coffeewizard35
Barista
- İsim
- Gökberk
Tamamen aynı performans. Şöyle düşünelim: Hepsi altyapısal olarak aynı araba. Aynı şase, aynı süspansiyon, aynı motor, aynı performans.@raistlin bey Black MK4 almayı düşünüyorum.Öğrenci olduğumdan bi kere alıp ömürlük olsun istiyorumbu modelin fiyatlarının diğerlerine göre bir tık düşük olmasının bir sebebi var mı acaba? Yoksa tamamen aynı performansta mı diğerleriyle?
Hayırlı olsun biz treni kaçırdık erken almışık#51104 ile siparişi geçtim, siparişle ilgili ufak bir sorumu dahi nezaketle cevaplayan ve ilgilenen @raistlin beye de teşekkürler![]()
Sağolun Cengiz beyHayırlı olsun biz treni kaçırdık erken almışık![]()
Ben de nöbetçi kahveci gibi yazmanı bekliyordum kardeşim, ilk seninle bayramlaştık fena mı oldu6 taksit ilen alışverişimi yaptım. Bayram sabahı gittim Instagram'dan Togay'ı da darladım "O kargoyla göndermeyin, şununla gönderin vs" diye. Tamam ya, ben razıyım bayram hediyesinden.![]()
Merhabalar, 6 taksit pazartesi de dahil mi?Merhaba Arkadaşlar,
Bayram hediyesi tadında güzel bir şey yapalım mı, ne dersiniz?
Pazartesiye kadar sitede tutardan bağımsız tüm alışverişlerde 6 taksit vade farksız. Taksitlendirme sitede aktif durumda.
Gıdada taksitlendirme yapılamıyor, kahvede geçerli değil. Geriye kalan her şeyde geçerli.
Comandante için de aşağıdaki gibi ek fırsatlar var:
Black MK4 için hediyeli önsipariş açıldı. Black Crank, Red Clix ya da C40 Kılıf hediyesinden biri seçiminize göre ürünle ücretsiz gelecek.
Toplam 12 adet Black MK4 için geçerli. Vade farksız 6 taksit seçeneği yine aktif.
Black Crank için de önsipariş indirimi açıldı, sonra arkadaşlar vardı.
www.tincoffee.net
Umarım faydası olur.
Herkese Şimdiden İyi Bayramlar.
Merhaba, bayram boyunca Pazartesi'ye kadar geçerliydi, bugün geçerli değil.Merhabalar, 6 taksit pazartesi de dahil mi?
Selam, evet kahveler kargolandı. Yeni üç kahvemizin reçetesi de yarın ya da öbür gün eklenmiş olur ilgili sayfalarına.Sanırım yeni kahveler yola çıkmış
İki kahve için de detaylı reçeteler e-posta adresinize gönderildi Yavuz Bey.Yeni demlemeye başlayacağım Rwanda ve el mirador için web sayfası kaldırılmıştavsiye reçeteleri buradan alabilir myz
Şu bizim "winner pacamara - vallahi pacamara" için son 20 gram kaldı ben de onun için bir ricada bulunabilir miyim?İki kahve için de detaylı reçeteler e-posta adresinize gönderildi Yavuz Bey.![]()
Şu bizim "winner pacamara - vallahi pacamara" için son 20 gram kaldı ben de onun için bir ricada bulunabilir miyim?
Epey de geride kaldı o kahve ama dıkşınya koleksiyonda saklanmıştır diye düşünüyorum![]()
e ama buzluk bank nasıl sevmiycez?E acele etmeseydin, seneye içerdin
''Cafec Traditional Filtre / Comandante 22 Klik''
20g Pacamara / 93C - 320g 70ppm su(1:16 oran) / Toplam demleme süresi 2:45-3:00 dakika.
Filtrenizi sıcak suyla güzelce ıslatınız, bu aynı zamanda demleyicinizin ısınmasını sağlayacaktır.
60g su ile 30-35 sn ön demlemenin(Kahvenizin yeterince dinlenmememiş olabileceği ilk günlerde bu süreyi biraz uzatabilirsiniz) ardından kalan suyu eşit iki parça halinde, dairesel hareketlerle orta tempoda dökün. İlk döküşünüzü birinci dakikaya doğru bitirmeyi ve ardından 20-25 saniye kadar bekledikten sonra ikinci döküşünüzü 1:40-50 aralığında bitirmeyi hedefleyebilirsiniz. Saniyesi saniyesine bir hassasiyete ihtiyacınız yok, ancak suyu her aşamada tutarlı ve tekrar edebileceğiniz bir biçimde dökmeye gayret edin.
Bu başlangıç reçetesine göre toplam demlemeniz 2:45 - 3:00 dakika civarında olacaktır.