• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Haziran 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

En azından yanık olduğunu anlarız yaa. :)
Yok daha neler hocam. Valla yazmayayım diyorum da bu tür mesajlarla başlık çorba oluyor. Önce bir alın deneyin. Neden bu kadar sorguladınız anlamadım. Hepi topu kahve içiyoruz ya. Keyfini çıkar.

Yok daha neler hocam. Valla yazmayayım diyorum da bu tür mesajlarla başlık çorba oluyor. Önce bir alın deneyin. Neden bu kadar sorguladınız anlamadım. Hepi topu kahve içiyoruz ya. Keyfini çıkar.
Ben hatalı kavrum kahveyi iade edemeyeceğim kavurucudan kahve almam. Sorgulamak gayet hakkım en az 1000 tl verip kahve alacağım ve bu politika benim beklentimi fazlasıyla düşürdü.

Forumda birileri aşağı çekti diye ne varsa kitlenmek istemiyorum :D

Ben hatalı kavrum kahveyi iade edemeyeceğim kavurucudan kahve almam. Sorgulamak gayet hakkım en az 1000 tl verip kahve alacağım ve bu politika benim beklentimi fazlasıyla düşürdü.

Forumda birileri aşağı çekti diye ne varsa kitlenmek istemiyorum :D
Zaten hatalı kavrum olsa telafisini yapacaklardır. Siz pakete bakarak daha denemeden hatalı kavrumdan, kötü tattan bahsediyorsunuz. Bunlar çok ayrı şeyler. Atla deveyi birbirine karıştırıyorsunuz. Zaten bir başka mesajımda burası aylık toplu tadım etkinliği ona göre paylaşım yapalım, deneyim ve tecrübelerden herkes faydalansın şeklinde yazdım. Bu şekilde insanlar yanlış anlayabilir.

Son düzenleme:
Ahali boşverin kahve içip geçelim Eskişehire yolunuz düşerse sidrası var geishası var güzel bir yerde içeriz buyrun gelin 😀

Bu aşırı seviyeli ve zeka taşan muhabbetiniz sayesinde bu ay Spada'dan alışveriş yapacağım. Buzluğumda yazı çıkaracak kahve olmasına rağmen, kavrumunda bugüne kadar hiç hata görmediğim, her türlü iletişimiyle beni memnun etmeyi başarmış sevgili @SpadaCoffeeRoastery i desteklemek için alım yapacağım. Yeni gelecekleri de çok merak ediyorum, umarım damak tadıma hitap eder ve daha çok alırım.

Efendi gibi soruyorlar ver kavrum tarihini bakalım diye cevap yok. Burada ansiklopedi gibi adamlar var, arasına ben kütüphaneyim diye girersen o raflara bir bakarlar hocam. Şurada efendi gibi paylaşım yapıp zaten küçükoğlu küçük komünitemize faydada bulunmak varken şu hale bak. Azıcık saygınız olsun birbirinize. Hayret birşey.

Kavrumu nasıl anlayacaksınız çok merak ediyorum kahvenin potansiyel veya anaerobik olması ile kahvenin renkleri çok farkediyor anaerobik bir kahvede koyu kavurum yanık diyebileceğiniz bir çekirdek light kavrulmuş olabiliyor herşeyi damak ve tat belirler iyi Forumlar.

Abaka filtre yakın zamanda tekrar stoklara girecek mi @SpadaCoffeeRoastery ? İyi çalışmalar.

Zaten hatalı kavrum olsa iade seçeneği dahil telafisini yapacaklardır. Siz pakete bakarak daha denemeden hatalı kavrumdan, kötü tattan bahsediyorsunuz. Bunlar çok ayrı şeyler. Atla deveyi birbirine karıştırıyorsunuz. Zaten bir başka mesajımda burası aylık toplu tadım etkinliği ona göre paylaşım yapalım, deneyim ve tecrübelerden herkes faydalansın şeklinde yazdım. Bu şekilde insanlar yanlış anlayabilir.
Yok yapmayacağım diyo yaa. Bizde hata olmaz, hata sizdedir dedi ya yukarıda. :)
Ayrıca adam pakete bakarak anla diyo açarsan değiştirmem diye de ekliyor. :)

Not: ben demiyorum o diyor. :)

Kavrumu nasıl anlayacaksınız çok merak ediyorum kahvenin potansiyel veya anaerobik olması ile kahvenin renkleri çok farkediyor anaerobik bir kahvede koyu kavurum yanık diyebileceğiniz bir çekirdek light kavrulmuş olabiliyor herşeyi damak ve tat belirler iyi Forumlar.

Kötü kahve kötüdür. :) Pakete dokundun mu anlayacan :)

Hatayı iddia eden kişinin elle tutulur argümanı yok. Başka biri de çıkıp bu kavrum is kokuyor demedi, kavrum under kalmış demedi. Şu şu hata var gibi geliyor siz de bakar mısınız demedi. Kavrum tarihim xx.xx aynı tarihli şu kahveyi deneyen oldu mu demedi. Ben bu kahveyi şu şekilde denedim böyle sonuç aldım demedi. Bu neyin tatavası anlamıyorum. Ortada ciddiye alınabilecek bir sorun görmüyorum. Ortada ısrarlara rağmen paylaşılabilen bir sipariş numarası bile yok. Nasıl ciddiye alacaksın?

Yok yapmayacağım diyo yaa. Bizde hata olmaz, hata sizdedir dedi ya yukarıda. :)
Ayrıca adam pakete bakarak anla diyo açarsan değiştirmem diye de ekliyor. :)

Not: ben demiyorum o diyor. :)
Kafelerine gitmiş olmasam, bugüne kadar seçkilerindeki çekirdekleri denememiş olsam hadi belki derdim. Hali hazırda kullandığım V60 filtresini dahi en son onlardan aldım. Espresso olarak çekirdeği yine denk geldikçe kafelerinden alıyorum. Lütfen sipariş verdiyseniz deneyim paylaşın. Daha da bu başlığı gereksiz şeylerle meşgul etmeyelim

#3300 ile ben de katıldım. Emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum.

3244 numaralı siparis ile ben de alıma katıldım. Telefon ile görüştüğümüzde bu gün kargoya verileceği söylenmişti. Henüz SMS veya email almadım gönderildiğine dair. Bir gecikme mi var acaba @SpadaCoffeeRoastery?

Kafelerine gitmiş olmasam, bugüne kadar seçkilerindeki çekirdekleri denememiş olsam hadi belki derdim. Hali hazırda kullandığım V60 filtresini dahi en son onlardan aldım. Espresso olarak çekirdeği yine denk geldikçe kafelerinden alıyorum. Lütfen sipariş verdiyseniz deneyim paylaşın. Daha da bu başlığı gereksiz şeylerle meşgul etmeyelim
Burası deneyim değil sipariş başlığı. :)
Siz tanımış güvenmiş olabilirsiniz. Ben de tanımaya anlamaya çalışıyorum.
Bu aylık alımların bi amacıda bu zaten. Siz sipariş verdiniz ürününüz elinize ulaştı ve afiyetle içiyor ve bir de deneyim paylaşmak istiyorsanız doğru başlık deneyim başlığı.

Burası deneyim değil sipariş başlığı. :)
Siz tanımış güvenmiş olabilirsiniz. Ben de tanımaya anlamaya çalışıyorum.
Bu aylık alımların bi amacıda bu zaten. Siz sipariş verdiniz ürününüz elinize ulaştı ve afiyetle içiyor ve bir de deneyim paylaşmak istiyorsanız doğru başlık deneyim başlığı.
Paketin şeffaflığından kavrumu, çekirdek kalitesini sorgulamaktan sipariş vermeyi unuttunuz sanırım. Önce bir sipariş verin deneyiminizi okuyalım. Ben de tam yazdığınızı söyledim. Beni teyit ettiğiniz için teşekkürler 😉

fiyatlara zam yapılacak mı alım ayı içersinde @SpadaCoffeeRoastery ? önceden haber verilirse stok alımı yapsak çok şık olur.
merhabalar, fiyatlarımız dolar 20 kurundan hesaplanarak satışlarımız devam ediyor.
KK indirimi öncesi zam yapmamız gerekiyordu aslında, zam yaparak sizlere karşı yanlış anlaşılmak istemedik.
Fakat bugün kendi içimizde de zam yapmamız gerektiğini konuştuk.
Zam öncesi, yapacağımız tarihi sizlere ileticeğiz. Alımlarınızı zam öncesi yapabilmeniz için.

3244 numaralı siparis ile ben de alıma katıldım. Telefon ile görüştüğümüzde bu gün kargoya verileceği söylenmişti. Henüz SMS veya email almadım gönderildiğine dair. Bir gecikme mi var acaba @SpadaCoffeeRoastery?
Bende de herhangi mail ya da sms bilgilendirmesi olmadı. Kargoya verildikten bir gün sonra sms geldi Arastan. Yüksek ihtimalle sabah size kargodan sms gelir.

Geri