• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Temmuz Ayı Kahve Kulübü Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

Foruma gösterdiği ilgiden ve deneyimleyenlerin genel memnuniyetinden dolayı Williams'tan yana kullandım hakkımı.
Ama yorumlardan hareketle, eğer CoffeeNutz çıkarsa da ayrı mutlu olurum.
Biri uygun fiyatlı ve sıkça memnun kalınan bir yerken diğeri ise açıkçası fiyat politikalarından dolayı deneyimleyemediğim ama merak uyandıran bir kavrumhane. Günün sonunda iyi olan kazansın diyelim efendim...

Burundi kahvelerini merak ettiğim ve çeşitlilik fazla olduğu için coffeenutz dedim. Keşke Burundi deneme paketi de olsa :)

Selamlar,

Çekişme güzel ve Boxx,William's ve CoffeeNutz arasında gidip geliyor.Sonuçlar birbirine yakın olacak galiba :)

Boxx daha evveli 2 farklı çekirdek ve bir blend'ini denemiştim.Benide hiç üzmedi lakin bir süredir sürekli aynı çekirdekler satışta.Farklı çekirdekleri getirmelerini herkete de bekliyorum.

Yeni kahveleri de geldiğine göre kesinlikle Williams. :coffee:🤘

CoffeeNutz'a verdim oyumu. Hem daha önce denemediğim için merak ediyorum hem de son dönemlerdeki garanti kartı gibi uygulamalarını çok beğendim.

ben yine oraya oyumu attım, bi baktım herkes diğerine vermiş oyu... beriki suskun, ötedeki buruk 🤷‍♂️

keyifli bi sonuç çıksın herkes için :)

Daha önce alışveriş yapmamış olmama rağmen hislerimle Williams’a bastım oyumu.

Geri