• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ön Sipariş ve İndirimler Lelit Espresso Bianca & Mara X & Grace & Anna & Kate

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İtalya'dan gelecek diyorlardı en son, n'oldu yahu kuruduk kaldık. :)

Bianca 40625 TL ile girmiş stoklarla. Geçmiş olsun
Merhaba,

Evet maalesef fiyatlar buralara dayandı. Lelit Açıkladığı Bianca fiyatı yeni fiyat listesine göre geçen seneye kıyasla maliyetlerde 250€ fark var

Daha önce bir konuda açıklamıştık tüm ürünlerde zam yapıldı Lelit tarafında.

Ön sipariş fiyat çalışması yapıyoruz yakında açıklayacağız

Merhaba,

Evet maalesef fiyatlar buralara dayandı. Lelit Açıkladığı Bianca fiyatı yeni fiyat listesine göre geçen seneye kıyasla maliyetlerde 250€ fark var

Tünelden önce son çıkışta çıkanlardan biriyim demek ki 😳

24-30 arasına almayı beklerken bu 40k fiyat resmen hayallerimi yıktı, kapsüle devam edeceğim anlaşılan

Bende Lelit Mara X'i ha alayım almayım derken 13k fiyaytı kaçırmış oldum. O dönem çok harcama yaptığım için elim gitmemişti. Şimdi epey pişmanım :(
"Eh Nespresso kapsül iyidir, yanında zaten mis gibi NanoFoamer ım var daha ne olsun, hızlı pratik zahmetsiz hem zaten ben V60 seviyorum" diyerek mutsuzluğumu gideriyorum artık.
Lelit MAra X felan geçici de, bu coğrafyada doğmuş/kalmış olmak asıl kalıcı pişmanlık.

Bende Lelit Mara X'i ha alayım almayım derken 13k fiyaytı kaçırmış oldum. O dönem çok harcama yaptığım için elim gitmemişti. Şimdi epey pişmanım :(
"Eh Nespresso kapsül iyidir, yanında zaten mis gibi NanoFoamer ım var daha ne olsun, hızlı pratik zahmetsiz hem zaten ben V60 seviyorum" diyerek mutsuzluğumu gideriyorum artık.
Lelit MAra X felan geçici de, bu coğrafyada doğmuş/kalmış olmak asıl kalıcı pişmanlık.
yaştan bağımsız olarak, diğer ülkelerdeki insanların sahip olduklarına/yaptıklarına özenerek geçecek sanırım ömrümüz.

Bu arada, 40k bugün için pahalı ama 1 ay sonrası için ucuz olacak yine de, çile bitmiyor yani.

Merhaba,

Fiyat calismanizi sabirsizlikla bekliyoruz :)

Mara için beklenti büyük.. Alınabilir bir fiyat için bekliyorum.

Merhaba,

Ön sipariş indirimine giren ürünler

Umarız almak isteyenlere vesile olur.

Ayrıca Diğer bir kaç üründe de özel indirim uyguladık hem Coffex haftası hem de diğer ürünlerinde cazibesini artırmak adına :)

Keyifli forumlar

Not : bu ürünlerde İndirim kodu çalışmayacaktır.

Son düzenleme:
Geri