Bir ekleme de ben yapmak istiyorum.
Uzun zamandır termosta kahve içmeyi bırakmış, "termosta kahve içilmez" diye savunan ben, bir şekilde ihtiyacımı karşılamam da gerektiği için evdeki 4 adet termosa bir adet de Fellow Carter Move ekledim. Benim gibi denemiş, Fellow almış insanlarla konuşmuştum ve "yok, hiçbir şey farketmiyor" demişler ve elindekilerini satmışlardı. Ben denemek istedim, yaklaşık 1 yıldır Fellow Carter Move kullanıyorum. Şunu söyleyebilirim ki, genel itibariyle kahve taşıma eylemi açısından, memnunum. Seramik olmasının etkisini doğrudan alıyorum. Bir kere temizliği çok daha kolay ve kahve lekelerini seramik kısımdan kolayca sıyırabiliyorsunuz, çelik kısımları leke tutsa da, iç kısmının %95 seramik olduğunu düşününce pek önemi kalmıyor.
Tasarım vs, kısmına girersek, şarap kadehiymiş, sıçratma engelleyicisiymiş, bu kısım tamamen kişinin konfor anlayışı. Yürürken içiyorsanız, kapağı güvenli bir yere koymayı göze alacaksınız ve kapağa entegre sızdırma engelleyici lastiğin kaybolmaması için gözünüz gibi bakacaksınız.
Üst kısımda sıcaklıkla ilgili yazılanlar nispeten doğru, fakat termosta taşıma arzusu zaten sonrasında da bir nebze sıcak içmek olduğu için, 60-65 derecede termosa koymak ve kapatmak bana mantıklı gelmiyor. Kahveyi termosa koyup, bir 5dk açık hava almasını sağlarsanız saklamak için idealdir, diye düşünüyorum ve ben en geç 1, hadi bilemedin en geç 1,5 saat sonra açıp içmenizi öneriyorum. (ki bence ideali 45 dk) Çok da floral tatlara girmeyin. Mid roast, daha çikolatamsı tariflenebilen ve sıcaklığa göre tat katmanları pek değişmeyen bir çekirdek kullanırsanız dışarıdan satın alacağınız herhangi bir take away'e göre daha mutlu olacağınızı temin edebilirim. Orta gövdeli ve dengeli seçimlerde tat reaksiyonları daha normal kalacaktır. Cold brew taşımak sıcağa göre kesinlikle daha verimli. Yazın sıcağında minik minik buz gibi içiyorsunuz.
Ben Fellow Carter'dan yola çıktım ama seramik kaplı termoslar için, zannımca genelleyebiliriz bunu. Fakat kapak Stanley'lerdeki gibi plastik ve kapaktan içme opsiyonu varsa işte o zaman kalan kokular hapsolabilir, onu garanti edemem. ZOJIRUSHI sr60'lar böyle görünüyor, onu da ZOJIRUSHI sr60 kullananlar ayrıca yanıtlasınlar

Termostan içerken ilk can sıkan, ağzınızı dayadığınız yerden gelen çeşni kokular. Ayrılabilen kapaklarda bertaraf etmek daha kolay.