• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Technivorm Moccamaster Filtre Kahve Makinesi

moccamaster çok başarılı ve kullanışlı bir filtre kahve makinesi. tek kişilik demlemede hiç bir sıkıntı yaşamadım.
moccamaster kullanmadan önce Sage scd 400 kullandım. Sage özellik olarak mocadan daha önde ( ayarlar) fakat tek kişilik demlemelerde kesinlikle iyi netice alamadım. Bundan dolayı satıp moccamaster aldım. bügün alsam yine moca tercih ederim:)
düşünen arkadaşlara kesin tavsiyemdir.

Moccamaster temizlik için durgol kullanan var mı. Farklı yöntem ile temizlik yapılmasında sakınca var mı. Bakır ısıtıcıya zarar vermeyelim

KBG741 modelini kullanıyorum. Daha doğrusu çoklu demlemeler için aldım fakat ayda yılda bir çoklu demlemeye ihtiyacım oluyor. Select modelinde galiba yarım karaf kahve özelliği var ama kbg741 de öyle bir özellik yok. Diğer bir modelinde galiba dripper da ayar var döküşü yavaşlatmak için. Fakat benim kullandığım modelde herhangi bir özellik yok az demlemeler için. Tek kişilik demleme için önerileriniz var mıdır?

Merhabalar, bu makine ile tek kişilik demlemeler yaptığımda demleme çok kısa sürede gerçekleşiyor kahvede yeterli çözünme sağlanmadığından ekşilik sorunum oluyor. Uyguladığınız bir metot var mıdır acaba? Kahvetrip in videosundaki immersion yöntemini de denedim ancak 15 gr kahveyi 1/15 oranı ile yapıyorum immersion bile yeterli olmuyor. Filtre kahve makinesinden daha ince öğütüm yapsam sorun çözülür mü acaba? Teşekkürler şimdiden yanıtlarınız için 🌼

KBG741 modelini kullanıyorum. Daha doğrusu çoklu demlemeler için aldım fakat ayda yılda bir çoklu demlemeye ihtiyacım oluyor. Select modelinde galiba yarım karaf kahve özelliği var ama kbg741 de öyle bir özellik yok. Diğer bir modelinde galiba dripper da ayar var döküşü yavaşlatmak için. Fakat benim kullandığım modelde herhangi bir özellik yok az demlemeler için. Tek kişilik demleme için önerileriniz var mıdır?

İki buton yok mu makinenizde? (Biri power)

Bir de tek kişilik demlemelerinizdeki sorun neydi? Az çözünmüş ise öğütüm incelterek denediniz mi, denediyseniz nasıl sonuç aldınız?

İki buton yok mu makinenizde? (Biri power)

Bir de tek kişilik demlemelerinizdeki sorun neydi? Az çözünmüş ise öğütüm incelterek denediniz mi, denediyseniz nasıl sonuç aldınız?
selamlar, diğer düğme karafı sıcak tutma ile alakalı altındaki ısıtma bölümü ile alakalı. yeni select modellerinde o düğme yerine galiba yarım karaflık kahve için akış ayarlama düğmesi var. ince öğüterek eve çözüm oluyor ama ideal değil tabi, tat istenilen gibi olmuyor.

Karaf yerine server koyup çalıştırabilen oldu mu? Kendi karafını temizlemesi zor ve hantal.Damlatma mekanizmasını açık tutmanın yolu varsa altına normal server koymak istiyorum
kahve haznesinin altındaki mekanizmayı açıp kapatan ufak spiral bir yay var, yayı yada yay ile birlikte olan parçayı çıkarırsanız server a direk akış sağlanabilir. temizlemek için defalarda takıp çıkardığım bir parça.

Moccamaster 100x no: 4 filtre her yerde tükenmiş gözüküyor. Nereden alabilirim, güncel bilgisi olan var mı?

Birkaç gün önce buradan aldım. 55 TL ile iyi olduğunu düşündüm fiyatın. sepete ekle seçeneği aktif görünüyor

Opsiyonel olarak melitta filtrelerini kullanıyourm bende, deneyebilirsiniz.

Rica etsem temizlik için ürün linki bırakabilirmisiniz? Hangi kireç sökücüyü almalıyız bilemiyorum

Geri