• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Temmuz Ayı Kahve Kulübü Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

@William Merhaba, 10051 nolu siparişimi bugün verdim, kargoyu acil gönderebilirseniz çok sevinirim, bulunduğum yerden bayram sonrası İstanbul'a döneceğim bayram öncesi kargo gelirse çok sevinirim.

Teşekkürler,

Merhaba, williamsroastery.com dan kahve alımında indirimden yararlanmak için kupon kodunu bildiren olursa sevinirim.

@William selam, dün öğleden önce verdiğim sipariş kargoya verildi mi acaba, sitede siparişiniz işleniyor kargoya verilmedi görünüyor.

Ben de 13 temmuzda sipariş verdim bayramdan önce gelsin diye ama hala sipariş alındı durumunda.

Kargoya verilen tüm siparişlerin kargo takip numaraları güncellendi mailleriniz kontrol edebilirsiniz. Yetişemeyen kargolarımız oldu hepsi gün içinde teslim edilmiş olur 🙏
Tekrar hatırlatma yapıyım arkadaşlar, Cuma günü bayram öncesi yapılacak son kargo teslimatları.
Cumartesi ve Pazartesi yarım zamanlı olarak yurtiçi dağıtımları gerçekleştirecek.

Sonuç olarak bu firmalar belli bir alıcı kitlesi varsa indirim tanımlıyorlar. Halihazırda seçilmiş bir firma varken diğer üyelerin başka firma ile anlaşma çabasına girmesinin toplu alımın sağlanma şekline aykırı olacağını ve o ayki toplu alımdaki firmanın satışlarını da olumsuz etkileyeceğini düşünenlerdenim ben de. Sonraki ay da nutz seçilir, ben de açıkçası kahve seçeneklerinin daha geniş olmasını isterdim ancak bu ay çoğunluk 7 gibi az bi farkla da olsa william ı seçti, her kişiye en az bir kahvesi mutlaka hitap ediyordur 😌

Ek olarak cold brew+türk kahvesi+mokapotta kullanabileceğim kendisi de bu şekilde kahve yapacak arkadaşların williams dan alınabilecek kahve önerilerini bekliyorum 🌼
Guatemala kahvesini aldım çok sevdim türk kahvesi olarak baya hoş ve farklı bir tat oldu. Fındığımsı tatlar oldukça sıkıcı oluyor. Ama bu kahve çok yakıştı kesinlikle.

13'ünde verdiğim sipariş elime ulaştı az önce. Hediyeye de yetişmişim, teşekkürler @William :)
Gildo Neto 6 Temmuz kavrumlu geldi, çok da iyi oldu. Öğleden sonra deneyeceğim hemen.

Gildo Neto editto: İlk demlememi yaptım, standart yöntemimden biraz daha düşük derecede demlememe rağmen biraz acılık oldu gibi. Yine de kötü değil, çok az da süt ekleyince epey güzel oldu hatta. Biraz daha kalın bir öğütümle deneyeceğim bir sonrakini. Sitede kendi tariflerinde de Comandante 25 click önermişler zaten. K-Pro'da 8 civarında deneyeceğim ben de.

Son düzenleme:
Hamasho tavsiyedir...Müthiş bir kahve.Nasıl demlersen demle, tadım notalarını yakalıyorsun.Bazı demlemelerde çiçeksilik önde, bazı demlemeler çok tatlı.Sitedeki tarifle demlendiğinde çok tatlı, beraberinde çiçeksi tatları alabiliyorsunuz.Tekrar alınası...
v60 mı espresso mu denediniz acaba?

Bu ay Williamsdan Brazil gildo neto ve Nutzdan El Salvador Eugenia Nohemy Díaz kahvelerini deneyimledim, her ikiside başarılı kavrulmuş, lezzetli ve beklentilerimi karşıladı, toplu alımlarda aşırı yoğunluk nedeniyle istenmeden de olsa kalite kayıplarının yaşanabileceği tereddütünü yaşamama rağmen William's bu kahvede çok başarılı (diğerlerini denemediğim için bilmiyorum), düz fakat içimi çok keyifli ve lezzetli, bu kahve stoğum azalınca gelecek ay mutlaka alım yapacağım listede olacak.

Son düzenleme:
william Gildo neto ve el Jaguardan bayram sonrası için 1er kilo almayı düşünüyorum. ikisi de çok lezzetli kahveler. Etiyopya hambelayı da çok beğendim.👍

🪁

william Gildo neto ve el Jaguardan bayram sonrası için 1er kilo almayı düşünüyorum. ikisi de çok lezzetli kahveler. Etiyopya hambelayı da çok beğendim.👍

🪁
ben gildo almıstım 2 ay once 1kg bu ayda 1 kg aldım guzel bi kahve. el jaguarıda 250 gram aldım daha deneyemedim yeni geldi aylık kahvemiz cıktı iste :)

Şu an üzgün ve kırgınım.
Temmuz ayı alımında oy verdiğim williams'tan esas siparişimi ay sonuna saklayarak filtrem bittiği için 3x filtre ve cold brew için 2* gildo neto siparişi vermiştim.
Öğlene doğru yurt içi kargodan "ağabey bir gelsene" diye aradılar. Kargoya gittiğimde ağzı açılmış kargo poşetini ve biri kutusundan çıkmış naylon poşetinde diğeri kutusunda 2 kahveyi gördüm. 3 adet cafec filtre de bir masanın üzerinde duruyordu. " Ağabey bunların da senin olduğunu düşünüyoruz" dediler. Hepsini parça parça kargo aracından toplamışlar. Hepsi herhangi bir koruma olmaksızın bir yurtiçi kargo poşetine tıkılmış ve ağzı tam kapanmadığı için dağılmış. Poşette herhangi bir yırtık yoktu. Şimdiye kadar aldığım en kötü kargo paketi idi.
3 nesil kahve gibi tamamen keyif amaçlı yapılan harcamalardaki sunum şeklinin karşısındakine olan saygıyı gösterdiğine inanırım. Bu gönderim şekli benim için büyük bir saygısızlık. Saygı konusu da benim kırmızı çizgim.
Ha kavurucular bu yoğunlukta ve bu indirimler ile bu kadar diyorsa ben aylık alımlarda yokum.

Şu an üzgün ve kırgınım.
Temmuz ayı alımında oy verdiğim williams'tan esas siparişimi ay sonuna saklayarak filtrem bittiği için 3x filtre ve cold brew için 2* gildo neto siparişi vermiştim.
Öğlene doğru yurt içi kargodan "ağabey bir gelsene" diye aradılar. Kargoya gittiğimde ağzı açılmış kargo poşetini ve biri kutusundan çıkmış naylon poşetinde diğeri kutusunda 2 kahveyi gördüm. 3 adet cafec filtre de bir masanın üzerinde duruyordu. " Ağabey bunların da senin olduğunu düşünüyoruz" dediler. Hepsini parça parça kargo aracından toplamışlar. Hepsi herhangi bir koruma olmaksızın bir yurtiçi kargo poşetine tıkılmış ve ağzı tam kapanmadığı için dağılmış. Poşette herhangi bir yırtık yoktu. Şimdiye kadar aldığım en kötü kargo paketi idi.
3 nesil kahve gibi tamamen keyif amaçlı yapılan harcamalardaki sunum şeklinin karşısındakine olan saygıyı gösterdiğine inanırım. Bu gönderim şekli benim için büyük bir saygısızlık. Saygı konusu da benim kırmızı çizgim.
Ha kavurucular bu yoğunlukta ve bu indirimler ile bu kadar diyorsa ben aylık alımlarda yokum.
Merhabalar,

Bu tür durumlar bizleride çok üzüyor ve maalesef yaşıyoruzda.
Bu ayki alımda kiloluk paketlerde yırtılmalar olmuş, kargo firmalarından dolayı yaşanan problemler bunlar ama biz elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz sizleri mağdur etmemek için.
Bu tür durumlarda bizimle iletişime geçilmesi halinde tekrardan gönderim yapıyoruz, kahvelerde paket açılması veya filtrelerde böyle durum söz konusu ise.
Açık poşet göndermiş olmamız söz konusu bile değil, öyle bir durum olsa idi daha bizim çalıştığımız şubeden çıkmadan dağılırdı. Amaçımız kargo firmasına suç atmakta değil, bu vesile ilede sorumluluğu üstümüzden atmak. Eğer yollanan ürünlerde bir patlak, dökülme veya zarar gibi bir durum söz konusu ise lütfen sipariş numaranızı özelden iletirseniz bayramdan sonraki ilk kargo gününde telafi edelim 🙏

Sayın @William
Nazik cevabınız için teşekkür ederim. Lakin yazdıklarımın ana temasını ıskalamışsınız. Yoksa zarar gören telafi edilir veya hiç gerek kalmaz böyle bir şeye, o ayrı konu. Ama burada hata kargo firmasına ait değil.
"3 nesil kahve gibi tamamen keyif amaçlı yapılan harcamalardaki sunum şeklinin karşısındakine olan saygıyı gösterdiğine inanırım. Bu gönderim şekli benim için büyük bir saygısızlık. "
Tüm kargolarınızı kargo firmanızın poşetine koyarak korunaksız bir şekilde gönderiyorsanız kötü, doğru bulmuyorum. Ha bu dönem öyle olduysa ilk yazımdaki son cümleye denk geliyor, o daha da vahim. Tüm bunlar benim kendi görüşlerim, katılmamanıza da saygı duyarım.
Bu arada cold brew için aldığım gildo neto'dan bir v60 denemesinden sonra vazgeçemiyorum. Cold brew göremeyecek çekirdekler. Ellerinize sağlık.
Saygılarımla.

Geri