Outdoor aktiviteleri,sahili,pikniği,kampı,trekkingi vs seven bir aile olarak bu konuda evdeki oyuncu kadrosu biraz geniş. Dilim döndüğünce kullanım tecrübelerimi aktarayım...
Bu 0,23 ml arkadaşı evden kısa süreli çıkışlarda çay, birki çayı vs taşımak için kullanıyorum. Büyük termosla sahile kampa götürdüğümüz sıcak içeceği bardakla içebilmek amaçlı kullanıyorum. Ayrıca tatlı, yulaf ezmesi, meyve salatası, bebeğin yiyecekleri, çorba vs de taşınabiliyor. İnanılmaz kullanışlı bir ürün. Ağızdaki içecek içmek için olan kısmı olmadan sadece kapakla da kullanılabiliyor. Sızdırma kesinlikle yapmıyor. Sıcak tutma süresi 2 saat civarında. Soğuk daha fazla tabi. Şiddetle öneririm. Tam bir joker eleman.
-----------------------------------------------------
0,35 ml, tek elle bir düğmeye basarak içebiliyorsunuz. Sıcak tutması 4-5 saat civarında. Ev dışında araç kullanırken kahve çay tüketmek ve uzun yolculuklarda uyanık kalmak amaçlı kullanıyorum. Araç bardaklığına sığdığı için tercih ettim yüksekliği sınırlı olan bir yer ayrılmış araç bardaklığında. Dayanıklı güzel bir ürün. İnsan ağız kısmında keşke bir kapağı da olsa içim yapılan bölge temiz kalsa diye düşünmüyor değil.
-----------------------------------------------------
Eşim kullanıyor, sızdırmaz kapağı var ama kağaı kitleyen bir mekanizma olmadığından çantaya vs atmaya pek uygun değil. Açılabilir. 470ml kapasitesi var. Sıcak tutması 3-4 saat civarında. Kulpu oldukça kullanışlı. Ağzı açık şekilde Soğuk içecek bira vs içmek için kullanışlı. Şimdi olsa tekrar alır mıyım, kapak mekanizmasından dolayı almam (şimdilerde bunun kapağı kitlenen twinlockları çıktı kulpsuz) Bu arada bu model çoğu araç bardaklıklarına sığmıyor bilginiz olsun
-------------------------------------------------------
Bunu metrodan indirimli güzel bir fiyata almıştık. Aladdin malum Stanley üretimi. 470 ml kapasitesi var. Kesinlikle sızdırmayan, 2-3 saat civarı sıcak tutabilen geniş hacimli bir mug. İçme kısmı dizaynı güzel ağzınız yanmıyor. Ama kapakta kilidi yok dolayısıyla çantada vs insan tedirgin oluyor. Fiyatına göre çok başarılı. Süt kullandığım yüksek hacimli kahveler ve çay koyup sahilde içmek için kullanıyorum. Plastik kokusu vs yok tutması güzel. Yüksekliğinden dolayı bazı araç bardaklıklarına sığmaz. (yenilerinde kapakta kilit var. Stanley kadar yüksek meblağlara çıkmak istemeyenler benzer kaliteyi %30-40 ucuza alabilirler tipleri hoşlarına giderse)
----------------------------------------------------
Stanley 0,70 l bira bardağı galiba dünyada parasını hakeden ürünler listemin başında gelir. Ağzı açık kapağı olmayan bir bardak Antalya sıcağında birayı nasıl 7-8 saat soğuk tutar anlaşılır gibi değil. Tabi ki birayı bu kadar zamana yayarak içtiğim yok ama akşam yarımkalan birayı sabah test ederek bu sonuca vardım

şaka bir yana ılıyan biranın veya soğuk içeceğin verdiği hissin önüne geçen inovatif ve kullanışlı bir ürün. İçmesi çok keyifli, arjantin bardaklar gibi ağır değil, dudakların değdiği yer pürüzsüz ve kulpu çok ergonomik. Bardaktan bira veya soğuk içecek içmeyi seviyorsanız, deniz kenarında vs çok işe yarar. Şiddetle öneririm alın senelerce kullanın.
-------------------------------------------------
0,75 ml boyutunda, genelde soğuk ev yapımı buzlu çay, limonata veya Sıcak su taşımak için de mantıklı. Hacimi ideal, sıcak tutma süresi soğuk içecekler bir çok çok yeterli (24 saat +) Kapağı tam açmadan yarım aralayarak kendi bardak olarak kullanılabilen kapağından içmesi güzel oluyor. Kapağı çift cidarlı o da biraz ısı yalıtımı sağlıyor.
---------------------------------------------------
Geçenlerde bime geldi, aldım. 1,2 lt hacminde. Sadece pikniklerde vs çay için kullanmayı planlıyorum. Test ettim kaynar koyduğum su 34 saatte 51 dereceye indi. 24 saat civarında sağlıklı şekilde sıcak tutabildiğini söyleyebilirim.
--------------------------------------------------------
Aladdin fresco twist & go diye geçiyor. Su matarası olarak kullanıyoruz. Alt kısmı vakumlu çift katmanlı çelik termos, üst kısmı ise bpasız kırılmaz bir plastik. Tüm kısımları bir birinden ayrılabiliyor, plastik kısımlar bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Suyu 7-8 saat serin tutuyor. İçmesi tutması vs tamamen bir şişe keyfi veriyor. Temiz tutulursa koku vs yapmıyor. Sızdırma yok. Sebilden doldur doldur iç, dışarıda bisiklette denizde yolculukta vs çok kullanılıyor. Çok memnun olduğum bir ürün.