional ve TH3 filtrelerden yana bir gelişme var mı? Bayram öncesi gönderdiğiniz eski seri numaralı TH3 ile güzel günler geçiriyoruz ama insan bu rüya da bitecek diye endişe ediyor. :)

Güncel devam ediyoruz. TH-3'lerle devam edebilirsiniz en hızlı seriyi kullanmak isterseniz.

Kedimin rızkını yemek pahasına TH3 ile devam edeceğim gibi görünüyor :D

Yalnızca Batu Bey'in mesajındaki ilgili kısım, bir sonraki alımımdaki TH3 ile elimdekilerin farklı olup olmayacağı konusunda aklıma karpuz kabuğu düşürmüştü.
Diğer bir güncelleme ise TH3 tarafında. Abaca, TH1, TH2 ve TH3 için de süreç başından beri yeni ve eski seri farklılıkları üzerinde çalışıyoruz. TH3 hariç diğer ürünlerde bir fark gözlemlemedik ancak TH3 için dokusal ve süre bazında da kahvesine göre 10 sn. civarı farklılıklar gözlemliyoruz. Kafanızda soru işareti kalmaması adına ilk lot TH3 lerden gönderim sağlıyoruz. Son derece hızlı ve tutarlı filtreler.

Geri