• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Preon Coffee Roastery

Yok sorun değil beğenmediğim kahveleri simbat karışık kuruyemişle beraber yiyorum. Fakat 20 click çok gibi geldi kasuya için mi önerdiniz acaba?

Yok sorun değil beğenmediğim kahveleri simbat karışık kuruyemişle beraber yiyorum. Fakat 20 click çok gibi geldi kasuya için mi önerdiniz acaba?
İroni yaptığınızı varsayarak ;diğer mesajlarınıza da baktığım da daha çok DM kıvamında yazdiklariniz dolayısı ile bende uyanan intiba, forum da Sözen e dair negatif algı oluşturma ihtimaliniz oldukca yüksek.

Biraz mizah :) Anladığım kadarıyla en azından. İnşallah öyledir yani.

Öyle bir algı oluşturma amacım yok ancak bu şekilde düşünmenize sebep olduysam kabahat bendedir özür dilerim. DM kıvamında yazdığımı düşünmüyorum ancak dikkat edeceğim teşekkür ederim. Ve hayır ironi yapmıyorum. Şuan öneriler doğrultusunda kahve demleyeceğim ve yorumlarımı yazacağım. Geri bildiriminiz için teşekkürler
İroni yaptığınızı varsayarak ;diğer mesajlarınıza da baktığım da daha çok DM kıvamında yazdiklariniz dolayısı ile bende uyanan intiba, forum da Sözen e dair negatif algı oluşturma ihtimaliniz oldukca yüksek.

Merhabalar. Pazartesi günü verdiğim sipariş hâlâ kargoya verilmemiş sanırım. Acaba ne zaman kargoya verilir kahveler?

Merhaba,
websitenizde kahvelerin genel olarak listelendiği menü ile kahvenin kendi sayfasında yer alan fiyatlar farklı görünüyor. Dikkatimi çekince bilgi vermek istedim. @Beytbaba

Merhabalar,

Sorunu bulamadık. Örnek verebilir misiniz ?

Edit: Kahve sekmesine direk tıklandığında çıkan sayfadan bahsediyorsunuz. Teşekkür ederim, düzeltildi sorun.
Evet, net anlatamadım sanırım ama sorun düzelmiş :)

Genelde meyvemsi ve aromatik tadları seviyorum. Bu doğrultıda önerebileceğiniz kahveler nelerdir acaba ?

Bombeyi geçmiş toplu alımlarda denemiştim. Aynı çekirdek diye düşünüyorum, ama preon yorumu çok daha güzeldi. Her denememde meyvemsi aromatik tatlar aldım, daha önceki bombe deneyiminde ise baharat tadı on plandaydı.
Coffee sapiensden sonra ilk defa harman kahve sipariş ettim (mutation ve evolution blendleri güzeldir) , merak ediyorum açıkçası.

Son düzenleme:
Daha önce Damo alıp memnun kalmıştım, bir de komple Afrika seti alayım dedim şimdi. Bombe ve Refisa'yı farklı bir kavurucudan denemiştim, umuyorum ki sizinki de memnun edecektir.

Yorumlarınızı bekliyorum :)

Genelde meyvemsi ve aromatik tadları seviyorum. Bu doğrultıda önerebileceğiniz kahveler nelerdir acaba ?

Doğru yere geldiğinizi düşünüyorum şahsen :) Endonezya hariç tüm kahvelerimi öneririm.

Nensebo Refisa güzeldi, onu önerebilirim ben.

Nensebo her zaman satmak isteyeceğim bir kahve. Teşekkür ederim yorumunuz için halil bey.

Bombeyi geçmiş toplu alımlarda denemiştim. Aynı çekirdek diye düşünüyorum, ama preon yorumu çok daha güzeldi. Her denememde meyvemsi aromatik tatlar aldım, daha önceki bombe deneyiminde ise baharat tadı on plandaydı.
Coffee sapiensden sonra ilk defa harman kahve sipariş ettim (mutation ve evolution blendleri güzeldir) , merak ediyorum açıkçası.

Bombe kavurması ve ayıklaması zor bir kahve. Rengarenk çıkıyor özellikle açık kavurmada. Ayıklanmazsa berbat bir sonuç çıkabilir. Özellikle dikkat ediyorum. Hatta üstüne bu kahvede pakete gramajından fazla koyuyorum ki hak geçmesin ayıklayamadığım kısım olursa diye. Buna rağmen bombeden vazgeçmem. Şu an henüz üçüncü günündeki bombeyi filtre kahve olarak demleyip içiyorum ve güne çok güzel başladım. Çok tatlı çarpıcı fresh güçlü after taste oldukça kişilikli bir kahve. Nasıl sevmicen diyerek togaya selam yollayalım :)

Espresso northwest almıştım, henüz aldığım ilk shotta 20 saniyede 1:2 oranda aldığım kahve gayet güzel bir çıktı verdi, espresso için tavsiye ederim

Geri