• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@raistlin bey değirmen gelmeden aklıma takıldı sormak istedim. Çekirdekleri öğütmeden statiği azaltmak için RDT yapmanın değirmene ya da hazneye herhangi bir zararı var mı? Hazne derken haznenin içine çekirdeği koyup suyu fıslatıp içinde ıslatmayı kastettim.
RDT kullanmanın hiçbir zararı yok.

Bazı ek bilgiler:

Nitro Blade Set tuzlu suya karşı dahi çok yüksek pas direncine sahip. Değirmeninizi suya daldırmadığınız, musluk altında yıkamadığınız, içine direkt büyük miktarda su dökmediğiniz sürece rulmanlarınız açısından da sorun yok. Comandante'sini bulaşık makinesine atanlar bile oldu ve gayet ciddiyim. :)

Hazneye suyun herhangi bir zararı olamaz. Polimer hazneler sıcak su temasına da uygun sağlık açısından. Beni festivallerde Comandante hazneleriyle kahve içerken bulabilirsiniz hep. Mis.

RDT kullanmanın hiçbir zararı yok.

Bazı ek bilgiler:

Nitro Blade Set tuzlu suya karşı dahi çok yüksek pas direncine sahip. Değirmeninizi suya daldırmadığınız, musluk altında yıkamadığınız, içine direkt büyük miktarda su dökmediğiniz sürece rulmanlarınız açısından da sorun yok. Comandante'sini bulaşık makinesine atanlar bile oldu ve gayet ciddiyim. :)

Hazneye suyun herhangi bir zararı olamaz. Polimer hazneler sıcak su temasına da uygun sağlık açısından. Beni festivallerde Comandante hazneleriyle kahve içerken bulabilirsiniz hep. Mis.
Festival ne zaman davetiye ile felanmı geliniyor Togay kardeşim

Festivaller Ankara, İstanbul ve İzmir'de sonbahar döneminde yapılıyor. Eylül - Ekim ayları. Organizasyonlar duyuruluyor, bilet alarak giriş yapılıyor.
O halde Avrupa’nın Başkenti İSTANBUL’da Görüşmek Ümidi ile kardeşlerim 😎👍🏻

Bir zamanlar güzelliğini ifade etmeye zorlandığımız şehrimiz son 20 yılda rant uğrruna Ortadoğu bataklığına dönmüşken affedersiniz hangi Avrupa’dan bahsediyorsunuz?
Biz 1453’ten beri güzelliğini ifade etmekten ve yaşamaktan hiç zorlanmadık zorlamayızda Sizin Bataklık olarak gördüğünüz Ortadoğu’da bizimdir biz bir İmparatorluk varisiyiz 20 Yılın siyasetini yapmayı bir kenara bırakarak İstanbul Avrupa Kültür Başkenti seçilmiş tir. Siz kabul etseniz’de etmeseniz de.

Biz 1453’ten beri güzelliğini ifade etmekten ve yaşamaktan hiç zorlanmadık zorlamayızda Sizin Bataklık olarak gördüğünüz Ortadoğu’da bizimdir biz bir İmparatorluk varisiyiz 20 Yılın siyasetini yapmayı bir kenara bırakarak İstanbul Avrupa Kültür Başkenti seçilmiş tir. Siz kabul etseniz’de etmeseniz de.

1985’den beri her sene Avrupa’da bsşka bir kent seçiliyor Hilmi Bey. Eski bir UNDP çalışanı olarak bilgilerimi tazelediğiniz için çok teşekkür ederim. Sokağa çıkın bir dolaşın şehrin bir iki kurtarılmış bölgesi hariç Avrupa’dan her hangi köşeye benziyor mu?
1453 ile ismimden dolayı bana laf sokuyorsanız muhtabı ben değilim.

1985’den beri her sene Avrupa’da bsşka bir kent seçiliyor Hilmi Bey. Eski bir UNDP çalışanı olarak bilgilerimi tazelediğiniz için çok teşekkür ederim. Sokağa çıkın bir dolaşın şehrin bir iki kurtarılmış bölgesi hariç Avrupa’dan her hangi köşeye benziyor mu?
1453 ile ismimden dolayı bana laf sokuyorsanız muhtabı ben değilim.
Neden Israrla Canım ülkemi Avrupa bataklığı ile kıyasladığınızı anlamış değilim zira çıkıp geziyoruz Avrupayı’da Ülkemizide benim asıl merak ettiğim Avrupa Başkenti İstanbul demem sizi neden rahatsız etti anlamış değilim siyaseten bunu yazdıysanız bu benim açımdan siyaset üstü bir konu yok siyaset yapacaksınız yeri burası değil

Evet Avrupa’nın Hatta Bana Göre Dünya’nın Başkenti İSTANBUL Garip Olan bunu kıyas olarak algılamanız Şaşırdım doğrusu :)
Yok hayır. Neye tepki verdiğimi tam olarak anlamamışsınız.

18:10'da İstanbul'un, avrupanın başkenti olmasından gurur duyuyorsunuz.
19:15'te ise avrupayı bataklık olarak betimliyorsunuz.

Avrupayı bataklık olarak görmenizde, başkentinin İstanbul olmasının etkisi olabilir mi sizce? :unsure:

Yok hayır. Neye tepki verdiğimi tam olarak anlamamışsınız.

18:10'da İstanbul'un, avrupanın başkenti olmasından gurur duyuyorsunuz.
19:15'te ise avrupayı bataklık olarak betimliyorsunuz.

Avrupayı bataklık olarak görmenizde, başkentinin İstanbul olmasının etkisi olabilir mi sizce? :unsure:
Ülkemi , Bayrağımı Sevmenin Benimsememin etkisi diyelim …

Avrupa bataklığının başkenti 🤣 işte bu iyiydi...

Geri