• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Termos Mug Alırken Bakmanız Gerekenler - Kısa Rehber

Hangi markayı kullanıyorsunuz?

• Thermos

Oy: 27 5.5%
  • Stanley

Oy: 225 45.9%
  • Contigo

Oy: 66 13.5%
  • Zojirushi

Oy: 66 13.5%
  • Camelbak

Oy: 0 0.0%
  • Oxo

Oy: 1 0.2%
  • Starbucks

Oy: 34 6.9%
  • Diğer

Oy: 71 14.5%

• Kullanılan toplam oy
    490
Merhaba, Mevcutta 3 tane Starbucks termosum var. 2 tanesi paslanmaz çelik(355 ve 473ml) ve bir tanedei 473ml plastik var. Çoğunlukla 355 olanı kullanıyorum. Yeni bir termos veya bir nebze de olsa normal bardaklara göre daha uzun süre sıcak tutabilecek bardak önerisine ihtiyacım var. Tercihen seramik olursa iyi olur. Çok büyük olmaması yine iyi olur. 400ml altı olabilir. Ancak şu ürün var diğerlerinden daha iyi ama boyut olarak 470-480-500ml dersenizde düşünebilirim.

Termos istememin nedeni; evden çalışıyorum. Tüm gün bilgisayar başındayım. Kahveyi yaptığımda 2-3 saat sıcak tutsun istiyorum. Bir kere yapıp tüm gün içmek gibi bir niyeyim yok.

Benim baktığım 1-2 tanesi aşağıya bırakıyorum. Önerilerinizi de bekliyorum.

tincoffee.net

FELLOW CARTER MOVE MUG – 355ml BLACK

SCA Coffee Design Awards Winner 2021! 355ml Kapasite - Paslanmaz Çelik Gövde - Seramik Kaplama İç Kısım.
tincoffee.net
tincoffee.net

https://www.amazon.com.tr/Zwilling-...ağı+seti+200+ml+cam+şeffaf+cam,aps,118&sr=8-1

Çoğu arkadaş yazmış koku sorunu, metalik tat vs. Bu tür sorunları hiç yaşamadığım Zojirushi termos kullanıyorum, inanılmaz memnunum, ne bir tat değişimi, ne bir koku ne de bir sıcaklık kaybı... Allah bu üründe emeği geçen herkesten razı olsun. Sabah 6 da demlediğim kahveyi şu an itibariyle ideal sıcaklıkta hala içebiliyorum, acılaşma da yok, ve sabahtan beri yudum yudum içiyorum, kapağı kaç kere açtım bilmiyorum. Akşam eve gidince termosu koklamaktan da zevk alıyorum, böyle çikolatalı bisküvi, cookie kokusu harika.

Prime Üyeleri İçin Fırsat: ZOJIRUSHI SM-SR48 Termos Bardak Matara 0.48 lt, Siyah Simli https://amzn.eu/d/jhkWEjy

Arkadaşlar daha önce deneyimlemediğim için soruyorum termostan kahve içilir mi? Sabah demlediğin kahveyi 3-4 saat sonra içersen aromaları kaybolur kafeinli su içmiş olursun gibi deneyimler var, doğrumu acaba. Kahve taşımak için ZOJIRUSHI sr60 termos almayı düşünüyordum bu yorumlar kafamı karıştırdı. Deneyimleriniz varsa paylaşırmısınız?

Arkadaşlar daha önce deneyimlemediğim için soruyorum termostan kahve içilir mi? Sabah demlediğin kahveyi 3-4 saat sonra içersen aromaları kaybolur kafeinli su içmiş olursun gibi deneyimler var, doğrumu acaba. Kahve taşımak için ZOJIRUSHI sr60 termos almayı düşünüyordum bu yorumlar kafamı karıştırdı. Deneyimleriniz varsa paylaşırmısınız?

Hocam termostan nitelikli sıcak kahve içmek ne yazık ki mümkün değil.

Hocam olmaz diyenlere aldırış etmeyin muhtemelen doğru tekniği bilmiyorlar; önereceğim yöntem ile deneyin , yıllardır başka bir alanda degüstasyon yapıyorum ve iyi bir tadım deneyimim ve burun eğitimim var, şunu söyleyebilirim kahvenin tadını yüksek sıcaklıkta aslen diliniz ile almazsınız çünki dil yapısı gereği 60 derecenin üstünde sıcaklıklarda papillaların hassasiyeti minimum düzeydedir. Aslen kahvenin tadını nazo farengeal boşluktan alırsınız, şunu deneyin; demleyin kahvenizi ve burnunuz kapatıp içmeyi deneyin, hiç bir şey hissetmeyeceksiniz. dikkat edilmesi gereken tek şey kahvenizi demleyip 60-65 dereceye indikten sonra termosa koyun, çok sıcak kahve termosa konduğunda pişmeye devam eder ve bu da tadı etki eder. ben önerdiğim şekilde yıllardır kullanıyorum, nitelikli kahve böyle içilmez diyenlere kör tadım yaptırsam ayıramaz çoğu insan.

Hocam olmaz diyenlere aldırış etmeyin muhtemelen doğru tekniği bilmiyorlar; önereceğim yöntem ile deneyin , yıllardır başka bir alanda degüstasyon yapıyorum ve iyi bir tadım deneyimim ve burun eğitimim var, şunu söyleyebilirim kahvenin tadını yüksek sıcaklıkta aslen diliniz ile almazsınız çünki dil yapısı gereği 60 derecenin üstünde sıcaklıklarda papillaların hassasiyeti minimum düzeydedir. Aslen kahvenin tadını nazo farengeal boşluktan alırsınız, şunu deneyin; demleyin kahvenizi ve burnunuz kapatıp içmeyi deneyin, hiç bir şey hissetmeyeceksiniz. dikkat edilmesi gereken tek şey kahvenizi demleyip 60-65 dereceye indikten sonra termosa koyun, çok sıcak kahve termosa konduğunda pişmeye devam eder ve bu da tadı etki eder. ben önerdiğim şekilde yıllardır kullanıyorum, nitelikli kahve böyle içilmez diyenlere kör tadım yaptırsam ayıramaz çoğu insan.
Merhaba, bu dediğiniz şeyler herhangi bir termos için geçerli mi? İç kısmın malzemesi bu duruma etki ediyor mu?

Bir ekleme de ben yapmak istiyorum.

Uzun zamandır termosta kahve içmeyi bırakmış, "termosta kahve içilmez" diye savunan ben, bir şekilde ihtiyacımı karşılamam da gerektiği için evdeki 4 adet termosa bir adet de Fellow Carter Move ekledim. Benim gibi denemiş, Fellow almış insanlarla konuşmuştum ve "yok, hiçbir şey farketmiyor" demişler ve elindekilerini satmışlardı. Ben denemek istedim, yaklaşık 1 yıldır Fellow Carter Move kullanıyorum. Şunu söyleyebilirim ki, genel itibariyle kahve taşıma eylemi açısından, memnunum. Seramik olmasının etkisini doğrudan alıyorum. Bir kere temizliği çok daha kolay ve kahve lekelerini seramik kısımdan kolayca sıyırabiliyorsunuz, çelik kısımları leke tutsa da, iç kısmının %95 seramik olduğunu düşününce pek önemi kalmıyor.

Tasarım vs, kısmına girersek, şarap kadehiymiş, sıçratma engelleyicisiymiş, bu kısım tamamen kişinin konfor anlayışı. Yürürken içiyorsanız, kapağı güvenli bir yere koymayı göze alacaksınız ve kapağa entegre sızdırma engelleyici lastiğin kaybolmaması için gözünüz gibi bakacaksınız.

Üst kısımda sıcaklıkla ilgili yazılanlar nispeten doğru, fakat termosta taşıma arzusu zaten sonrasında da bir nebze sıcak içmek olduğu için, 60-65 derecede termosa koymak ve kapatmak bana mantıklı gelmiyor. Kahveyi termosa koyup, bir 5dk açık hava almasını sağlarsanız saklamak için idealdir, diye düşünüyorum ve ben en geç 1, hadi bilemedin en geç 1,5 saat sonra açıp içmenizi öneriyorum. (ki bence ideali 45 dk) Çok da floral tatlara girmeyin. Mid roast, daha çikolatamsı tariflenebilen ve sıcaklığa göre tat katmanları pek değişmeyen bir çekirdek kullanırsanız dışarıdan satın alacağınız herhangi bir take away'e göre daha mutlu olacağınızı temin edebilirim. Orta gövdeli ve dengeli seçimlerde tat reaksiyonları daha normal kalacaktır. Cold brew taşımak sıcağa göre kesinlikle daha verimli. Yazın sıcağında minik minik buz gibi içiyorsunuz.

Ben Fellow Carter'dan yola çıktım ama seramik kaplı termoslar için, zannımca genelleyebiliriz bunu. Fakat kapak Stanley'lerdeki gibi plastik ve kapaktan içme opsiyonu varsa işte o zaman kalan kokular hapsolabilir, onu garanti edemem. ZOJIRUSHI sr60'lar böyle görünüyor, onu da ZOJIRUSHI sr60 kullananlar ayrıca yanıtlasınlar :) Termostan içerken ilk can sıkan, ağzınızı dayadığınız yerden gelen çeşni kokular. Ayrılabilen kapaklarda bertaraf etmek daha kolay.

İçi seramik dediklerinizden biri midir
Tat olarak değişim yaşamayacağım birşey arıyorum

Ceramic coated yazmıyor, değil.

Tat değişimi kısmını termos “herhangi” bir şekilde unutun. Sadece daha az etkilenmeden bahsedebiliriz. Bu da seramik kaplılarda mümkündür, detayıyla aktarmaya çalıştım.

Termos=tat değişimi

Hatta abartalım:

Ekipman altından alıp içmediğiniz, 30-40 dk sonrası herhangi bir aparat=tat değişimi.

Mahrum kalmamak için optimal bir aparat kullanmaya çalışıyoruz.

Ceramic coated yazmıyor, değil.

Tat değişimi kısmını termos “herhangi” bir şekilde unutun. Sadece daha az etkilenmeden bahsedebiliriz. Bu da seramik kaplılarda mümkündür, detayıyla aktarmaya çalıştım.

Termos=tat değişimi

Hatta abartalım:

Ekipman altından alıp içmediğiniz, 30-40 dk sonrası herhangi bir aparat=tat değişimi.

Mahrum kalmamak için optimal bir aparat kullanmaya çalışıyoruz.
anladım hocam başlık biraz eski güncel uygun fiyatlı seramik termos arıyorumda

Geri