Lorenzen
Barista
henüz kargoda, geldikten sonra yazacağım. sonuçları karşılaştırırzSiz denediniz mi peki endurance'ı?
henüz kargoda, geldikten sonra yazacağım. sonuçları karşılaştırırzSiz denediniz mi peki endurance'ı?
Siz sürahiyi de yeni aldınız galiba. testi yapmışsınızdır. hangi ayarı önerdi?Endurance filtre (galiba) 5.0 ayar, 750 ml, öncesi-sonrası:
Ekli dosyayı görüntüle 22083Ekli dosyayı görüntüle 22084
Filtre ömrünün yarısı gitti galiba ahahahah.
Evet yeni aldım. Testi yaptım, yeşil oldu. 180 yani. Bunun için önerdiği ayar 4.Siz sürahiyi de yeni aldınız galiba. testi yapmışsınızdır. hangi ayarı önerdi?
Bence bana yanlışlıkla Precision gönderdiler. Diğer forumda seri numarası yazıp sordum ama henüz cevap verilmedi.Endurance bende ppm değerini çok düşürmüyor, 160'ı 5. ayarda 120'ye falan indiriyor
Sacid bey , hiç karşılaştırma yapabildiniz mi acaba ? Siz kendi suyunuzu yapıyordunuz , nasıl bir fark olur acaba arasındaEndurance bende ppm değerini çok düşürmüyor, 160'ı 5. ayarda 120'ye falan indiriyor
Şöyle bir şey var pakette endurance yazıyor.Bence bana yanlışlıkla Precision gönderdiler. Diğer forumda seri numarası yazıp sordum ama henüz cevap verilmedi.
Sacid bey , hiç karşılaştırma yapabildiniz mi acaba ? Siz kendi suyunuzu yapıyordunuz , nasıl bir fark olur acaba arasında![]()
Merhaba, size gelen filtre orjinal/precision filtre olabilir. Poşet üzerinde bir numara yazar onu bize yazabilir misiniz?endurance filtrelerinde kum sorunu yaşayan oldu mu? güya halletmişlerdi de benimkinin poşetine baya bir kum dolmuş. suya koyunca da net şekilde görüldü. sanırsam hatalı üretim @Globally
64580-0822Merhaba, size gelen filtre orjinal/precision filtre olabilir. Poşet üzerinde bir numara yazar onu bize yazabilir misiniz?
Bu durumda ürünü değiştirip endurance filtre göndereceğiz. Sürahi içinde değişim yapalım