Kampanya Duyurusu
Merhabalar Kahve Kulübü'nün değerli üyeleri
Geçen ay Aralık ayı için bir kampanya sözüm vardı. Sizlere bir iki kendimce bir şeyler anlatıp hemen kampanya ayrıntılarını iletmek istiyorum. Direk kampanya ayrıntılarını görmek isteyenler alttaki ilk paragrafı atlayabilir
Geçtiğimiz günler ve bugünler sektör adına inanılmaz berbat geçti ve geçiyor. Maliyetlerimiz şahlandı gitti. Benim gibi butik firmalar bundan çok ama çok zarar gördü. Sebebi de şu. Bizler stoklu çalışabilecek kalibrede değiliz. Depomuza aynı kahveden çuval çuval koyamıyoruz. Dolayısıyla her döviz artışı doğrudan maliyetimizi arttırıyor. Zamları bu yüzden yapmak zorunda kalıyoruz. Hani ne olursa olsun stoklu olsam belki derim ki döviz bir kaç aya düşebilir o riski alıyorum zam yapmıyorum ya da düşük yapıyorum. Yada ben şunu da yapamıyorum. Öyle bir fiyat koyayım ki yüksek olsun piyasadakilere göre %30 fazla olsun. ben sattığımdan yüksek kar edeyim maliyet artışında oynama alanım kalmış olur vesaire bunu da yapamıyoruz. En baştan beri müşterime saygımdan ve benim öğrendiğim esnaflıktan bu bana ayıp geliyor. Herkesin bildiği maliyetleri müşteriye ne diye anlatırım ben diye düşünüyorum. Dolayısıyla kendi iş yapma şeklinde kampanyasız fiyatlarım toplamda %30 net kara denk gelecek şekilde bir fiyatlandırma yapıyorum. Kampanyalarda ise kar etmemeyi bunu uzun vadeli bir marka bilinirliliği yatırımı olarak düşünerek hareket ediyorum. Benim fiyatlarımı karşılaştırabilirsiniz mümkün olduğunca daha düşük kalıyorum bu da indirim oranımı kısıtlıyor.
Tüm bu bilgiler ışığında kampanya ayrıntıları şu şekildedir;
Kampanya
an itibariyle başlıyor
19.12.2021 pazar gününün son dakikasına kadar devam ediyor olacak. Fiyatlar kampanya süresince sabit kalacak.
Üç ayrı indirim oranı belirledim.
%15 İndirim : 100 Gr - 250 Gr - 1000 Gr Etiyopya kahveleri için geçerli.
%20 İndirim : 100 Gr - 250 Gr - 1000 Gr Amerika ve Asya kahveleri için geçerli.
%25 İndirim : 100 Gr - 250 Gr - 1000 Gr Harman kahveler için geçerli.
Ayrıca hem indirim oranı mecburen belli seviyelerde kaldığından hem de sene sonu hediyeleşmek güzel bir adet olduğundan Aralık ayı içerisinde sipariş verenler arasından yapılacak bir çekilişle;
1 Kişiye; - 1 Adet Delonghi ICM 2.1B Filtre Kahve makinası + 250 gr Etiyopya Damo Bensa Anaerobic kahve
1 Kişiye; - 1 Adet Clever Dripper + 250 gr Etiyopya Damo Bensa Anaerobic + 250 gr Etiyopya Hamasho Washed kahve
1 Kişiye; - 5 Adet Hario 40'lı Japonya V60 Filtre + 250 gr Etiyopya Damo Bensa Anaerobic + 250 gr Etiyopya Hamasho Washed kahve
1 Kişiye; - 7* 250 Gr Kahvelerimden Hediye ediyorum.
Yoğunluğa bağlı olarak siparişten sonra bir kaç gün içerisinde siparişleriniz kargolanmış olacak. Sipariş üstüne kavurma yapıyorum ve toplu kavurup bekletmiyorum. Ya da kavurma kalitesini düşürmemek çekirdekleri ayıklamak adına süreci hızlandırmaktan kaçınıyorum. Bu da bir kaç gün gecikmeye yol açabilir. Anlayışınız göstermenizi rica ediyorum.
Kampanya için herhangi bir kodla sizi uğraştırmıyorum üye olmanız yeterli.
Sepette indirim otomatik yansıyor olacak. Bazı kahvelerimde kısıtlı stok var. Tedarikçinin elinde de olmadığından tükenebilir. Stok sayısını belirledim ama umarım bir aksilik olmaz

Çekilişi sipariş verenler arasından yapmak istedim evet bir çoğunuzun bu hediyelere ihtiyacı hiç yok ama instagramdan yapıp hiç alakası olmayan kişilere gitsin istemedim. Son olarak
ileri tarihli sipariş almıyorum bu kampanya döneminde tedarikçi kaynaklı temin edememe ihtimali yüksek kahvelerde.
27 Aralık itibariyle roastery sene başına kadar kapalı kalacak. Kampanya süresini belirlerken bunu dikkate aldım.
Hepinize iyi günler dilerim.