• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Peak-Water Türkiye Distribütörlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Endurance filtre alıp tanecik sorunu yaşayan varsa filtre yanlış gönderilmiş demektir. Endurance filtreleri suda bekletince ice tea gibi renk veriyor. Aşağıya iki filtrenin de örneğini koyuyorum.
endurance filtrelerinde kum sorunu yaşayan oldu mu? güya halletmişlerdi de benimkinin poşetine baya bir kum dolmuş. suya koyunca da net şekilde görüldü. sanırsam hatalı üretim @Globally

Endurance filtenin bu kadar sarı (hatta turuncu) olması normal mi? 15 dk suda beklettim.

Benim deneyimimde tatlılığı şeker atılmış gibi arttırıyor gibi geldi endurance. Orijinal filtrelerde bu kadar baskın tatlılık hatırlamıyorum. Bütün kahvelerimi bu kadar tatlı içmek istemem ama suyun demleme sonucunu ne kadar etkileyebildiğini görmek açısından iyi deneyim oluyor bana.

Uğraşlarınız sonucunda bir sonuç alabilmenize sevindim. Firma adına süreç uzatılmış olsada distribütor şirket olarak süreci yakından takip etmenizin olumlu olduğunu düşünüyorum.

Sitenizde gördüğüme göre 1(bir) adetli filtre satışı yok, filtreler tekli kutuda 2(iki) adetli filtreler şeklinde satılıyor.

Bende 3(üç) adet eski precision filtresi var.
Amacım ise iki kutu endurance filtresi almak. Yani toplamda dört adet endurance filtresine sahip olabilmek.

İndirimli fiyat avantajı ile iki kutu (dört adet) endurance filtresi siparişi vermeyi ve elimdeki üç adet precision filtresini sonradan size kargolamayı amaçlıyorum. Bir adet takasa girmeyen %60 indirimli siparişini vermiş olacağım endurance filtresi için ise nasıl bir hesaplama yapmam gerekir.
Bilgi verebilir misiniz ?
Merhaba,

Artık kutular seri numaralara sahip. Takip edilebilirliği bozmamak adına 2li paketler satıştadır. 3 filtreniz var ise 2 paket 4lü filtre siparişi edebilirsiniz.
3 adet filtre iadesi gönderebilirsiniz

Merhabalar Yiğit Bey, @Globally

Yukarıdaki mesajlara istinaden bende 3 adet filtremi Yurtiçi Kargo 607082654990 Gönderi kodu ile tarafınıza bugün gönderdim.

Yine bugün sitenizden 422019398 sipariş numarası ile 4 adet Precision filtre siparişi verdim.

Merakla yeni nesil (Tanecik sorunu çözülmüş) filtrelerimin gelmesini beklemekteyim.🙋‍♂️:)

Son düzenleme:
@Globally merhaba, 140411601 nolu siparişimde sanırım bir yanlışlık oldu. Tarafınıza tek filtre gönderim yüzde 60 indirimle iki filtre aldım. Tek filtre gönderdiğim için fazla indirim almış oldum. Telefonla müşteri hizmetlerine bilgi verdim ancak ek ödeme yapam ile ilgili bir geri dönüş olmadı.

Durumu kontrol edip kalan ödeme miktarımı iletebilir misiniz?

22 eylülde kullanmaya başladığım yeni Precision filtrede bugün 20. Gününde filtrelenen suda tad değişikliği olmaya başladı. Filtre ppm düşürmeye devam ediyor ama suyun tadı acı bir hal aldı. 20 gün boyunca 4 ve 4.2 ayarında günlük max 1 lt olarak filtremeler yaptım. Filtrenin bugüne kadar olan verdiği çıktılardan memnun olduğumu belirtebilirim ancak 20 gün kullanım bana biraz kısa geldi. Yanlış bir şey yapıyor olabilirim diye aynı kahveyi 2 kez üst üste peak te filtrelenen su ile denedim. Ama sonuç aynıydı. Kullanıcı geri bildirimi olarak yazmak istedim.

22 eylülde kullanmaya başladığım yeni Precision filtrede bugün 20. Gününde filtrelenen suda tad değişikliği olmaya başladı. Filtre ppm düşürmeye devam ediyor ama suyun tadı acı bir hal aldı. 20 gün boyunca 4 ve 4.2 ayarında günlük max 1 lt olarak filtremeler yaptım. Filtrenin bugüne kadar olan verdiği çıktılardan memnun olduğumu belirtebilirim ancak 20 gün kullanım bana biraz kısa geldi. Yanlış bir şey yapıyor olabilirim diye aynı kahveyi 2 kez üst üste peak te filtrelenen su ile denedim. Ama sonuç aynıydı. Kullanıcı geri bildirimi olarak yazmak istedim.
balık kokusuna benzer bir koku geliyor mu?

Merhaba, bugün Peak Water kullanmaya başladım. Endurance filtreyi 10 dakikdan fazla suda tutumama ve iki kez temiz su değiştirmeme rağmen su hafif sarı renkte. Bu normal mi?

Bu konu daha güncel olduğu için 3 haftadır kullandığım Endurance filtre hakkındaki deneyimimi buraya yazmak istedim.

Filtre elime ulaştığında tavsiye edildiğinden daha uzun süre, birkaç kez suyunu da yenileyerek filtreyi suda uzun süre beklettim. Sonrasındaki birkaç kullanımımda da bazılarında hafif, bazılarında bariz sarı renk suya geçse de birkaç doldur-boşalt sonrasında bu açıdan problem yaşamadım. Eski filtrelerde olduğu gibi filtrelenmiş suya tanecik geçişiyle de bu filtrelerde karşılaşmadım.

Çeşme suyum şu sıralar ortalama 220-240 ppm civarlarında. Geçtiğimiz senelerde ilk aldığımda ürünle birlikte gelen test çubuğuna göre 4 ayarı tavsiye edilmesine rağmen bu ayarda genelde KH 75-100 civarlarında sonuç veriyor. Bu yüzden filtre edeceğim su miktarına göre 4.2 ve 5 ayarları arasında duruma göre değişiklik yapıyorum. Örneğin 1L suyu 5 ayarında filtrelediğimde 95-105 ppm çıktı alıyorum ve genelde 50-55 civarında bir karbonat sertliği çıkıyor. Eski filtrelerdeki sonuçları net hatırlamasam da aklımda kalan, bu civarda KH elde etmek için filtre seviyesini 4.2-5 yaptığımda total ppm'in 50-70 arası geldiğiydi. Bu açıdan vadettiğini yapıyor bence.

Tadım konusunda ise, çekirdeğine göre değişiyor tabi ki ama genel olarak gerçekten tatlı bardaklar elde ediyorum ancak diğer her şeyi bastıran bir tatlılık değil. Asidite açısından da gayet belirgin kahveler içtim. Malum, eski filtrelere ait deneyimleri unutacağımız kadar zaman geçtiği için aradan.. tadıma dair pek karşılaştırma yapamıyorum.

Dün aldığım precision filtrede sorun yok. Suya bekletme sırasında renk veya tanecik vermedi, sertliği de oldukça iyi düşürdü. Bilginize

Geri