• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Temmuz Ayı Kahve Kulübü Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

Aylık alımlarda ilgimi çeken kavurucular arasında kararsız kaldığımda genellikle "deneme seti" olan kavuruculara oy vermeye çalışıyorum. Olabildiğince farklı çekirdekleri denemek için fırsat oluyor :) CoffeNutz'a verdim.

Sanıyorum ben de bu ankette çok oy alacak bir kavurucuya oy vermiş bulundum :)
Kahve stoklarımı da göz önüne alınca bu alımda yorumları okumakla kalmayıp katılmak arzusundayım :)
Neden bu kadar resmi konuştum inanın ben de bilmiyorum. Umarım güzel bir alım olur

Zümrüt Karaca :)

3 sayfa mesaj okudum ama oy veren arkadaşların neden bu yerlere oy verdiğini anlamadım, ben gözden kaçırdım sanırım. Zamanında anket açıldığında uzun uzun açıklayıp kime oy verdiğini anlatan arkadaşlara reklam diye kızdınız da sadece “[kavurucu ismi] 👍🏻👍🏻👍🏻“ yazmak (yazmalarında bence bir sakınca yok) çok daha faydasız. :D

3 sayfa mesaj okudum ama oy veren arkadaşların neden bu yerlere oy verdiğini anlamadım, ben gözden kaçırdım sanırım. Zamanında anket açıldığında uzun uzun açıklayıp kime oy verdiğini anlatan arkadaşlara reklam diye kızdınız da sadece “[kavurucu ismi] 👍🏻👍🏻👍🏻“ yazmak (yazmalarında bence bir sakınca yok) çok daha faydasız. :D
Haklısınız, kendi adıma konuşmam gerekirse sayfalarca manifesto yazar gibi yazmak istemiyorum bu konularda. Çünkü benimde tercih sebebim böyle açıklamalardan değil daha basit nedenlerden oluşuyor.

Nutz'a verdim çünkü daha öncesinde alım yapmamıştım ve ciddi merak ediyorum, forumda çok iyi bir algı var kahvelerine ve kavrum profillerine karşı. İzmir'de de şubelerinin olması benim için başka bir artısı, yeni gelen Etiyopya'ları denemek istiyorum. Archia, Damo ve diğer kahveleri.

Özellikle iyi bir indirim gelirse çok iyi olur, çoğumuz iyi Etiyopya'lara bayılıyoruz zaten. Ancak günümüzde iyi Etiyopya'lar 100tl'den başlıyor. Böyle bir indirimde, 2-3 tane Etiyopya'ya küçük bir servet ödemek yerine standart kahve parası vermek herkes için cazip olur diye düşünüyorum.

Ben o piti piti yaptım.

İstenen buydu ve oldu diye düşünüyorum. Anket açıldığında yoruma kapalı ama bir süre sonra açık olmasının da mantığını çözebilmiş değilim.
Neyse çok sorgulamaya gerek yok.

Mehmet hoca'nın mahdumlarına güvenim tam, 150 yıllık tecrübeleri var. Evimin de Tahtakale'ye yakın olması da tercih sebebim.
Bu ay oyumu bizzat beni hiç üzmeyen, Kurukahveci Mehmet Efendi'ye veriyorum. :)
Etiyopya kahvelerini de özellikle merak ediyordum malum 50 TL altı etiyopya bulmak zor.
Tüketmeyi, özellikle de kahve tüketmeyi çok seviyorum benim gibi tüketmeyi çok seven arkadaşlar için bu tarz alımları çok oldukça faydalı buluyorum.
Umarım %25 gibi iyi bir indirim verirler, yeni gelen özel seriyi tatmak için müthiş bir fırsat. Başka ne zaman alabilirim bilmiyorum, gerçi ev kahve dolu ama Mehmet Efendi kahveleri 2 sene paketinde kalabiliyor, o yüzden sorun yok. :)
Bütün arkadaşlara şimdiden iyi toplu alımlar diliyorum. :coffee:✌️

Oylamaya katılan bütün firmaların sitelerine baktım.
Açıkcası sanki bana bir kaç firma arasında sürekli seçim yapıyoruz gibi geldiği için yaptım.
Oylamaya katılan firmalar hepsi kavurucu aynk zamanda değil mi?
Hiç ismi geçmeyen güzel firmalar var.

Geri