Evet, bugün teslim aldım fakat yinede mail üstünden verilen link, site üzerindeki link(an itibari ile inaktif) ve verilen kargo numarası ile UPS sisteminden kargo bilgilerime ulaşamadım taki kargo elime ulaşana dek. Durum şöyle ki bana kargomun 18'inde yola çıktığına dair bir mail geldi fakat dün(21.02.2022) kargomun nerede olduğu konusunda bilgi almak için mail attıktan sonra akşam 10 civarı kargomun yola çıktığını belirten bir mail daha alınca kafamda bir kaç soru işareti oluştu.
Buna ek olarak bu sabah(22.02.2022) 9'da kargo ile ilgili mailime de aşağıdaki dönütü alınca biraz garipsedim doğrusu:
"Merhaba,
Hafta içi saat 13:00 e kadar verilen siparişler aynı gün, 13:00 sonrası siparişler bir sonraki çalışma gününde kargoya teslim edilmektedir. Sipariş saatiniz 14:18 olması dolayısı ile siparişinizin kargoya teslimi Pazartesi günü olmuştur. Sistemde bulunan takip numarasından takip gerçekleştirebilirsiniz.
Saygılarımızla"
Anlam veremediğim nokta şu ki, ben siparişimi 17'sinde verdim. 18'inde bana kargo bilgilerimin iletilmesine rağmen ayın 21'i itibari ile asli olarak kargoya verildiği ortada. Teknik olarak aldığım dönüt içerisinde bana neden kargomun cuma günü(18) yola çıkmadığını açıklayan hiç bir kısım mevcut değil, perşembe günü yada cuma günü kavurum yapmıyor olabilirsiniz mesela yada sipariş sıram gereği elinizdeki stok yeterli olmayabilir yeni kavrum seçeneğimden dolayı vs, fakat dediğim gibi dönüş yapılan mailde bana bu durumu açıklayıcı hiç bir nokta göremedim.
Sonuç olarak kargom elime ulaştı ve yeni kavrum ürün, bu konuda bir problem yok sadece ufak bir müşteri geri dönütü olarak bu durumu paylaşmak istedim ki benim gibi bir durumla karşılaşan başkaları olmaması umudu ile. Malum kargo durumuna göre benim gibi kendini ayarlamak zorunda kalan arkadaşlar olabilir.
Uzun lafın kısası, geri dönütünüz için teşekkürler, kahvenizin paketleme ve sunum olarak oldukça hoş olduğunu belirtmek isterim, elime ulaştığı gibi beni hemen bir bardak demleme gafletine düşürecek kadar albenisi vardı
Sağlıcakla kalın.