• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Peak-Water Türkiye Distribütörlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de genelde 5. ayarda 4,2. ayara göre daha yüksek TDS’li çıktı elde ediyorum. Kimyasal sebebini bilmiyorum. Yaptığım testlerde sizin elde ettiğiniz sonuçlara yakın değerler elde ediyorum. Peak değişik alet. Vardır bir bildiği diyip fincanıma odaklanıyorum. Lezzet hep iyi zira.
Merakımdan Peak Water'a da yazdım. Cevap gelirse burada da paylaşırım.

Bundan bağımsız olarak bugün tek bir demleme yapma şansım oldu. Karakterine epey hakim olduğum bir kahveyi dün akşam demlediğim parametlerin birebir aynılarını kullanarak demledim. Tek denemede tabii ki bir yorum yapmak veya kanı oluşturmak sağlıklı olmaz ama en azından bu kahve özelinde fark çok fazlaydı. Normalde ufak nüanslar sadece yan yana tadım yapıldığında farkedilir. Bu kahvede asidite, tatlılık, gövde, profil, herşey bir üst seviyeye çıktı. Bakalım başka kahveler özelinde nasıl sonuçlar verecek.

Yiğit Bey merhaba @Globally,

Filtre değiştirme zamanım geldi. Sitenizden kontrol ettiğimde hiç stok gözükmüyor. Bize artık kapsamlı bir yol haritası çizmenizi ve Peak Water’ın Türkiye’deki akıbeti ile ilgili bilgi vermenizi rica ediyorum. Yurtdışında birçok distribütör yeni filtrelerini, sürahilerini ve ayar kadranlarını satışa sundu. Sizin durumunuz nedir? Lütfen detaylı bir açıklama paylaşır mısınız, hep birlikte önümüzü görmek istiyoruz.

Teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Yiğit Bey merhaba @Globally,

Filtre değiştirme zamanım geldi. Sitenizden kontrol ettiğimde hiç stok gözükmüyor. Bize artık kapsamlı bir yol haritası çizmenizi ve Peak Water’ın Türkiye’deki akıbeti ile ilgili bilgi vermenizi rica ediyorum. Yurtdışında birçok distribütör yeni filtrelerini, sürahilerini ve ayar kadranlarını satışa sundu. Sizin durumunuz nedir? Lütfen detaylı bir açıklama paylaşır mısınız, hep birlikte önümüzü görmek istiyoruz.

Teşekkür ediyorum.
Merhaba, Sizin özelinizde diğer soran arkadaşlarada cevap vermiş olalım.

Görüşmeler yavaş işlesede halen net bir ilerleme yok filtre değişiminde Firma olarak biz karşılıyoruz.

Yeni ürünleri sizden çok bizde istiyoruz. Bununla ilgili görüşme devam ediyor. Bu hafta tekrar bir güncelleme paylaşacağız

gelbura'daki iletişimsizlik gerçekten büyük problem. Geçenlerde Kettle aldım ancak daha sonra elime gelmeden iade etmeye karar verdim. Web sitelerinde yardım talebi oluşturdum konuyu anlatarak, cevap gelmedi. Daha sonra iade talebi oluşturdum yine cevap gelmedi. Kargo geri gitti ellerine ulaştı hala cevap yok. Mail attım adreslerine geri dönen yok. ''Telefonda müşteri hizmetleri desteği sağlamıyoruz mail atın yada yardım talebi oluşturun'' yazıyor. Bu çağda teknoloji ürünleri satan bir firmada bu iletişimsizlik gerçekten akıl alır gibi değil.

Forum üyelerinin deneyimlerini görmesem şikayetvar'a dolandırıcı diye başlık açardım o derece iletişimsizsiniz. Hadi ürünü aldım ve sorun yaşadım diyelim sonra?
Herkese açık böyle bir ileti yazacağınıza önce benimle iletişime geçseydin vs diyebilirsiniz. Firmanızla her türlü iletişime geçmeye çalıştım.
Ben iade talebi oluştururken vicdan yaptım kendimi son derece mahcup hissettim.
@Globally web sitenizle, şikayetlerle yada taleplerle kim ilgileniyorsa bir konuşup sorunun nerde olduğunu çözmeye çalışın bence. Süreci bir şekilde yürütüyorsunuz ancak bilgi almak da bizim için önemli. Diğer işlerimi buradan gelecek dönüşe göre yönlendireceğim.
Ayhan Bey Merhaba,

Ürününüz tarafımıza ulaşmış ve iade işlemleri başlamıştı. Şu an kontrol ettiğimizde iade işleminin yapıldığını görmekteyiz. Sizde bir kontrol edebilirseniz iadeniz tamamlanmış olsun.

Saygılarımla

gelbura.com üzerinden kahvekulubunet indirim kodunu kullanarak bir adet Glenda (PL41PLUST) satın aldım, ancak ürün elime geçtikten birkaç gün sonra aynı ürüne -sanırım sevgililer günü kapsamında- 1000 TL gibi çok ciddi bir indirim daha yapıldığını gördüm. Durumu paylaştığım site yetklileri güzel bir jest yaparak hesabıma aynı oranda bir indirim çeki tanımladılar ve ben de çeki kullanarak epeydir almak istediğim Lelit Fred marka öğütücüyü siparişi ettim. Ürün ellerinde olmamasına rağmen ön sipariş açıldı ve ithalat işlemleri sonrasında da bugün ürün elime ulaştı.
Hassasiyet ve müşteri memnuniyetine verdikleri önem için kendilerine buradan teşekkür etmek istedim...

İyi günler

Geçen sene başında aldığım ve uzun süredir değişecek diye beklettiğim 2 adet sıfır filtreyi bir gelişme olmadığı için kullanmaya karar verdim ancak kutusundan çıkardığımda resimlerdeki gibi bir görüntüsü olduğunu gördüm. Geçmiş dönemde bazı filtrelerin reçine gibi suya karıştığı gibi yorumlar hatırlıyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi alabilirmiyim.

Ekli dosyalar

• ED90EE4A-B34A-4D74-9B57-6E8A19C8F7DA.jpeg
    ED90EE4A-B34A-4D74-9B57-6E8A19C8F7DA.jpeg
    90.5 KB · Görüntüleme: 55
  • 2067FC20-4DC6-4002-94AA-2E58DE54CB48.jpeg
    2067FC20-4DC6-4002-94AA-2E58DE54CB48.jpeg
    87.3 KB · Görüntüleme: 56
  • 6323501D-4DAC-4817-B29E-18870F6264C9.jpeg
    6323501D-4DAC-4817-B29E-18870F6264C9.jpeg
    80.8 KB · Görüntüleme: 55
  • 5D65BD1E-A40C-4002-AE6D-DBD7C578D6CA.jpeg
    5D65BD1E-A40C-4002-AE6D-DBD7C578D6CA.jpeg
    86.2 KB · Görüntüleme: 56
İyi günler

Geçen sene başında aldığım ve uzun süredir değişecek diye beklettiğim 2 adet sıfır filtreyi bir gelişme olmadığı için kullanmaya karar verdim ancak kutusundan çıkardığımda resimlerdeki gibi bir görüntüsü olduğunu gördüm. Geçmiş dönemde bazı filtrelerin reçine gibi suya karıştığı gibi yorumlar hatırlıyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi alabilirmiyim.
Filtreler maalesef homojen imal edilmiyor ancak bu bir sorun değil. Renk, ton ve doku değişikliği/farklılığı gözlenebiliyor. Rahatça kullanabilirsiniz. Filtre edilmiş suya bazen kum tanesi şeklinde reçine karışabiliyor. Ara sıra mavi sürahinin (ya da haznenin) içini ve tabanını temizleyip önüne geçebilirsiniz.

Bu arada yeni filtrelerle ilgili yeni bir gelişme ülkemiz özelinde şu an için yokmuş. Yiğit Bey ile telefonlaşmıştım. Bu işe bizden çok üzülüyor ancak kısa vadede elden bir şey gelemiyormuş maalesef. Ben Buzdağı’na geçiş yaptım, şu an için mecbur kaldığım için, gayet memnunum.

Isin ilginci bu filtrelerden de yurtdisinda bulunmuyor. Acaba firma kuculmeye ya da cekilmeye mi gitti?

Colonna'nın kendi sitesinde var gözüküyor

Ayrıca La Cabra'da da mevcut

Fakat bu iki sitede bir müddet önce stok yoktu. Demek stoklar yenilenmiş

Ek olarak, Kawa ile yazışmamda, kendilerine yeni filtre getirip getirmeyeceklerini sormuştum. Peak Water'ın şirket olarak kötü iş çıkarttığını ve düzelene kadar kendileriyle çalışmayacaklarını söylemişlerdi.

İyi günler

abi selamlar, bende de ayni durum var. Hatta icindeki partikuller bayagi dagiliyor etrafa. Kullanip, kullanmamak konusunda biraz tereddütüm var. Sen ne yaptin? Bir sorun oldu mu?

abi selamlar, bende de ayni durum var. Hatta icindeki partikuller bayagi dagiliyor etrafa. Kullanip, kullanmamak konusunda biraz tereddütüm var. Sen ne yaptin? Bir sorun oldu mu?
Hiçbir sorun olmadı epeydir sorunsuz şekilde kullanıyorum.👍

Resmen filtreleri karaborsaya dusmus artik ya. Hicbir sitede dogru durust filtre yok avrupa dahil.

Kahhar sifatiyla kahreylesin bu firmayi diyebilir miyiz..

@Globally Yigit Bey, sitenizden de kaldirmissiniz Peak Water'i. Bir gelisme var mi? Yoksa distributorlugu biraktiniz mi?

Merhaba Arkadaşlar,

Nihayet ürünler uzun uğraşlar sonucu stoklara girebildi. Bu süreçte bekelyen bekleyemeyen herkese öncelikle teşekkür ederiz.

Yeni 2 sürahi ve 1 tane yeni filtre duyurusu yapacağız.

Yeni filtre Endurance olarak isimlendirilen Güçlendirilmiş ve koku sorununu çözen filtre.

Biraz detay vermek gerekirse
Dayanıklılık filtrenin amacı alkaliliği düzenlemeye odaklanmak, ama TDS'yi o kadar düşürmemektir.
Bu filtrenin en önemli farkı katyon reçinesi kullanmasıdır. Bu, filtrenin ömrünün çok daha uzun olduğu ve anyon reçinesi tükendiğinde oluşabilecek balık aromasının oluşmadığı anlamına gelir.

Dahada detaya girilirse:

Endurance filtre, alkalinite üzerinde Precision filtre ile tam olarak aynı etkiye sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Bunu sağlayan katyon reçinesidir. Orijinalden / Precision’dan farkı bir iyon reçinesine sahip olmasıdır. Buna çift iyon reçinesi Precision, Endurance ise tek iyon reçinesi olarak tanımlıyoruz.

Tüm su hem iyonlardan hem de katyonlardan oluşur ve düşük bir TDS elde etmek için her ikisini de azaltmanız gerekir. Bu nedenle Precision, Endurance’dan daha çok TDS'yi azaltır.

Endurance’in içinde, genellikle tek iyon reçine yöntemiyle düşen PH'yi stabilize etmeye yardımcı olmak için bir PH tamponlama bileşeni vardır.

Tek iyon reçinesi kadar uzun sürmez, bu nedenle endurance, Precision’dan çok daha uzun sürer.

Percision, en soft suyu ve en fazla kontrolü vaat eder, ancak daha kısa bir ömrü vardır.

Endurance, alkaliliği de aynı şekilde kontrol eder, ama genel olarak çok fazla yumuşama sağlamaz, ancak bu, çok daha uzun sürdüğü anlamına gelir. Precision filtreden 2-3 kat daha kullanım ömrü sunar.

Satış sayfalarına gelecek olursak İngiltere’dekinden farklı bir satış sayfası hazırladık. Sürahi Paket alımlarında tek seçim şansı olan Precision filtre yerine Precision/ Endurance seçeneği ile satışa açtık.

Önemli Not: Filtreleri aktive etmek için yeni prodedür 10 dk bir kap içinde bekletmeniz gerekiyor kesinlikle.
Endurance Filtre 10 dk bekleme başlangıcında suya sarı renkli bir iz bırakacaktır bu beklenen bir durum

Elinizdeki Filtreleri Her zamanki gibi bize göndererek Yeni filtre alımlarında %50 indirimi Bu duyuruya özel %60’a çıkarıyoruz ve indirim kodunu Burada açık şekilde paylaşıyoruz. Ürünün kargolanması için Eski filtrelerin bize teslim olmuş olması şartı aranacaktır.

Kod gelmedi alamadım kargaşasını ortadan kaldırmayı umuyoruz 😊

Filtre değişim kodu : peakwater60

Geri gönderim için iade anlaşma kodumuz :yurtiçi kargo anlaşma no : 977765110
adres otomatik çıkacaktır

Ürün linkleri:

https://www.gelbura.com/urun/peak-water-yeni-endurance-x2-filtre-paketi

https://www.gelbura.com/urun/peak-water-seffaf-mavi-ayarlanabilir-su-surahisi-x1-filtre

https://www.gelbura.com/urun/peak-water-seffaf-siyah-ayarlanabilir-su-surahisi-x1-filtre

aklımıza gelmeyen diğer sorular için özeldende buradan da yazabilirsiniz

Saygılar Selamlar

Son düzenleme:
Kimler Precision'u kimler Endurance'ı tercih etmelidir? Örneğin musluk suyu 150 ppm altı endurance, 150 ppm üstü precision almalı gibi bir bilgilendirme yapabilir misiniz?

Geri