melih ismail
Barista
hunkute bu sene tırt çıktıHunkute de dahil olmak üzere bu sene içtiğim en iyi yıkanmış Etiyopya “hamasho” ve “buku” yu tavsiye ederim.
hunkute bu sene tırt çıktıHunkute de dahil olmak üzere bu sene içtiğim en iyi yıkanmış Etiyopya “hamasho” ve “buku” yu tavsiye ederim.
iki demleme yaptım.O övülen Hunkute den eser yok.hunkute bu sene tırt çıktı![]()
fena kazıklandıkiki demleme yaptım.O övülen Hunkute den eser yok.
jaguara güzel çıktı ama.fena kazıklandık![]()
Keşke ondan alsaydım ucuzdu ojaguara güzel çıktı ama.
kargo ücreti ödemek istemediğim için almıştım.Petra dan birkaç kişiye Jaguara ile ilgili bir şeyler sorup onlar da önerince sipariş verdim.Keşke ondan alsaydım ucuzdu o![]()
Merhaba,Geçen hafta sipariş vermiştim. Kargo ne zaman gelir acaba? @William (sipariş no10106 )
Yeni kahvelerimiz malesef ağustos ortasında yola çıkıcaklar hali hazırda numunelerini denediğimiz kahveler dışında yarında yeni numunelerimiz geliyorAlım için yeni gelecek kahveleri bekliyordum ama ay sonuna yetişmeyecek sanırım?
Önemli değil. Bol satışlar dilerimMerhaba,
Şuan yurtiçi sistemine baktığımda kargonuz çıkmamız bizim siteden baktık barkod oluşmamış otomatik olarak sistemsel bir hatadan dolayı gözümüzden o yüzden kaçmış yarın sabahtan kargoya vermiş oluruz. Kusura bakmayın.
Evet kargo maili geldi,teşekkür ederimMerhaba,
Kargoya teslim edilmiş takip numarasının otomatik olarak mail gelmiş olması lazım.
Merhabalar,
İndirim bitmeden önce verdiğim 1kg'lik sipariş, birer gün ara ile iki defa gönderildi. Fazla gelen kahveye bir arkadaşım takip oldu, size ücreti nasıl ulaştırabilirim?