• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
lot x yok mu lot x kuruduk kaldık?
Olmaz mı!

Zımba gibi sürprizler geliyor, festival dönemine mecbur planladığımız için Eylül'ü ve sıcakların geçmesini bekledik.

Bildiğiniz haliyle Lot X geliyor. Fişek gibi iki lot var.

Ve asıl bomba:

Ikawa Roastery modelinin ilk kahveleri hazır. Bunlar da Lot X markasıyla geliyor. Lot X içinde bir ayrı niş olacak sürpriz bir isimle. Hepsi dıkşınya, delifişek. Bunların paketleri - kutuları hazırlanıyor. Birkaç hafta sürer. Çekirdeklerin can alıcılığı(Cidden can alır :) dışında özel bir deneyim de önereceğiz beraberinde. Gel, senin için kavuralım, niyesini nedenini anla, neden o filtre, neden o su, neden o öğütme, en doğru şekliyle bizimle tat... Chef's Table.

Sevgiler. :)

Smoked carafe yine indirime girmemiş :(

Olmaz mı!

Zımba gibi sürprizler geliyor, festival dönemine mecbur planladığımız için Eylül'ü ve sıcakların geçmesini bekledik.

Bildiğiniz haliyle Lot X geliyor. Fişek gibi iki lot var.

Ve asıl bomba:

Ikawa Roastery modelinin ilk kahveleri hazır. Bunlar da Lot X markasıyla geliyor. Lot X içinde bir ayrı niş olacak sürpriz bir isimle. Hepsi dıkşınya, delifişek. Bunların paketleri - kutuları hazırlanıyor. Birkaç hafta sürer. Çekirdeklerin can alıcılığı(Cidden can alır :) dışında özel bir deneyim de önereceğiz beraberinde. Gel, senin için kavuralım, niyesini nedenini anla, neden o filtre, neden o su, neden o öğütme, en doğru şekliyle bizimle tat... Chef's Table.

Sevgiler. :)
Sayın togay inan bey ne zamana gelir Eylül ayında ı yoksa bidahaki aymı ona göre kahve planlaması yapacam bir lot x tatma fırsatım olmuştu çilek tarlası gibiydi 😂😂

Arkadaşlar indirim Fam Coffee @pacamara ve Clean Cup'ta @batugen da olacak bu akşam itibariyle, bilginize.

Yanlarına fişşek kahveler eklemek isterseniz. :)

Israrla bayiinizden isteyiniz!
hüloğğğ muglardan alana yanına hediyesini ben koyuyorum ilk kahvesi biraz şey olsun diye. mug hayırlama kahvesi adkflaşd ama sadece bizim siteden :( 'iliketomoveit' ...
Ben bunu fam coffee kahvelerde indirim yapacak diye anladım yahu, siteyi yeniliyorum filan, elimde kart kaldım öyle :)

Uyuyim ben.

Geri