Buna gerçekten sesli güldüm. Çağatay duy bunlarıBen size hiç tereddütsüz Probador Colectiva'yı öneririm, şayet beğenmezseniz de iade noktasında sorun yaşamazsınız. Lakin sorun yaşadığınızda muhakkak "Dünyada kopi luwak harici hemen hemen her kahveyi içtim kavurum ve dünya barışta şampiyonlarinin tadimimlnda bulundum" kısmını belirtin, Çağatay Bey bizzat ilgilenecektir sizinle.
XDadamı memnun etmiş demek ki öneriyor işte
Biz teşekkür ederiz beğenmeniz bizler için önemli.Siparişim elime ulaştı. Paketlere bayıldım. Elinize sağlık.![]()
Hocam bu dedikleriniz malesef havada kalıyor. Örneğin demlerken hangi metodu, ekipmanı kullandınız? Reçeteniz neler? Bunu sormamdaki sebep ise burada aylık toplu tadım etkinliği olması. Sizin parametreleriniz ile ortaya çıkan sonuçları paylaşmanız forum açısından faydalı olacaktır. Bu şekilde diğer forum kullanıcıları sizlere yol gösterebilir, tavsiye verebilir.ben hoşnut kalmadım malesef ki ya limon gibi keskin bir tat aldım yada acılık alıdım gövde bulamadım malesef. montag LA PASTORA aldim nota alıyorum içimi keyifli ama söylediğin metotla yaptım iyi gayet teşekkür ederim.
Sizin kahveyle alakanız bence sadece satın almak, Mayısta şaka mı bu diyip fiyatlardan şikayet ediyordunuz 1 aydaki kahve harcamanız 4 kahve ve tahminimce 1000 tl üzerinde, yok dünya kahveleri kopi luwak falan diye google stock kahve bilgilerini yazıp tecrübeliymişsiniz gibi gözüküp komik duruma düştünüz daha çok, bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp, daha ironiden bile anlamıyorsunuz ya yaşınız küçük ya da trolsünüz...ben hoşnut kalmadım malesef ki ya limon gibi keskin bir tat aldım yada acılık alıdım gövde bulamadım malesef. montag LA PASTORA aldim nota alıyorum içimi keyifli ama söylediğin metotla yaptım iyi gayet teşekkür ederim.
Görmekle bakmak arasında çok fark var, nedensiz ona buna sallamak ne zamandır moda oldu? Uzun yıllar diyip kıdem basıyorsunuz da kendinize bakarsanız Katılım 2 Haziran 2020 Mesaj sayısı 18, kıdem basmak yerine foruma geçmişi bırakıp bugünden biraz katkı sunarak başlayabilirsiniz mesela ben nedensiz konuşmam bana neden şuna bunu yazdın diye sorarsınız, özelden şak şak şak nedenleriyle size sıralarım ama ona neden beğenmedin diye soranlar oluyor, yok kopi luwak yok dünya barista şampiyonu diye bol keseden sallayıp bu ay geçen ay olduğu gibi kavurucuya sallıyor.Malesef ki bu forumda çok uzun yıllardır bir aşağılama ve linç kültürü var ve bunu hep belli insanlar yapıyor. Birisi genel kanının tersine birşey söyledi mi hemen linç.
Açılmış kahvenin geri iadesi olmaz bu gayet normal, sonuçta gıda ürünü, hijyenden dolayı firma bu riski alamaz, ancak açılmamış kahve iade alınmalıdır.
Ancak adam beğenmedim dedi diye niye linç ediyorsunuz arkadaşlar? Linç eden, aşağılayan, kahve bilgisini sorgulayan tavırlar hiç hoş değil. Kimi nerden tanıyorsunuz da aşağılıyorsunuz? Adam linç ediyor, kendisi kahveyi denememiş daha. Ya önce bir dene çok meraklıysan yorum yapmaya sonrasında de ki: Ben denedim gayet de güzel kahve. Denemeden sorgulamadan, gözü kapalı kavurucuyu savunmak da nedir Allah aşkına?
Merhabalar konu gıda oldugundan , acilmis bir urunu sadece begenmemenizden kaynakli, iade alamiyoruz maalsef.
Nitelikli diye fazla para verdiğimiz kahvede iade seçeneği kapalı olmamalı.İade hic bir kahve yapamiyoruz maalsef .Size yardimci olabilmemiz icin lütfen bize siparis numaranizi iletirmisiniz.
SildimKaliteli bir ortamı bozduğunuzun farkına ne zaman varacaksınız.
Evet açılmış kahve ile ilgli iade alamadığımızı ilettik fakat açılmamış paketle ilgili alamayız demedik.
Nitelikli kahve , nitelikli olduğu için pahalıdır . İade edebilginiz ya da edemediğiniz için değil.Nitelikli diye fazla para verdiğimiz kahvede iade seçeneği kapalı olmamalı.
"sadece begenmemenizden kaynakli" ve "İade hic bir kahve yapamiyoruz" ibareleri birbirleri ile çelişmektedir.
Ben bir sipariş versem ve bana hatalı kavrum bir kahve gelse. (kralı bile hatalı kavuruyor bu arada) nasıl bir aksiyon izlenecek bilmek isterim umarım @SpadaCoffeeRoastery bu konuda aydınlatır.
Paketlerimizin alt kisimlari seffaftir.Paketler hangi renk bilmiyorum ama şeffaf değillerse hatalı kavrum durumunda nasıl bir aksiyon izlenecek onu merak ediyorum. Genel şirket politikanız bu konuda benim için çok önemli.
Paketler şeffaf değilse açmadan anlamamız mümkün değil bu arada hatalı olduğunu. Açarsak da iade almayacağınızı söylüyorsunuz doğru anladım değil mi.
Şeffaf kargo, kapıda ödeme seçenekleriyle instagramdan kahve alınıyor muPaketler şeffaf değilse açmadan anlamamız mümkün değil bu arada hatalı olduğunu.
En azından yanık olduğunu anlarız yaa.Şeffaf kargo, kapıda ödeme seçenekleriyle instagramdan kahve alınıyor mu
Ya da gözle hatalı kavrumu anlayabilmek için kaç defa dünya kavurma şampiyonu olmak gerekiyor?