• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Haziran 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

#3270 numaralı sipariş ile katılım sağladım.

RUANDA / AKAGERA / NATURAL ANAEROBIC
1
KOSTA RİKA / EL MİRADOR / NATURAL

Ben size hiç tereddütsüz Probador Colectiva'yı öneririm, şayet beğenmezseniz de iade noktasında sorun yaşamazsınız. Lakin sorun yaşadığınızda muhakkak "Dünyada kopi luwak harici hemen hemen her kahveyi içtim kavurum ve dünya barışta şampiyonlarinin tadimimlnda bulundum" kısmını belirtin, Çağatay Bey bizzat ilgilenecektir sizinle.
Buna gerçekten sesli güldüm. Çağatay duy bunları :)))

ben hoşnut kalmadım malesef ki ya limon gibi keskin bir tat aldım yada acılık alıdım gövde bulamadım malesef. montag LA PASTORA aldim nota alıyorum içimi keyifli ama söylediğin metotla yaptım iyi gayet teşekkür ederim.
Hocam bu dedikleriniz malesef havada kalıyor. Örneğin demlerken hangi metodu, ekipmanı kullandınız? Reçeteniz neler? Bunu sormamdaki sebep ise burada aylık toplu tadım etkinliği olması. Sizin parametreleriniz ile ortaya çıkan sonuçları paylaşmanız forum açısından faydalı olacaktır. Bu şekilde diğer forum kullanıcıları sizlere yol gösterebilir, tavsiye verebilir.

ben hoşnut kalmadım malesef ki ya limon gibi keskin bir tat aldım yada acılık alıdım gövde bulamadım malesef. montag LA PASTORA aldim nota alıyorum içimi keyifli ama söylediğin metotla yaptım iyi gayet teşekkür ederim.
Sizin kahveyle alakanız bence sadece satın almak, Mayısta şaka mı bu diyip fiyatlardan şikayet ediyordunuz 1 aydaki kahve harcamanız 4 kahve ve tahminimce 1000 tl üzerinde, yok dünya kahveleri kopi luwak falan diye google stock kahve bilgilerini yazıp tecrübeliymişsiniz gibi gözüküp komik duruma düştünüz daha çok, bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp, daha ironiden bile anlamıyorsunuz ya yaşınız küçük ya da trolsünüz...

Malesef ki bu forumda çok uzun yıllardır bir aşağılama ve linç kültürü var ve bunu hep belli insanlar yapıyor. Birisi genel kanının tersine birşey söyledi mi hemen linç.

Açılmış kahvenin geri iadesi olmaz bu gayet normal, sonuçta gıda ürünü, hijyenden dolayı firma bu riski alamaz, ancak açılmamış kahve iade alınmalıdır.

Ancak adam beğenmedim dedi diye niye linç ediyorsunuz arkadaşlar? Linç eden, aşağılayan, kahve bilgisini sorgulayan tavırlar hiç hoş değil. Kimi nerden tanıyorsunuz da aşağılıyorsunuz? Adam linç ediyor, kendisi kahveyi denememiş daha. Ya önce bir dene çok meraklıysan yorum yapmaya sonrasında de ki: Ben denedim gayet de güzel kahve. Denemeden sorgulamadan, gözü kapalı kavurucuyu savunmak da nedir Allah aşkına?

Malesef ki bu forumda çok uzun yıllardır bir aşağılama ve linç kültürü var ve bunu hep belli insanlar yapıyor. Birisi genel kanının tersine birşey söyledi mi hemen linç.

Açılmış kahvenin geri iadesi olmaz bu gayet normal, sonuçta gıda ürünü, hijyenden dolayı firma bu riski alamaz, ancak açılmamış kahve iade alınmalıdır.

Ancak adam beğenmedim dedi diye niye linç ediyorsunuz arkadaşlar? Linç eden, aşağılayan, kahve bilgisini sorgulayan tavırlar hiç hoş değil. Kimi nerden tanıyorsunuz da aşağılıyorsunuz? Adam linç ediyor, kendisi kahveyi denememiş daha. Ya önce bir dene çok meraklıysan yorum yapmaya sonrasında de ki: Ben denedim gayet de güzel kahve. Denemeden sorgulamadan, gözü kapalı kavurucuyu savunmak da nedir Allah aşkına?
Görmekle bakmak arasında çok fark var, nedensiz ona buna sallamak ne zamandır moda oldu? Uzun yıllar diyip kıdem basıyorsunuz da kendinize bakarsanız Katılım 2 Haziran 2020 Mesaj sayısı 18, kıdem basmak yerine foruma geçmişi bırakıp bugünden biraz katkı sunarak başlayabilirsiniz mesela ben nedensiz konuşmam bana neden şuna bunu yazdın diye sorarsınız, özelden şak şak şak nedenleriyle size sıralarım ama ona neden beğenmedin diye soranlar oluyor, yok kopi luwak yok dünya barista şampiyonu diye bol keseden sallayıp bu ay geçen ay olduğu gibi kavurucuya sallıyor.

Merhabalar konu gıda oldugundan , acilmis bir urunu sadece begenmemenizden kaynakli, iade alamiyoruz maalsef.

İade hic bir kahve yapamiyoruz maalsef .Size yardimci olabilmemiz icin lütfen bize siparis numaranizi iletirmisiniz.
Nitelikli diye fazla para verdiğimiz kahvede iade seçeneği kapalı olmamalı.

"sadece begenmemenizden kaynakli" ve "İade hic bir kahve yapamiyoruz" ibareleri birbirleri ile çelişmektedir.

Ben bir sipariş versem ve bana hatalı kavrum bir kahve gelse. (kralı bile hatalı kavuruyor bu arada) nasıl bir aksiyon izlenecek bilmek isterim umarım @SpadaCoffeeRoastery bu konuda aydınlatır.

@kahveanalisti Burada konunun, forumun maksadının dışında bir diyalog mevcut. Anlaşılan daha da uzayıp gidecek.

Merhabalar, burada alım harici konuşmalar oldukça artmış sanırım.
Biraz açıklık getirmek istiyoruz. Evet açılmış kahve ile ilgli iade alamadığımızı ilettik fakat açılmamış paketle ilgili alamayız demedik.
Ayrıca ısrarla sipariş no sorup , yardımcı olacağız dediğimiz halde hiç bir şekilde dönüş almadık.
Bir çok kişi bizlere forumdan özel mesaj ,telefon vs . Yoluyla ulaşıyor ve her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Kahve bilgisine gelince , aroma ve tad alamadım 2 gr da fazladan koydum diyen bir kişinin kahve bilgisi ile ilgili pek fazla yorum yapmiyacağız.
Alım yapan herkese ayrica tesekkurler.

Evet açılmış kahve ile ilgli iade alamadığımızı ilettik fakat açılmamış paketle ilgili alamayız demedik.

Paketler hangi renk bilmiyorum ama şeffaf değillerse hatalı kavrum durumunda nasıl bir aksiyon izlenecek onu merak ediyorum. Genel şirket politikanız bu konuda benim için çok önemli.

Paketler şeffaf değilse açmadan anlamamız mümkün değil bu arada hatalı olduğunu. Açarsak da iade almayacağınızı söylüyorsunuz doğru anladım değil mi.

Nitelikli diye fazla para verdiğimiz kahvede iade seçeneği kapalı olmamalı.

"sadece begenmemenizden kaynakli" ve "İade hic bir kahve yapamiyoruz" ibareleri birbirleri ile çelişmektedir.

Ben bir sipariş versem ve bana hatalı kavrum bir kahve gelse. (kralı bile hatalı kavuruyor bu arada) nasıl bir aksiyon izlenecek bilmek isterim umarım @SpadaCoffeeRoastery bu konuda aydınlatır.
Nitelikli kahve , nitelikli olduğu için pahalıdır . İade edebilginiz ya da edemediğiniz için değil.

Biz yaptığımız işin sonuna kadar arkasındayız, hatalıysa sizden önce biz bunu biliyoruz zaten.

SPADA paketlerine yakısmayacak hic bir seçki ve roast zaten girmez. Bu sebeple gönül rahatlıyla tüm kahvelerin arkasindayiz.

Paketler hangi renk bilmiyorum ama şeffaf değillerse hatalı kavrum durumunda nasıl bir aksiyon izlenecek onu merak ediyorum. Genel şirket politikanız bu konuda benim için çok önemli.

Paketler şeffaf değilse açmadan anlamamız mümkün değil bu arada hatalı olduğunu. Açarsak da iade almayacağınızı söylüyorsunuz doğru anladım değil mi.
Paketlerimizin alt kisimlari seffaftir.

Paketler şeffaf değilse açmadan anlamamız mümkün değil bu arada hatalı olduğunu.
Şeffaf kargo, kapıda ödeme seçenekleriyle instagramdan kahve alınıyor mu(:
Ya da gözle hatalı kavrumu anlayabilmek için kaç defa dünya kavurma şampiyonu olmak gerekiyor?

Bu kahvelerdeki iade işini başka hangi gıda sektörlerinde yapabiliyorsunuz arkadaşlar? Ben mi acaba bilinçsiz kullanıcıyım?

Brezilya Sitio ve Ruanda ile alıma katıldım. Sitio zaten Tetra'dan beri gözümde en iyi F/P kahvesi. Ruanda Akagera ise yormuyor, lezzetli.

Geri