• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Temmuz Ayı Kahve Kulübü Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

O yüzden denemek isteyenler boşuna Hunkute ye para vermesinler.William Hamasho efsane gerçekten.

Evet ben de az önce siparişimi geçerek ilk defa toplu alıma katılmış bulunuyorum :) Elimde hala biraz kahve olmasından ve bütçemin kısıtlı olmasından dolayı tercihimi el jaguar ve gildo neto'dan yana kullandım.

Williams uzun süredir denemek istediğim bir yerdi. Emeği geçen herkese teşekkürler :)

Alım için yeni gelecek kahveleri bekliyordum ama ay sonuna yetişmeyecek sanırım?

Alım için yeni gelecek kahveleri bekliyordum ama ay sonuna yetişmeyecek sanırım?
Yeni kahvelerimiz malesef ağustos ortasında yola çıkıcaklar hali hazırda numunelerini denediğimiz kahveler dışında yarında yeni numunelerimiz geliyor :) ekstra farklı kahvelerde seçebiliriz aralarından gözümüze kestirdiğimiz bir costa rica pb çekirdeği var ^^

10301 numaralı siparişimi bugün kargolayabilirseniz çok sevinirim. Hayırlı işler.. @William

Merhabalar,

İndirim bitmeden önce verdiğim 1kg'lik sipariş, birer gün ara ile iki defa gönderildi. Fazla gelen kahveye bir arkadaşım takip oldu 😬, size ücreti nasıl ulaştırabilirim?

Geri