• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@raistlin bey Black MK4 almayı düşünüyorum.Öğrenci olduğumdan bi kere alıp ömürlük olsun istiyorum :) bu modelin fiyatlarının diğerlerine göre bir tık düşük olmasının bir sebebi var mı acaba? Yoksa tamamen aynı performansta mı diğerleriyle?

@raistlin bey Black MK4 almayı düşünüyorum.Öğrenci olduğumdan bi kere alıp ömürlük olsun istiyorum :) bu modelin fiyatlarının diğerlerine göre bir tık düşük olmasının bir sebebi var mı acaba? Yoksa tamamen aynı performansta mı diğerleriyle?
Tamamen aynı performans. Şöyle düşünelim: Hepsi altyapısal olarak aynı araba. Aynı şase, aynı süspansiyon, aynı motor, aynı performans.

Fark ise sadece dış boyada - kaplamada.

Black modeli en yalın boyaya sahip olduğu için baz fiyata sahip model. Diğer boyalı modeller yine arabalardaki gibi opsiyon boyalara sahip. Ahşap kaplı olanların da ayrı bir işçiliği, ahşap malzeme farkı var.

Temel olarak hepsi ise paslanmaz çelik gövde, aynı ayar sistemi, aynı Nitro Blade ve aynı aksesuarlara sahip.

Sizin durumunuzda Black ya da Trailmaster güzel. Şu anki kampanyasıyla ise Black + aksesuar mis! :) Vadesiz taksit şansı da bütçeniz için avantajlı olacaktır.

6 taksit ilen alışverişimi yaptım. Bayram sabahı gittim Instagram'dan Togay'ı da darladım "O kargoyla göndermeyin, şununla gönderin vs" diye. Tamam ya, ben razıyım bayram hediyesinden. 😀

Kahvelerin Lebron James'i olarak nitelendirdiğim Costa Rica El Mirador'u şöyle bir reçete ile demleyerek nefis bir bardak çıkardım.

15Gr - Cmd 20 click
240Gr Saka Su - 93c Sıcaklık
50 gr Bloom
30.Saniye100 gr - 140 Tamamlama
1.10 Saniye 100 gr - 240 Tamamlama

Buram, buram tarçın, başlangıçta tarçın bitişte tarçın, daha çok tarçın. Bardak soğudukça tarçın ben bitmedim bak buradayım hee diyerek mesaj veriyor ve sanki bir parça kek yemişsiniz de yuttuktan sonra damakta ona eşlik eden tad 4x4 bir kahve.

Gece Lakers-Memphis 3. maçına bir demleme daha, bir de Playoff finali son kalan gr'ı demler, hakkını vererek uğurlarız kendisini :)

Merhaba Arkadaşlar,

Bayram hediyesi tadında güzel bir şey yapalım mı, ne dersiniz? :)

Pazartesiye kadar sitede tutardan bağımsız tüm alışverişlerde 6 taksit vade farksız. Taksitlendirme sitede aktif durumda.
Gıdada taksitlendirme yapılamıyor, kahvede geçerli değil. Geriye kalan her şeyde geçerli.

Comandante için de aşağıdaki gibi ek fırsatlar var:

Black MK4 için hediyeli önsipariş açıldı. Black Crank, Red Clix ya da C40 Kılıf hediyesinden biri seçiminize göre ürünle ücretsiz gelecek.
Toplam 12 adet Black MK4 için geçerli. Vade farksız 6 taksit seçeneği yine aktif.

Black Crank için de önsipariş indirimi açıldı, sonra arkadaşlar vardı.

www.tincoffee.net

Umarım faydası olur.

Herkese Şimdiden İyi Bayramlar.
Merhabalar, 6 taksit pazartesi de dahil mi?

Şu bizim "winner pacamara - vallahi pacamara" için son 20 gram kaldı ben de onun için bir ricada bulunabilir miyim?

Epey de geride kaldı o kahve ama dıkşınya koleksiyonda saklanmıştır diye düşünüyorum ❤️‍🔥

E acele etmeseydin, seneye içerdin :D

''Cafec Traditional Filtre / Comandante 22 Klik''

20g Pacamara / 93C - 320g 70ppm su(1:16 oran) / Toplam demleme süresi 2:45-3:00 dakika.

Filtrenizi sıcak suyla güzelce ıslatınız, bu aynı zamanda demleyicinizin ısınmasını sağlayacaktır.

60g su ile 30-35 sn ön demlemenin(Kahvenizin yeterince dinlenmememiş olabileceği ilk günlerde bu süreyi biraz uzatabilirsiniz) ardından kalan suyu eşit iki parça halinde, dairesel hareketlerle orta tempoda dökün. İlk döküşünüzü birinci dakikaya doğru bitirmeyi ve ardından 20-25 saniye kadar bekledikten sonra ikinci döküşünüzü 1:40-50 aralığında bitirmeyi hedefleyebilirsiniz. Saniyesi saniyesine bir hassasiyete ihtiyacınız yok, ancak suyu her aşamada tutarlı ve tekrar edebileceğiniz bir biçimde dökmeye gayret edin.

Bu başlangıç reçetesine göre toplam demlemeniz 2:45 - 3:00 dakika civarında olacaktır.

E acele etmeseydin, seneye içerdin :D

''Cafec Traditional Filtre / Comandante 22 Klik''

20g Pacamara / 93C - 320g 70ppm su(1:16 oran) / Toplam demleme süresi 2:45-3:00 dakika.

Filtrenizi sıcak suyla güzelce ıslatınız, bu aynı zamanda demleyicinizin ısınmasını sağlayacaktır.

60g su ile 30-35 sn ön demlemenin(Kahvenizin yeterince dinlenmememiş olabileceği ilk günlerde bu süreyi biraz uzatabilirsiniz) ardından kalan suyu eşit iki parça halinde, dairesel hareketlerle orta tempoda dökün. İlk döküşünüzü birinci dakikaya doğru bitirmeyi ve ardından 20-25 saniye kadar bekledikten sonra ikinci döküşünüzü 1:40-50 aralığında bitirmeyi hedefleyebilirsiniz. Saniyesi saniyesine bir hassasiyete ihtiyacınız yok, ancak suyu her aşamada tutarlı ve tekrar edebileceğiniz bir biçimde dökmeye gayret edin.

Bu başlangıç reçetesine göre toplam demlemeniz 2:45 - 3:00 dakika civarında olacaktır.
e ama buzluk bank nasıl sevmiycez?

Tişkürler efenim :love:

@raistlin bey değirmen gelmeden aklıma takıldı sormak istedim. Çekirdekleri öğütmeden statiği azaltmak için RDT yapmanın değirmene ya da hazneye herhangi bir zararı var mı? Hazne derken haznenin içine çekirdeği koyup suyu fıslatıp içinde ıslatmayı kastettim.

Geri