• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba Arkadaşlar,

Kahve haberleri ve güzel bir indirim. :)

Rwanda - Muhondo Natural Anaerobic ve Kosta Rika El Mirador - Honey Anaerobic için son batch'ler kavruldu. Kabaca 2-3'er kg kaldı bu iki kahveden. Stokları siteye girildi.

Bu iki kahvede hem 100g hem 200g için %20 indirim var.
İndirim kodu: son20

https://tincoffee.net/urun-kategori/kahveler/

Önümüzdeki Hafta Neler Geliyor?

1) Cofinet / Kolombiya Las Flores - Sidra Natural

2) Cofinet / Kolombiya Luis Anibal Calderon - Gesha Washed Anaerobic

3) Cofinet / Kolombiya Luis Anibal Calderon - Pink Bourbon(Yepyeni)

Sidra ve Gesha'yı uzun zamandır bekliyordunuz, nihayet sizlerle bu iki lot. Ek sürpriz olarak da ''Washed Anaerobic EF2'' profilinde yepisyeni bir Pink Bourbon ekliyorum. Nasıl Sevmiycen Üçlüsü! Bu üç egzotik varyeteyi bir deneyim seti olarak avantajlı sunmak istiyorum size. Netleşsin duyuracağım zaten.

4) Cofinet / Kolombiya Weimar Lasso - Red Bourbon Washed EF2

Zaman zaman özel espresso'lar çıkarmayı sevdiğimi biliyorsunuz. Bu canavarı tamamen bu işe ayırmak istiyorum. 2x200g özel avantajlı bir setle sunalım diyorum. Haftaya yetişirse bunu da açıveririz, değilse bir sonrakine.

Bu yenilerin satışı haftaya açılır, kavurma ve kargolaması sonraki hafta başına olur.

Herkese İyi Pazarlar.

Son düzenleme:
Kosta Rika El Mirador - Honey Anaerobic 100 gr lık aldım denemek için hemen merak ediyordum fırsat oldu.Umarım keyifli bir kahve olur bir yandan da acemiyim diye kahvenin hakkını veremem diye korkuyorum

#50979 numaralı sipariş ile ufak bir alım yaptım Rwanda - Muhondo merak ettiğim bir çekirdekti indirim yapıp deneyimleme şansı verdiğiniz için teşekkürler! <3

Kosta Rika El Mirador - Honey Anaerobic 100 gr lık aldım denemek için hemen merak ediyordum fırsat oldu.Umarım keyifli bir kahve olur bir yandan da acemiyim diye kahvenin hakkını veremem diye korkuyorum
hocam bu kahve inanılmaz güzel, klasik reçeteler ile bile çok iyi sonuçlar veriyor şimdiden afiyet olsun.

hocam bu kahve inanılmaz güzel, klasik reçeteler ile bile çok iyi sonuçlar veriyor şimdiden afiyet olsun.
Teşekkürler 😊 bende merak ettim bir kaç kere övüldüğüne denk geldim çok merak ettim.Direk bir kısmını vakumlayıp daha iyi tadını çıkartmak için saklayacağım.

Merhaba Arkadaşlar,

Yeni kahveler satışa açıldı: https://tincoffee.net/urun-kategori/kahveler/

Daha önce de açıkladığım gibi 3 kahve bayram indirimleriyle yayında:

1) Cofinet / Kolombiya Las Flores - Sidra Natural

2) Cofinet / Kolombiya Luis Anibal Calderon - Gesha Washed Anaerobic

3) Cofinet / Kolombiya Luis Anibal Calderon - Pink Bourbon Washed EF2(Yeni Ürün)

Bu üç kahvenin egzotik varyetelerden olması, global sahneye çıkabilecek yarışma kahvesi örnekleri taşıması ve farklı fermantasyon türleri içermesiyle sıkı bir deneyim paketi oluşturduğuna inanıyorum. İkili ve üçlü setler halinde avantaj yaratmaya çalıştım. Tekil olarak da indirimler var yine kahvelerde.

İlaveten, eldeki Kosta Rika Volcan Azul seti ve San Isidro için de indirim tanımladım.

Luis Anibal Calderon Gesha ve Las Flores Sidra'dan elimizde yalnızca 7kg kadar var.
Volcan Azul Gesha da tükenmek üzere, 2-3kg kadar kahvemiz kaldı.
Bu üç kahvenin tekrarı olmayacak.

Setler ve kahveler sınırlı olduğu için genel duyurulardan önce buradan sizi bilgilendiriyorum.
Bu hafta kargolama kısıtlı olacağı ve kahvelerin kargo depolarında bekleme riskine karşı tüm gönderimleri önümüzdeki hafta gerçekleştireceğiz.

Umarım beğenirsiniz.

Herkese Sevgiler.

San İsidro başka bir seçkide star olabilecekken bu kadro içinde gölgede kaldı. Çok keyifli bir çekirdek.

San İsidro başka bir seçkide star olabilecekken bu kadro içinde gölgede kaldı. Çok keyifli bir çekirdek.
Katılıyorum, şu anki seçkide Real Madrid'de forma bulamayan Kaka Leite gibi oldu. :)

San Isidro'daki gayem seçkinin klasik kaliteli, bu kurlara rağmen hala ulaşılabilir fiyatta olan ve namlı bir üreticiden gelen naturel lotu olmasıydı. Görevini muazzam tamamladı, sonuna geldik ve veda edeceğiz kısa süre sonra.

Son düzenleme:
Yine kredi kartımda bir delik açıldı 🥲

Bana da bi tık pahalı geldi ama denemeden de duramayacağım için 51078 numaralı sipariş ile tadımlık 1 tane aldım 😀

Merhaba Arkadaşlar,

Bayram hediyesi tadında güzel bir şey yapalım mı, ne dersiniz? :)

Pazartesiye kadar sitede tutardan bağımsız tüm alışverişlerde 6 taksit vade farksız. Taksitlendirme sitede aktif durumda.
Gıdada taksitlendirme yapılamıyor, kahvede geçerli değil. Geriye kalan her şeyde geçerli.

Comandante için de aşağıdaki gibi ek fırsatlar var:

Black MK4 için hediyeli önsipariş açıldı. Black Crank, Red Clix ya da C40 Kılıf hediyesinden biri seçiminize göre ürünle ücretsiz gelecek.
Toplam 12 adet Black MK4 için geçerli. Vade farksız 6 taksit seçeneği yine aktif.

Black Crank için de önsipariş indirimi açıldı, sonra arkadaşlar vardı.

www.tincoffee.net

Umarım faydası olur.

Herkese Şimdiden İyi Bayramlar.

Merhaba Arkadaşlar,

Bayram hediyesi tadında güzel bir şey yapalım mı, ne dersiniz? :)

Pazartesiye kadar sitede tutardan bağımsız tüm alışverişlerde 6 taksit vade farksız. Taksitlendirme sitede aktif durumda.
Gıdada taksitlendirme yapılamıyor, kahvede geçerli değil. Geriye kalan her şeyde geçerli.

Comandante için de aşağıdaki gibi ek fırsatlar var:

Black MK4 için hediyeli önsipariş açıldı. Black Crank, Red Clix ya da C40 Kılıf hediyesinden biri seçiminize göre ürünle ücretsiz gelecek.
Toplam 12 adet Black MK4 için geçerli. Vade farksız 6 taksit seçeneği yine aktif.

Black Crank için de önsipariş indirimi açıldı, sonra arkadaşlar vardı.

www.tincoffee.net

Umarım faydası olur.

Herkese Şimdiden İyi Bayramlar.
Eureka Oro’ya baktım hemen ; ama stokta yok maalesef.

Geri