• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Haziran 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Merhabalar kavrumlar mumkun mertebe en tazelerini gonderiyoruz. Buzlukta dinlendireceksiniz kahveleri mumkunse porsiyonlaminizi tavsiye ederim, cikardiktan sonra hizlica tuketmenizi tavsiye ederim. Tazelik can egrisi gibi max ulastiktan sonra her kahve gibi dusmeye baslicaktir.
degassing bekledikten sonra santrifüj tüplerine dolduruyorum, buzluğa atıyorum. demlemeden 6-12 saat önce buzluktan çıkarıp, +4 bölmesinde bekletiyorum sonra da çekip, demliyorum. Yanlış yaptığım ya da şöyle daha iyi verim alırsınız dediğiniz bir durum var mı acaba?

Ben 3 paket 250 gram siparişi verecegim merak ettiğim paketin 2 tanesini hiç açmadan dondurucuya atsam 1 ay sonra cikarttigimda kahve tazeliginden kaybeder mi
degassing bekledikten sonra santrifüj tüplerine dolduruyorum, buzluğa atıyorum. demlemeden 6-12 saat önce buzluktan çıkarıp, +4 bölmesinde bekletiyorum sonra da çekip, demliyorum. Yanlış yaptığım ya da şöyle daha iyi verim alırsınız dediğiniz bir durum var mı acaba?
Mümkün mertebe soğuk zinciri olması gerektiği gibi yönetiyorsunuz. Ben şahsen dolaba girmeden en max seviyede tüketme tarafındayım.
stok kontrolü açısından olumsuz birşey yok .

#3467 numaralı siparişimle ikinci alımımı da bayramlık niyetine yapıyorum. Ellerinize sağlık.

Öncelikle hiçbir şampiyonun tadımında bulunmadım ama bir ikisiyle kahve içmişliğim var. En büyük başarım ise Çağatay Bey ile yüz yüze düzgün bir iletişim kurabilmiş olmak. Sonradan maillerime dönmemişti ama olsun.😄

KOLOMBİYA / MARACAY / WASHED ANAEROBIC STRAWBERRY için yorum yapacağım azıcık. Çilek şurubun bulaşmış gibi aromalı bir kahve. Yanlışlıkla Comandante 45 klikte çektim bir keresinde. Switch ile 4 dakikalık bir demlemeye uzatabildim. O haliyle bile çilek tadı epey fazlaydı.

Tek bir minik tavsiyem olacak paketlerin arkasındaki SPADA deseni en üste gelmese, kavrum tarihini okumak daha kolay olabilirdi. Üretim sürecinde zorluk çıkabilir, bilemiyorum.

Eskiden kalan mavi stikırın yanına altın sarısı da geldi. Yalnız çok alakasız bir sorum olacak. Neden bazı kartlar beyaz, bazıları sarı? Paketleme konusunda ise hala o güzel kutularda geliyor. Galiba düzgün bir şekilde açabilirsem kaplayıp dolma kalem kutusu yapacağım.

#3467 numaralı siparişimle ikinci alımımı da bayramlık niyetine yapıyorum. Ellerinize sağlık.

Öncelikle hiçbir şampiyonun tadımında bulunmadım ama bir ikisiyle kahve içmişliğim var. En büyük başarım ise Çağatay Bey ile yüz yüze düzgün bir iletişim kurabilmiş olmak. Sonradan maillerime dönmemişti ama olsun.😄

KOLOMBİYA / MARACAY / WASHED ANAEROBIC STRAWBERRY için yorum yapacağım azıcık. Çilek şurubun bulaşmış gibi aromalı bir kahve. Yanlışlıkla Comandante 45 klikte çektim bir keresinde. Switch ile 4 dakikalık bir demlemeye uzatabildim. O haliyle bile çilek tadı epey fazlaydı.

Tek bir minik tavsiyem olacak paketlerin arkasındaki SPADA deseni en üste gelmese, kavrum tarihini okumak daha kolay olabilirdi. Üretim sürecinde zorluk çıkabilir, bilemiyorum.

Eskiden kalan mavi stikırın yanına altın sarısı da geldi. Yalnız çok alakasız bir sorum olacak. Neden bazı kartlar beyaz, bazıları sarı? Paketleme konusunda ise hala o güzel kutularda geliyor. Galiba düzgün bir şekilde açabilirsem kaplayıp dolma kalem kutusu yapacağım.
Öncelikle kahve ve paketlerimizle ilgili yorumlar icin tesekkur ederiz.
Tarih kismi arka tarafta , çünkü paketi açtığımız kısım bu tarafta olduğundan açarken görünsün , paketin hiç bir tarafında aranmasın istedik. Ayrıca ön yüzdeki temiz duruşu da bozmak istemiyoruz.
Kutularımızı ise sadece motion için kullanmaya devam ediyoruz. Elimizdeki kutu stoğu bittiğinde , motion da aynı paketlerde satışını yapacağız. Çünkü çok fazla kağıt israfı oluyor. Şimdiki paketler ise recycleable çok daha doğa dostu paketlerdir.
İnfo kartlarımız bazıları sarı - beyaz olması ise tamamen matbanın stoğuyla ilgili☺️

Bu İzmirkahvesi'nin mesajlarını görmek bir türlü nasip olmuyor. Ortalığı kızıştırıyor, kendi mesajları bir sebeple siliniyor. Geriye sadece oluşan kaosun izleri kalıyor.

aldığınız kahveler nasıl? memnun kaldınız mı?
Benim aldığım çekirdekler arasında bu çekirdekler de var ve her ikisini de denedim. İkisini de beğendim, memnun kaldım. Özellikle bugün Etiyopya Aricha Adorsi demlerken bergamota yorduğum kokular, içerken hafif siyah çay ve yine bergamotumsu notalar aldım. Gerçekten keyifliydi. Degassing'in 12. günündeyim. Brezilya için biraz daha bekleyeceğim. Onda henüz tatları ayırt edemedim. Ancak yine de içmesi keyifliydi. Almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim.

bir soru sormuştum ama yanıtsız kaldı sildim. birşey sormak istiyorum. bu ay içerisinde kahve alsam ve temmuz ayında bellirttiğim tarihte gönderim yapılsa mümkün mü acaba ? satın aldığımız not kısmına örnek veriyorum temmuz 15 gönderim rica ediyorum desek mümkün mü acaba. cevaplarsanız sevinirim kolay gelsin @SpadaCoffeeRoastery

bir soru sormuştum ama yanıtsız kaldı sildim. birşey sormak istiyorum. bu ay içerisinde kahve alsam ve temmuz ayında bellirttiğim tarihte gönderim yapılsa mümkün mü acaba ? satın aldığımız not kısmına örnek veriyorum temmuz 15 gönderim rica ediyorum desek mümkün mü acaba. cevaplarsanız sevinirim kolay gelsin @SpadaCoffeeRoastery
Merhabalar, maalsef bu sekilde yapamıyoruz.

@SpadaCoffeeRoastery merhaba, sipariş numaram 3389, rica etsem paketlerden birini degas yollama şansınız var mı? Kargom da epeydir çıkmamış gözüküyor.
Merhabalar siparisiniz için teşekkür ederiz. Siparişinizi dün 18:30 da verdiğinizden bugun kargoya teslim edilecektir. Bir gecikme söz konusu değil.
Degassing sürecini maalesef biz takip edemiyoruz.

Ekli dosyalar

• IMG_0145.jpeg
    IMG_0145.jpeg
    89.2 KB · Görüntüleme: 90
Geri