• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Haziran 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

#3344 ile alıma katıldım. Emeği olan arkadaşlara teşekkürler.

#3344 siparişi ile alıma katıldım, emeği geçenlere teşekkürler.
KOSTA RİKA / EL MİRADOR / NATURAL
KOLOMBİYA / CHOCO / YIKANMIŞ

selamlar, denemek istediğim ve oy verdiğim kavurucunun seçilmesine sevindim.
1 KG Etiyopya çekirdek alacak, yanına espresso olarak ne önerirsiniz? esperesso için öğütücüm yok onu öğütülmüş alacam ve dipsiz portafilter ile E685 de yapacam. Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar, şu an için net değil. Kahvelerimiz analizde , sanirim en iyi ihtimal onumuzdeki hafta elimizde olurlar.
Satışa yetişirmi bilemiyoruz. Kendi içimizde roast profil , cuping vs süreç alabilir.
İlk etap ta iki yeni kahvemiz geliyor. Guatemala buena vista natural ve Rwanda Simbi. Sonraki aylarda çok iyi olduğunu düşündüğümüz 8 kahve daha geliyor. Bunlardan iki tanesi Colombia monteblanco ve Milano infuse kahveler. İki panama biri gesha olacak şekilde.
Diğer kahveler ise sürpriz kalsın :)

Son düzenleme:
Merhabalar, şu an için net değil. Kahvelerimiz analizde , sanirim en iyi ihtimal onumuzdeki hafta elimizde olurlar.
Satışa yetişirmi bilemiyoruz. Kendi içimizde roast profil , cuping vs süreç alabilir.
İlk etap ta iki yeni kahvemiz geliyor. Guatemala buena vista natural ve Rwanda Simbi. Sonraki aylarda çok iyi olduğunu düşündüğümüz 8 kahve daha geliyor. Bunlardan iki tanesi Colombia monteblanco ve Milano infuse kahveler. İki panama biri gesha olacak şekilde.
Diğer kahveler ise sürpriz kalsın :)
Teşekkürler bilgilendirme için. Temmuz ayında birçok yeni kahve girişi olacak sanıyorum piyasaya, merakla beklemedeyim.

RUANDA / AKAGERA / NATURAL ANAEROBIC
KOLOMBİYA / MARACAY / WASHED ANAEROBIC STRAWBERRY
için detaylı tavsiye reçeteniz ve su paylaşırsanız memnun olurum. Sitede bu kahveler için reçete belirtilmemiş... @SpadaCoffeeRoastery

için detaylı tavsiye reçeteniz ve su paylaşırsanız memnun olurum. Sitede bu kahveler için reçete belirtilmemiş... @SpadaCoffeeRoastery
Merhabalar, su için çok detay vermeden herkesin ulaşabileceği ve kolaylık olması açısından ya 70ppm civarı su yada buzdağı öneriyoruz.
her iki çekirdekte anareboic olduğundan;

17/306
Ratio 18
CD18 clik
Bloom + 3 dokus
Sure 3:15

Deneyebilirsiniz.

Merhabalar, su için çok detay vermeden herkesin ulaşabileceği ve kolaylık olması açısından ya 70ppm civarı su yada buzdağı öneriyoruz.
her iki çekirdekte anareboic olduğundan;

17/306
Ratio 18
CD18 clik
Bloom + 3 dokus
Sure 3:15

Deneyebilirsiniz.
Teşekkürler..

3364 nolu sipariş ile katıldım. kahve stoğum şuan için var, sonraki kavurmada gönderebilirsiniz. aciliyetim yok.

#3333 ile alıma katıldım. Sipariş notu da düştüm. Mümkün olan son kavrumdan gönderebilirseniz sevinirim. Şimdiden elinize emeğinize sağlık. Kampanya için teşekkürler.
Çekirdekler elime ulaştı. Paketleriniz ve kartlarınız çok hoşuma gitti. Taze kavrum gönderdiğiniz içinde teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

• a.jpg
    a.jpg
    169.9 KB · Görüntüleme: 121
#3314 sipariş numaram. Son kavrumdan göndermeniz ricasıyla...

Siparişimdeki çekirdekler için detaylı tavsiye reçetenizi paylaşırsanız memnun olurum. Sitede bu kahveler için reçete belirtilmemiş...

Firmanız ve emeği geçenlere kampanya için teşekkürler...
Mrb. Çekirdekler elime ulaştı. Paketleme ve notumla ilgili destek için de ayrıca teşekkürler🙏 Tekrar, tekrar , tekrar... görüşmek dileğiyle 🤩

Geri