Selamlar. Latte kısmı vallahi benim tavsiye versem de pek başarılı olabileceğim bir kısım değil. Kahvenin hangi türüne olursa olsun süt kattığım anda içemiyorum. Çok anormal geliyor tadıselamlar, herkese mutlu yıllar dilerim. @S.Yavuz latte ve americano için önereceğiniz çekirdek hangisi hocam espresso bölümünde çok çeşit var karar veremedim ?
selamlar, herkese mutlu yıllar dilerim. @S.Yavuz latte ve americano için önereceğiniz çekirdek hangisi hocam espresso bölümünde çok çeşit var karar veremedim ?
aynen öyle elim ayağım titriyor eldeki kahveler dayanmayacak sepet dolu acil sipariçi geçmem gerekDegass süreleri 4 haftaymış, zora düştük.![]()
Afiyet olsunSezy nin kahvelerini hep iyi bulurdum. Etopya ve Ruanda çekirdeklerini denedim. Bu seferkiler daha bir güzel geldi. Teşekkürler.
Degass süreleri 4 haftaymış, zora düştük.![]()
aynen öyle elim ayağım titriyor eldeki kahveler dayanmayacak sepet dolu acil sipariçi geçmem gerek![]()
Benim de paketim geldi. Merak ettiğim bir soruydu. Cevabı merak ediyorum.Serkan bey, kahveler geldi, bu degas süresini nasıl beklesek daha iyi olur, paketleri açmadan bir kenara mı koysak, yoksa paketi açıp ara sıra sallayıp karıştırsak mı?
Selamlarımla.
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum paketler açılmadan degass bekletildiginde daha iyi sonuçlar alınıyor.Serkan bey, kahveler geldi, bu degas süresini nasıl beklesek daha iyi olur, paketleri açmadan bir kenara mı koysak, yoksa paketi açıp ara sıra sallayıp karıştırsak mı?
Selamlarımla.
En doğrusu dagass süresi boyunca ağzını hiç açmadan kahvenin paketinde beklemesi olur. Paketin zaten tek yönlü valfi oluyor, bu valf dışarıdan içeriye oksijen girişini önler, içeriden dışarıya gaz çıkışını sağlar. Tabi kaliteli bir valf ise. Valfin kalitesini anlamak için elektrik süpürgesi ile valften paketin içindeki havayı çektirin, paket vakumlanır ve o şekilde uzun süreler beklerse valf içeriye hava almıyordur, kaliteli bir valftir. 20-25 gün sonra paketi açmaz iseniz, her durumda bayatlamayı geciktirmek için valfin üstünü bantlamanızı tavsiye ederim.Serkan bey, kahveler geldi, bu degas süresini nasıl beklesek daha iyi olur, paketleri açmadan bir kenara mı koysak, yoksa paketi açıp ara sıra sallayıp karıştırsak mı?
Selamlarımla.
merhaba, web sitenizde aynı gün kargo yazıyor ancak 2 ocakta vermiş olduğum 47374 numaralı sipariş hala işleniyor durumunda?Afiyet olsun![]()
Toplu alımda kargoların gecikebileceğini paylaşmışlardımerhaba, web sitenizde aynı gün kargo yazıyor ancak 2 ocakta vermiş olduğum 47374 numaralı sipariş hala işleniyor durumunda?
Merhaba. Toplu alımda yoğunluktan ötürü maalesef aynı gün kargo uygulamamızı sürdürebilmemiz mümkün olamıyor. Toplu alım başlığının girişindeki kampanya şartları kısmında bu durumu belirtmiş ve 1-3 iş günü içerisinde kargoya vermeyi planladığımızı belirtmiştik. Siparişinizi kontrol ettim. Perşembe gece 21:24'te verilmiş. Cuma günü kargoya yetişmemiş. Bugün siparişiniz hazırlandı ve kargolandı. Site durum güncellemeleri ise ancak gece geç saatlerde ya da ertesi sabah yapılabiliyor çünkü kargo firmaları bize kargolarla ilgili güncel listeyi akşam 7 sularında yolluyorlar. Anlayışınız için teşekkür ederiz.merhaba, web sitenizde aynı gün kargo yazıyor ancak 2 ocakta vermiş olduğum 47374 numaralı sipariş hala işleniyor durumunda?