• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
halkımızın yanındayız, termosu alan kahvesiz kalmasın diye ona da indirim yaptık. ‘iliketomoveit’ derseniz, şirinleri görebilirsiniz ama cumaya kadar 😃
Aylaykdımuvit dedim sipariş oluşturdum, indirim için teşekkürler:)
Fakat İnternet sitesinde siparişim görünmüyor :(

İnşallah sorun yoktur ;)

@Brewjourneytime @Sergen @serra @üffü @coffeebeans

Merhaba Arkadaşlar,

Çokça sordunuz, 4. yıl kutlamaları başlasın o halde!

Fellow Carter Mug ve Atmos vakumlu kapların indirimi başladı! İndirimler Cuma'ya kadar geçerli.

Özellikle Carter stokları sınırlı, bilginize: https://tincoffee.net/urun-kategori/fellow/

Herkese Sevgiler.
1 adet Fellow Carter Mug da ben kaptım :) İlgisi için Togay Bey'e ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum:)

@Brewjourneytime @Sergen @serra @üffü @coffeebeans

Merhaba Arkadaşlar,

Çokça sordunuz, 4. yıl kutlamaları başlasın o halde!

Fellow Carter Mug ve Atmos vakumlu kapların indirimi başladı! İndirimler Cuma'ya kadar geçerli.

Özellikle Carter stokları sınırlı, bilginize: https://tincoffee.net/urun-kategori/fellow/

Herkese Sevgiler.
Pusuya yatmıştım, biraz geç uyanmışım ama olsun. 2 tane atmos bir tane de kendimi şımartmak için carter mug kaptım . Çok teşekkürler Togay Bey :)

Mug için tad konusunda kullanıcı yorumu alabilirmiyiz ? Genelde sorun olan kahvenin tadını bozmak konusu felow mug için nasıl ?
Kendi soruma kendim cevap verebilirim artık
Tam aradığım ürünmüş… ana kullanım amacım evden çıkarken kahveyi demleyip arabada ( trafikde) içerken işe gitmek… 45 -60 dk sürüyor tat bozulması yok ve içimi acaip konforlu - burası çok önemli gem no splash olayı hemde agız kısmı muhteşem bir şey.. sırf bu yüzden alınır

3-4 saat sonra tad değişimi olur mu ? Belki ama ayda yılda bir böyle bir ihtiyaç duyarım o yüzden çok fark etmez

Kendi soruma kendim cevap verebilirim artık
Tam aradığım ürünmüş… ana kullanım amacım evden çıkarken kahveyi demleyip arabada ( trafikde) içerken işe gitmek… 45 -60 dk sürüyor tat bozulması yok ve içimi acaip konforlu - burası çok önemli gem no splash olayı hemde agız kısmı muhteşem bir şey.. sırf bu yüzden alınır

3-4 saat sonra tad değişimi olur mu ? Belki ama ayda yılda bir böyle bir ihtiyaç duyarım o yüzden çok fark etmez
Evet bir update vereyim - 2 haftalık kullanımda
Özellikle araç da kullanım için söylediklerim aynen geçerli .. 45-60 dakikada tat bozulması minimal ve içim keyfi süper… 2 saat lik denemede ( kahve muga konulup 1.5-2 saat sonra içildiğinde ) kahve tadı ciddi anlamda bozuldu… sonuç olarak demlendikten sonrası move için süper.. ama termosda kalsın 2 saat sonra içerim dersen 3 ü 1 arada yap iç daha iyi..

Evet bir update vereyim - 2 haftalık kullanımda
Özellikle araç da kullanım için söylediklerim aynen geçerli .. 45-60 dakikada tat bozulması minimal ve içim keyfi süper… 2 saat lik denemede ( kahve muga konulup 1.5-2 saat sonra içildiğinde ) kahve tadı ciddi anlamda bozuldu… sonuç olarak demlendikten sonrası move için süper.. ama termosda kalsın 2 saat sonra içerim dersen 3 ü 1 arada yap iç daha iyi..
Biraz abartmışsınız bence. Ben 4-5 saat sonra içtim sadece birazcık batch brew tadı vardı ama aromalar gayet yerindeydi. Yine de pahalı bir kahveyi 4-5 saat sonra içmek istemem tabi.

Curter mug benim için çok kullanışlı oldu. İlk 1-2 saat hiçbir sıkıntı yaşamadan keyifle içiyorum kahvemi. Saat 7:10 gibi yapıp 09:00 civarı içiyorum genelde. Birkaç kez 3-4 saati buldu onda da hafif acılaşma hissettim o kadar. Ama kesinlikle 3 ü 1 arada ile alakası yoktu, dışarıdaki kahvelere çok daha tercih edilesiydi kesinlikle.

O zaman hazırsak... :cool:

Comandante Nitro Blade Mark4 Stokta: An itibariyle satışa açıldı arkadaşlar!

Mark4 modelleri: Black, American Cherry, Red Sonja, Green, Burgundy ve Cobalt.

Chocolate Fineline ahşap tedariği imkansızlığı sebebiyle bulunmuyor, bu model Mark4 olarak üretilemedi.

Mark4 kutularınızdan geçmişe ek olarak bir yeni polimer kırılmaz hazne + keçe masa örtüsü + bileklik + canavar sticker'lar çıkıyor.
Keçe base'i tüm öğütücü parçalarınızı derli toplu tutmak için kullanabilirsiniz temizlik yaparken örneğin.

Fiyatlarda yine Avrupa'nın en uygununu sürdürüyoruz, yeni model sebebiyle herhangi bir artış yapmadık.

Sevgiler.

O zaman hazırsak... :cool:

Comandante Nitro Blade Mark4 Stokta: An itibariyle satışa açıldı arkadaşlar!

Mark4 modelleri: Black, American Cherry, Red Sonja, Green, Burgundy ve Cobalt.

Chocolate Fineline ahşap tedariği imkansızlığı sebebiyle bulunmuyor, bu model Mark4 olarak üretilemedi.

Mark4 kutularınızdan geçmişe ek olarak bir yeni polimer kırılmaz hazne + keçe masa örtüsü + bileklik + canavar sticker'lar çıkıyor.
Keçe base'i tüm öğütücü parçalarınızı derli toplu tutmak için kullanabilirsiniz temizlik yaparken örneğin.

Fiyatlarda yine Avrupa'nın en uygununu sürdürüyoruz, yeni model sebebiyle herhangi bir artış yapmadık.

Sevgiler.
Peki renkli polimer haznelerle ilgili bir gelişme var mı?

Selamlar Togay Bey @raistlin
Fellow carter mug stokları ne zaman yenilenir ve acaba corduroy red tekrar sitede yerini alır mı yoksa limited edition bir ürün müydü? Son olarakta ufukta mug kampanyası görünüyor mu bunu da öğrenebilirsem benden iyisi yok :)

Selamlar Togay Bey @raistlin
Fellow carter mug stokları ne zaman yenilenir ve acaba corduroy red tekrar sitede yerini alır mı yoksa limited edition bir ürün müydü? Son olarakta ufukta mug kampanyası görünüyor mu bunu da öğrenebilirsem benden iyisi yok :)
Merhabalar,

Yeni gelecek Carter'larda yepisyeni renkler Mint Chip ve Buttered Popcorn var. Yuppie.
Corduroy Red ve Cargo Green de yine geliyor. Bu renkler Limited Edition. Yerimizi aldık, kesin geliyor ama sonrası için Limited olanlar tükenebilir.

Bunların gelişi için takvim 1-1.5 ay kadar.

İstanbul ve İzmir Kahve Festivali'ne doğrudan katılıyoruz. Bu iki festivalde şapşahane indirimler yapacağız festival alanına özel. Siyah ve Beyaz Carter stokta mevcut, iki renkte de festivallerde indirim olacak. :) Mutlaka gelin uygunsa, değecektir geldiğinize.

İstanbul ve İzmir Kahve Festivali'ne doğrudan katılıyoruz. Bu iki festivalde şapşahane indirimler yapacağız festival alanına özel.
İstanbul festivali dediğiniz geçenlerde yapılan Coffeex dışında bir festival mi? Öyleyse gelmeye çalışırım mutlaka ama İzmir'e gelmem mümkün değil :(

Geri