• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Temmuz Ayı Kahve Kulübü Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

#10153 sipariş numarasıyla alıma katıldım. vergi numarasını sehven yanlış yazdım, 9500456814 olarak düzeltirseniz sevinirim, bir 9 u fazla yazmışım. teşekkürler.

Hayatımda içtiğim en güzel Guatemala kahvesi, Voi Coffe’de içtiğim El Jaguar’dı. Fakat uzun süredir stoklarında yoktu. Tesadüfen Williams’da tıpa tıp aynısının olduğunu görünce hemen #10160 sipariş no ile, birde Ethiopia Buku Hambela ve 2 paket TH filtre ile alıma katıldım.
Fakat beni düşündüren konu, tadım notalarının paylaşıldığı konuda Jaguar’ı beğenen hiçkimse çıkmamış. Yerden yere vurulmuş kahve. İnşallah Voi Coffe’de içtiğim tadı yakalayabilirim.

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle nazik yorumlarınız için teşekkürler.
Paketler konusunda çalışmaya başladık yeni paketlere geçeceğiz, zipli ve valfli olarak.
Şuan kullandığımız paketler şeffaflar yandan körüklü olarak geçiyor ve kalın bir malzeme aynı zamanda vakumlanabilir elle yırtmak çok zor, yandan körüklü paketlere türkiyedeki hiçbir ambalaj firması zip yapamıyor maalesef kiloluklarda dahil.
250glıklarda kullandığımız kutu 2 katlı geri dönüştürülmüş bir malzemeden yapılıyor kargolarda genel olarak sağlam gidiyor kutuya geçme sebebimizde kargodan daha az hasar alması, ama genede kargocuların hararetinden kurtulamayan kutular oluyor 😅.
Bununla ilgili yeni geçtiğimiz paketlerin maliyetleri bir tıkta olsa düşecek aradaki farkı ekstra bir kutu tasarlayarak zarar görmemeleri için paketlerin korunaklı bir şekilde yolluyacağız.
Geri dönüşleriniz doğrultusunda kiloluk paketlerde de boyutuna göre bir koli bulup o şekilde yollamaya geçeceğiz.
Bunların olması bu ay sonu veya önümüzdeki ayın 2. haftasına kadar bulabilir kahvekulubü alımına maalesef yetiştiremeyeceğiz yoğunluktan dolayı 🙏
Kiloluk paket internet üzerinden indirim dışında satışımız çok fazla olmadığı için bu tür problemlerle karşılaşmamıştık daha önce, artık karşılaştığımıza göre çözüm üretme vakti 😊
Bu süreçte ilk başta dediğim gibi paketlerde zarar gibi problemler çıkarsa telafisini yapacağız.

Hepinize iyi günler ve iyi bayramlar diliyorum :)
Daha önce Ambalaj Firmasında mühendis pozisyonunda çalışmış birisi olarak söylemeliyim ki kahve firmaları arasında yan körüklü kullanan tek firmasınız ( en azından benim gördüğüm )
Yan körüklü ambalaj kullanımı farklı alanlar için daha uygundur. Genellikle tercih edilmesinin sebebi ise maliyet açısından daha düşük olmasıdır. Çünkü zip maliyeti yok.
Hem sağlık hem de dayanıklılık açısından Flat Bottom ambalaj türünü önerebilirim sizlere. Ama sıradan doypacklere göre maliyeti biraz daha yüksektir.
Zira piyasada kullanılan hemen hemen tüm ambalaj çeşitleri aynı malzemeden üretiliyor. Ve hepsi gıda ile temasa uyumlu.

Acaba dükkandan teslim alabiliyor muyuz? 250 gram alacağım için kargo ödemek istemiyorum.

ben de bir tüketici olarak probador/fam'in kullandığı gibi geniş kısa paketleri seviyorum. Bunlar sadece "şekilli" flat bottom ambalaj mıdır yoksa ayrı bir ismi var mı?
Kesinlikle geniş ağızlı kullanımı çok çok daha rahat. Tercih şansım olsa bu tipte olmasını isterdim tüm paketlerin :)

Acaba dükkandan teslim alabiliyor muyuz? 250 gram alacağım için kargo ödemek istemiyorum.
Sabitlenen yorumda bunun mümkün olmadığı belirtilmişti. Bir arkadaşım da arayıp sorduğunda olumsuz yanıt aldı. Kafelerinde kendi haftalık tüketim miktarları kadar bulunduruyorlarmış. Bence önceden arayıp bir kaç gün sonra almak üzere rica ederseniz işe yarayabilir :)

ben de bir tüketici olarak probador/fam'in kullandığı gibi geniş kısa paketleri seviyorum. Bunlar sadece "şekilli" flat bottom ambalaj mıdır yoksa ayrı bir ismi var mı?
Onlar doypack sınıfına giriyor. Sadece kesim yönü dikey yerine yatay yapılıyor ve ortaya geniş kısa boylu paket çıkıyor. Fakat malzeme ve üretim yöntemi aynı.

maliyet olarak da aynı ise @William yeni paketlerini böyle görmemiz mümkün müdür :) :)

çok teşekkür ederim cevabınız içi bu arada @asevdi
Spoiler çok vermeyelim ama o tarz olucak gibi :)
Farklı bir tasarım ile ^^

Bu arada bayramda biriken sipariş yoğunluğundan dolayı bazı kargolar 1 gün aksama ile çıkabilir. Şimdiden anlayışınız için teşekkürler 🙏
Ethiopia Buku Hambela son 25kg a girdik :) Son güne bırakmamanızı tavsiye ederim Buku siparişleri için 😊 Yarın gün sonu sitede Son kalan kg a göre stok limiti getireceğiz.

bizde katildik
Sipariş numarası: 10193
boyle bir imkan icin emegi gecen herkesin ellerine saglik

Selamlar, ay bitmeden kahve siparişlerini vereceğim. Toplu alımda beğendikleriniz hangileri oldu? İlk kez williams alacağım.

Selamlar, ay bitmeden kahve siparişlerini vereceğim. Toplu alımda beğendikleriniz hangileri oldu? İlk kez williams alacağım.
20 gün önce kavrulmuş olan 3 kahveyi de 1 haftadır tüketiyorum.
Buku Hambela: Beğendiğim bir kahve oldu, vadettigini veriyor ama tekrar alacağım bir kahve değil.
Gilde Neto: F/P kahvesi, günün her vaktinde içilebilecek, gövdeli ve düz bir kahve, memnun kaldım.
Jaguar: Birçok kişi gibi acılığından kurtulamadığım bir kahve. Henüz normal bir fincan bile çıkaramadığım için memnun kalmadım.

Hunkute de dahil olmak üzere bu sene içtiğim en iyi yıkanmış Etiyopya “hamasho” ve “buku” yu tavsiye ederim.

# hamasho: tatlı, narin, çiçeksi, berrak, meyvemsi (şeftali ve nektarin aromaları ön planda), düşük gövdeli, asiditesi düşük şahane bir şey.. COE derecesini hakeder cinsten bir çekirdek.. nefis..
# keramo: çok daha kompleks, yüksek gövdeli, kırmızı meyve aromaları ön planda, içimi sert bir kahve.. yüksek gövde severlere hitap eden güzel bir çekirdek..

hamasho net favorim, içmeye doyamazsın..

Yurtiçi veya Aras Kargo kullanılıyor mu? (Şubeden teslim almak istediğim için soruyorum:-) )

Geri