• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Peak-Water Türkiye Distribütörlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kimler Precision'u kimler Endurance'ı tercih etmelidir? Örneğin musluk suyu 150 ppm altı endurance, 150 ppm üstü precision almalı gibi bir bilgilendirme yapabilir misiniz?
Merhaba, O şekilde bir genelleme yapamayız. Her ikisinde de kullanabilirsiniz. Yaptığımız testlerde yukarıda yazdıklarımızın örtüştüğünü test ettik. Sadece Ppm’e odaklanmamanız lazım. Alkalite burada daha aktif rol oynuyor içinden çıkan test kiti alkalite ölçelerek bir ayarlama yapıyor ve ayrıca sudaki diğer kalması gereken bileşenlerde ppm’i artıracaktır. Sadece ppm e odaklanmak yanıltabilir

Diğer bakacağımız fincandaki tadım denemelerimizdir.

Biz bu konuda tüm filtreleri test denemelerini sağladık.

Sudaki alkalite, ppm ve ph beraber değerlendirdik

Merhaba, O şekilde bir genelleme yapamayız. Her ikisinde de kullanabilirsiniz. Yaptığımız testlerde yukarıda yazdıklarımızın örtüştüğünü test ettik. Sadece Ppm’e odaklanmamanız lazım. Alkalite burada daha aktif rol oynuyor içinden çıkan test kiti alkalite ölçelerek bir ayarlama yapıyor ve ayrıca sudaki diğer kalması gereken bileşenlerde ppm’i artıracaktır. Sadece ppm e odaklanmak yanıltabilir

Diğer bakacağımız fincandaki tadım denemelerimizdir.

Biz bu konuda tüm filtreleri test denemelerini sağladık.

Sudaki alkalite, ppm ve ph beraber değerlendirdik
Yine de örneğin 200 ppm'lik musluk suyunu en yüksek ayarda precision'un ve endurance'ın kaça düşürebildiğini bilmek isterdim. Precision örneğin 60'a kadar düşürürken Endurance ancak 120 yapabiliyorsa bu çok da verimli olmaz.

Forum indirim kodu sürahi siparişlerinde geçerli değil midir?

Yeni şeffaf sürahiler malzeme kalitesi anlamında orjinal ile aynı mıdır? (biraz gelişmiş olsa iyiydi)

Filtreler uzun süre stoğa girmedi. Bunun için çok beklendi. Bir daha bu kadar uzun süre stok sorunu yaşanacak mı?

Yine de örneğin 200 ppm'lik musluk suyunu en yüksek ayarda precision'un ve endurance'ın kaça düşürebildiğini bilmek isterdim. Precision örneğin 60'a kadar düşürürken Endurance ancak 120 yapabiliyorsa bu çok da verimli olmaz.

Yeni şeffaf sürahiler malzeme kalitesi anlamında orjinal ile aynı mıdır? (biraz gelişmiş olsa iyiydi)

Filtreler uzun süre stoğa girmedi. Bunun için çok beklendi. Bir daha bu kadar uzun süre stok sorunu yaşanacak mı?

Bence precision commandante endurance de timemore gibi olmuş. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Birisi 3 kat fazla aynı fiyatla dayanıyorsa elbet birşeyleri eksik yapacak.
Burada bence asıl soru precision max kaç lt su filtreyebilecek. Onu da gerçi suyun ppmini bilmek lazım deyip pas geçebiliriz.
Bence karambole precision alıp kullanacaz gibi duruyor.

Merhaba Arkadaşlar,

Nihayet ürünler uzun uğraşlar sonucu stoklara girebildi. Bu süreçte bekelyen bekleyemeyen herkese öncelikle teşekkür ederiz.

Yeni 2 sürahi ve 1 tane yeni filtre duyurusu yapacağız.

Yeni filtre Endurance olarak isimlendirilen Güçlendirilmiş ve koku sorununu çözen filtre.

Biraz detay vermek gerekirse
Dayanıklılık filtrenin amacı alkaliliği düzenlemeye odaklanmak, ama TDS'yi o kadar düşürmemektir.
Bu filtrenin en önemli farkı katyon reçinesi kullanmasıdır. Bu, filtrenin ömrünün çok daha uzun olduğu ve anyon reçinesi tükendiğinde oluşabilecek balık aromasının oluşmadığı anlamına gelir.

Dahada detaya girilirse:

Endurance filtre, alkalinite üzerinde Precision filtre ile tam olarak aynı etkiye sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Bunu sağlayan katyon reçinesidir. Orijinalden / Precision’dan farkı bir iyon reçinesine sahip olmasıdır. Buna çift iyon reçinesi Precision, Endurance ise tek iyon reçinesi olarak tanımlıyoruz.

Tüm su hem iyonlardan hem de katyonlardan oluşur ve düşük bir TDS elde etmek için her ikisini de azaltmanız gerekir. Bu nedenle Precision, Endurance’dan daha çok TDS'yi azaltır.

Endurance’in içinde, genellikle tek iyon reçine yöntemiyle düşen PH'yi stabilize etmeye yardımcı olmak için bir PH tamponlama bileşeni vardır.

Tek iyon reçinesi kadar uzun sürmez, bu nedenle endurance, Precision’dan çok daha uzun sürer.

Percision, en soft suyu ve en fazla kontrolü vaat eder, ancak daha kısa bir ömrü vardır.

Endurance, alkaliliği de aynı şekilde kontrol eder, ama genel olarak çok fazla yumuşama sağlamaz, ancak bu, çok daha uzun sürdüğü anlamına gelir. Precision filtreden 2-3 kat daha kullanım ömrü sunar.

Satış sayfalarına gelecek olursak İngiltere’dekinden farklı bir satış sayfası hazırladık. Sürahi Paket alımlarında tek seçim şansı olan Precision filtre yerine Precision/ Endurance seçeneği ile satışa açtık.

Önemli Not: Filtreleri aktive etmek için yeni prodedür 10 dk bir kap içinde bekletmeniz gerekiyor kesinlikle.
Endurance Filtre 10 dk bekleme başlangıcında suya sarı renkli bir iz bırakacaktır bu beklenen bir durum

Elinizdeki Filtreleri Her zamanki gibi bize göndererek Yeni filtre alımlarında %50 indirimi Bu duyuruya özel %60’a çıkarıyoruz ve indirim kodunu Burada açık şekilde paylaşıyoruz. Ürünün kargolanması için Eski filtrelerin bize teslim olmuş olması şartı aranacaktır.

Kod gelmedi alamadım kargaşasını ortadan kaldırmayı umuyoruz 😊

Filtre değişim kodu : peakwater60

Ürün linkleri:

https://www.gelbura.com/urun/peak-water-yeni-endurance-x2-filtre-paketi

https://www.gelbura.com/urun/peak-water-seffaf-mavi-ayarlanabilir-su-surahisi-x1-filtre

https://www.gelbura.com/urun/peak-water-seffaf-siyah-ayarlanabilir-su-surahisi-x1-filtre

aklımıza gelmeyen diğer sorular için özeldende buradan da yazabilirsiniz

Saygılar Selamlar
Anladığım kadarıyla sizden kaynaklanmayan bu sorunun sonunda çözülmesine çok sevindim. Elimizdeki filtreleri göndereceğimiz kargo şirketi ve kodunu bu mesajınıza ekleyebilir misiniz? Çok uzun zaman oldu, arada kargo anlaşmalarınız değişti vs karışıklık olmaması için duyuru mesajında bulunması iyi olur. Teşekkürler.

Merhaba Arkadaşlar,

Nihayet ürünler uzun uğraşlar sonucu stoklara girebildi. Bu süreçte bekelyen bekleyemeyen herkese öncelikle teşekkür ederiz.

Yeni filtre Endurance olarak isimlendirilen Güçlendirilmiş ve koku sorununu çözen filtre.

Dayanıklılık filtrenin amacı alkaliliği düzenlemeye odaklanmak, ama TDS'yi o kadar düşürmemektir.
Bu filtrenin en önemli farkı katyon reçinesi kullanmasıdır. Bu, filtrenin ömrünün çok daha uzun olduğu ve anyon reçinesi tükendiğinde oluşabilecek balık aromasının oluşmadığı anlamına gelir.

Dahada detaya girilirse:

Endurance filtre, alkalinite üzerinde Precision filtre ile tam olarak aynı etkiye sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Bunu sağlayan katyon reçinesidir. Orijinalden / Precision’dan farkı bir iyon reçinesine sahip olmasıdır. Buna çift iyon reçinesi Precision, Endurance ise tek iyon reçinesi olarak tanımlıyoruz.

Tüm su hem iyonlardan hem de katyonlardan oluşur ve düşük bir TDS elde etmek için her ikisini de azaltmanız gerekir. Bu nedenle Precision, Endurance’dan daha çok TDS'yi azaltır.

Endurance’in içinde, genellikle tek iyon reçine yöntemiyle düşen PH'yi stabilize etmeye yardımcı olmak için bir PH tamponlama bileşeni vardır.

Tek iyon reçinesi kadar uzun sürmez, bu nedenle endurance, Precision’dan çok daha uzun sürer.

Percision, en soft suyu ve en fazla kontrolü vaat eder, ancak daha kısa bir ömrü vardır.

Endurance, alkaliliği de aynı şekilde kontrol eder, ama genel olarak çok fazla yumuşama sağlamaz, ancak bu, çok daha uzun sürdüğü anlamına gelir. Precision filtreden 2-3 kat daha kullanım ömrü sunar.

Satış sayfalarına gelecek olursak İngiltere’dekinden farklı bir satış sayfası hazırladık. Sürahi Paket alımlarında tek seçim şansı olan Precision filtre yerine Precision/ Endurance seçeneği ile satışa açtık.

Önemli Not: Filtreleri aktive etmek için yeni prodedür 10 dk bir kap içinde bekletmeniz gerekiyor kesinlikle.
Endurance Filtre 10 dk bekleme başlangıcında suya sarı renkli bir iz bırakacaktır bu beklenen bir durum

Elinizdeki Filtreleri Her zamanki gibi bize göndererek Yeni filtre alımlarında %50 indirimi Bu duyuruya özel %60’a çıkarıyoruz ve indirim kodunu Burada açık şekilde paylaşıyoruz. Ürünün kargolanması için Eski filtrelerin bize teslim olmuş olması şartı aranacaktır.

Ürün linkleri:

https://www.gelbura.com/urun/peak-water-seffaf-mavi-ayarlanabilir-su-surahisi-x1-filtre

https://www.gelbura.com/urun/peak-water-seffaf-siyah-ayarlanabilir-su-surahisi-x1-filtre

Saygılar Selamlar
O kadar uzun zaman oldu ki nereye kargolamamız gerektiğini unuttum.

Geri kargolama iiçin adres yazar mısınız? Anlaşmalı olduğunuz bir kargo firması var mı?

Bir de doğru mu anladım, ben şu an siparişi geçebilirim, eski filtrelerim size ulaşınca siz de yenisini kargolayacaksınız. Doğru mu anladım?

Merhaba Arkadaşlar,

Dahada detaya girilirse:

Ürün linkleri:

Saygılar Selamlar
Uğraşlarınız sonucunda bir sonuç alabilmenize sevindim. Firma adına süreç uzatılmış olsada distribütor şirket olarak süreci yakından takip etmenizin olumlu olduğunu düşünüyorum.

Sitenizde gördüğüme göre 1(bir) adetli filtre satışı yok, filtreler tekli kutuda 2(iki) adetli filtreler şeklinde satılıyor.

Bende 3(üç) adet eski precision filtresi var.
Amacım ise iki kutu endurance filtresi almak. Yani toplamda dört adet endurance filtresine sahip olabilmek.

İndirimli fiyat avantajı ile iki kutu (dört adet) endurance filtresi siparişi vermeyi ve elimdeki üç adet precision filtresini sonradan size kargolamayı amaçlıyorum. Bir adet takasa girmeyen %60 indirimli siparişini vermiş olacağım endurance filtresi için ise nasıl bir hesaplama yapmam gerekir.
Bilgi verebilir misiniz ?

Son düzenleme:
@Globally

Precision (Orijinal) filtre elinizde olan eski parti filtreler mi ? türkiye ilk peak water kullananlardan biriyim @mimds abi ile ama filtre olayı baya can sıktı çoğu kişi elinden yok pahasına çıkardı çok müşteri kaybetti firma bence.eski filtrelerde hep tanecikler oluyordu ve çok çabuk filtre tükeniyordu eğer eski parti elizde mevcut olan güncellenmemiş filteler ise almayı düşünmüyorum , yeni filteler ise bilgilendirirseniz sevinirim.İyi çalışmalar​

Merhaba,
Bu fikrinize bizde daha önceleri katılmakla beraber. Maxwell colonna dashwood ile bu süreci yürütmeye başladıktan sonra yanıldığımızı anladık. Hem bizim ekip hemde Peak-water ekibi aynı şeyi söylüyoruz artık ppm ile buna kesin olarak karar veremezsiniz. Bizce kahve için su incelemesi yaparken sadece ppm üzerinden değerlendirme fikrinizi tekrar değerlendirmenizi öneririz. :) odaklanmamız gereken alkalite sornasında toplam su sertliği.

Örnek bir test sonucu paylaşabilirim

şebeke suyu: 235ppm, 468us (total iletkenlik), 170 alkalite, su sıcaklığı : 25c

Precision filtre​

Ayar 3,2 : 150 ppm, 300us, 100 alkalite civarında

Ayar 4,5:120ppm, 240us, 75 alkalite civarında

Ayar 5 : 45ppm, 190us , 50 alkalite civarında

Endurance Filtre​

Ayar 3,2 : 200ppm, 393us, 110 alkalite civarında

Ayar 4,5 : 160ppm, 337us, 85 alkalite civarında

Ayar 5 : 150 ppm, 290 us, 60 alkalite civarında

Kahve demleme sonuçlarımız birbirine çok yakın 2 fincan

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla sizden kaynaklanmayan bu sorunun sonunda çözülmesine çok sevindim. Elimizdeki filtreleri göndereceğimiz kargo şirketi ve kodunu bu mesajınıza ekleyebilir misiniz? Çok uzun zaman oldu, arada kargo anlaşmalarınız değişti vs karışıklık olmaması için duyuru mesajında bulunması iyi olur. Teşekkürler.
Merhaba,

Geri gönderim için iade anlaşma kodumuz :yurtiçi kargo anlaşma no : 977765110
adres otomatik çıkacaktır

@Globally

Precision (Orijinal) filtre elinizde olan eski parti filtreler mi ? türkiye ilk peak water kullananlardan biriyim @mimds abi ile ama filtre olayı baya can sıktı çoğu kişi elinden yok pahasına çıkardı çok müşteri kaybetti firma bence.eski filtrelerde hep tanecikler oluyordu ve çok çabuk filtre tükeniyordu eğer eski parti elizde mevcut olan güncellenmemiş filteler ise almayı düşünmüyorum , yeni filteler ise bilgilendirirseniz sevinirim.İyi çalışmalar​

Merhaba,

Evet eski orjinal filtreler. Ama tanecik sorununu çözdüler. Yine hızlı tükenme ihtimali mevcut. Bu nedenlerden dolayı Endurance (güçlendirilmiş filtreleri piyasaya sürdüler.)

Firmanın çok müşteri kaybettiği fikrine katılıyoruz. Yaşanmaması gereken bir süreç yarattılar. Bizde Peak-water'dan dolayı eminiz ki müşteri kaybetmişizdir. Yeni ürünler ve yeni geliştirilmiş ürünler ile bir şans daha vermek istedik. Bizi tercih edenleri yarı yolda bırakmak son seçeneğimiz.

Koşulları yaratmaya çalıştık. Tekrar kullanmak isteyenler için ürünler tekrar getirildi.

Bence precision commandante endurance de timemore gibi olmuş. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Birisi 3 kat fazla aynı fiyatla dayanıyorsa elbet birşeyleri eksik yapacak.
Burada bence asıl soru precision max kaç lt su filtreyebilecek. Onu da gerçi suyun ppmini bilmek lazım deyip pas geçebiliriz.
Bence karambole precision alıp kullanacaz gibi duruyor.
Merhaba,
Orjinale göre Endurance filtreler 2-3 kat daha uzun süre kullanabildiğini söyleyebiliriz. Tabi ppm etkili olacaktır

Tekrar sorayım:
Bir de doğru mu anladım, ben şu an siparişi geçebilirim, eski filtrelerim size ulaşınca siz de yenisini kargolayacaksınız. Doğru mu anladım?
Merhaba, Evet Siparişi geçebilirsiniz, Siparişiniz hazırlanıp gönderilmek üzere kargo bölümüne alınacaktır. bu süre içerisinde Bitmiş filtreniz tarafımıza ulaşınca bekletilmeden çıkış sağlanacaktır.

Ayrıca Tüm yeni filtrelerin paketlerinin üzerinde seri numaraları mevcuttur. Geriye dönük raporlanması ve incelenmesi açısından

Uğraşlarınız sonucunda bir sonuç alabilmenize sevindim. Firma adına süreç uzatılmış olsada distribütor şirket olarak süreci yakından takip etmenizin olumlu olduğunu düşünüyorum.

Sitenizde gördüğüme göre 1(bir) adetli filtre satışı yok, filtreler tekli kutuda 2(iki) adetli filtreler şeklinde satılıyor.

Amacım ise iki kutu endurance filtresi almak. Yani toplamda dört adet endurance filtresine sahip olabilmek.

İndirimli fiyat avantajı ile iki kutu (dört adet) endurance filtresi siparişi vermeyi ve elimdeki üç adet precision filtresini sonradan size kargolamayı amaçlıyorum. Bir adet takasa girmeyen %60 indirimli siparişini vermiş olacağım endurance filtresi için ise nasıl bir hesaplama yapmam gerekir.
Şimdi iki kutu sipariş geçiyorum. Pazartesi günü ise bendeki üç adet filtreyi size kargolayacam. Daha sonra bir karışıklık yaşar mıyım?
@Globally

Merhaba,

Artık kutular seri numaralara sahip. Takip edilebilirliği bozmamak adına 2li paketler satıştadır. 3 filtreniz var ise 2 paket 4lü filtre siparişi edebilirsiniz.
3 adet filtre iadesi gönderebilirsiniz

Bende 4 adet filtre mevcut, yeni filtrelerden 2 adet almak istiyorum. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?

Bu zamana kadar sizden yaptığım 3 alışverişin hepsinde eksik teslimat, kırık halde ulaşma gibi sorunlarla karşılaştım. Hepsini de telafi ettiniz, bu konuda bir şikayetim yok. Ancak sizin açınızdan 2 defa kargolama yapma gibi durumlarda sizin adınıza üzülüyorum, sorumun sebebi sizi en az masrafa sokacak çözüme ulaşmak.

Geri