• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Temmuz Ayı Kahve Kulübü Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

omni kavuruyor diyip oy verecek olanları etkilemek ?
Bir kavurucu için şu yorumlar normal; "şu kadar çeşit çekirdeği var", "güzel Brezilya kahveleri var", "bundakiler hep Ethiophia", "1 kilogramı brütten hesaplıyor", "yanık çekirdek gönderiyor", "zipli paket değil", "valfi yok" vb......

Ama, "omni kavuruyor" yorumu mu verilen oyları etkiliyor? Üstteki yorumlar kadar, 'omni' kavurduğunun paylaşılması da bir o kadar bilgilendirici.

Peşin not: Coffeenutz'a verdim oyumu.

Geçen ay da CoffeeNuts'a vermiştim, bu ay da kararım değişmedi.
Hep şuna inanmışımdır, kendine saygısı olan insanın, kesinlikle yaptığı işe de mutlaka saygısı vardır.
@Ömer Aydın beyi tanımam, ancak hem sosyal medya paylaşımlarından, hem de buradaki yorumlarından, bu değeri o kadar iyi hissettiriyor ki.😍

Farklı bir başlıkta üyelerimizin katılımıyla OMNİ konusunun tartışılması bilgilendirici olur.
Kısaca bence, bir şef baharatları doğru kullanarak gurmelerin başını döndürebilir. Bu şefin imzasıdır, spesiyalidir. Ama her menünün aynı imza ile yapılması doğru olmayacaktır. Kavurmacılarımız da omni tarifeleriniyle kendi imzalarını ayrı bir menü ile sunmalıdır. Zira hepsine aynı tarife uygulamak kavurmacı açısından ancak rahatlığın tatlılığıdır. Tüketiciye kendi konforunu dayatmaktır.
@Mastaura Selamlar,

Yazından şunu çıkarttım eğer yanılıyorsam beni düzeltmeni rica ederim.Omni kavrum senin gözünde tüm çekirdeklerin tek bir profil ile kavrulması.Benim kahve kavurmak hususunda bir bilgim yada tecrübem yok.Lakin bildiğim kadarı ile omni kavrum kavurulan çekirdeğin en iyi sonucu verdiği ve gerek pour over gerek immorsion gerekse espresso da alınabilecek maximum lezzetin alına bildiği profili ilgili çekirdeğe uygulamak ve bu uygulama her bir çekirdek için ayrı ayrı profillerde uygulanır.

Bu konuda benden daha tecrübeli arkadaşlarımız vardır ve yanlışım varsa ve beni düzeltirlerse mutlu olurum.

Benim endüstriyel ya da akademik bilgim yok sadece birkaç kötü ekipman ile başarısız kavurma deneyimim olmuştu :)
Her demleme yöntemine aynı kavurma uygulama yapilmasının tadım deneyimime -nadir istisnalar haricinde orantısız sonuçlar ortaya çıkardığını gördüm.
Bu durumda OMNI tadım açısından benim değil, işlevsellik ve tedarik hızı açısından sanki kavurmacıların tercih edeceği bir şey gibi görünüyor.
Yanlış düşünüyor olabilirim. Çünkü ben sadece tadım deneyimlerime göre ifade ediyorum.
Konuyla ilgili derinlemesine bilgili deneyimli forum kullanıcılarından ve kavurmacılardan YENİ bir başlıkta bunun konuşulması tartışılması hepimiz için aydınlatıcı olacaktır.

Williams Coffee +1 olarak yerimi aldım.

Arkadaslar omniye sicak bakmadigimdan null ile yone alim yapacagim blended espresso ve filtresini begendimdi acaba buzluga atsam bir zArari olurmu yoksa valfli paketlerde mi tutayim ? Tesekkurler

Selamlar @mvscoffee

Gerçek manada heycanla bekliyoruz.Sürece dahil olan ve/veya dahil olacak olan emeği geçen herkese şahsım adına peşinen teşekkür ederim.

Vala umarım güzel bir firma çıkar , omni yapmasa iyi olacak . tüm kahveler aynı torbadan kullan olacak sanırım .

niye 1-2 gün içinde tek tek mi sayılıyor oylar
Hayır, çıkan firma ile önce iletişime geçiliyor, toplu alıma katilabilip katilamayacaklari konuşuluyor. Herşey tamamsa bizlere sunulacak seçkiler kararlastiriliyor bu arada bizlerin ne istediğini en iyi bilen toplu alım organizatörü arkadaşlar en iyisi olsun diye firmaya baskı uyguluyorlar. Bunlar olduktan sonra firma açıklanıyor. Eğer birinci çıkan firma hazır değilse ikinci olanla görüşülüp tekrar bu işler yapılıyor. Daha detayı vardır belki benim yazmadığım.

Montag Nensebo refisa alternatif olacak her yere varım

Vala umarım güzel bir firma çıkar , omni yapmasa iyi olacak . tüm kahveler aynı torbadan kullan olacak sanırım .

Selamlar Arkadaşlar,

Ben hiç bir kavurumhanenin çalışanı değilim lakin omni kavruma bu kadar ön yargı ile bakılması bana doğru gelmiyor.Konu başlık altında yer alan ve kendimce sayabildiğim kadarı ile önde giden 2 firma[william's ve coffeenutz] omni kavrum yapıyorlar ve her iki kavurucununda hem forumumuzda başlıkları hemde temsilci üyeleri var.Başlıklar altında yazılanları okuyabilir yada ilgili kavurucuların temsilcilerinize sorularınızı yöneltebilirsiniz.Hayatta hiç bir şeye karşı bu kadar ön yargılı olmamalıyız.

Geri