• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ön Sipariş ve İndirimler Lelit Espresso Bianca & Mara X & Grace & Anna & Kate

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2 ay siparişi bekledim koymadı da kargo için UPS i beklemek koyuyor istanbuldan dün kargoya verildi UPS pazartesi geriririz diyor. Sistemde yarın yazıyor umarım yarın gelir yoksa deliricem😃

Gelecek cihaz ne?

İnşallah olur yatırım gibi düşünüyorum ben aldığım 11750 idi şu anda 15-16 bin civarı galiba :)
Bfc yi elden çıkarıp bi çılgınlık yapsam mı diye düşünmedim değil Suat hocam :) nasip.

Biri geçen hafta Bianca ve Mara X'i görmek ve denemek için, biri de bugün olmak üzere toplamda iki defa Gelbura.com ofisine gittim. İlkinde Oğuz beyi, ikincisinde de Yiğit beyi bir hayli yordum.

Neticede ben de bir Bianca ile kervana katılıp cihazı gün içinde teslim aldım. Gerek kahve ikramları için, gerek ilgi ve alakaları için kendilerine teşekkür ediyorum.

Biri geçen hafta Bianca ve Mara X'i görmek ve denemek için, biri de bugün olmak üzere toplamda iki defa Gelbura.com ofisine gittim. İlkinde Oğuz beyi, ikincisinde de Yiğit beyi bir hayli yordum.

Neticede ben de bir Bianca ile kervana katılıp cihazı gün içinde teslim aldım. Gerek kahve ikramları için, gerek ilgi ve alakaları için kendilerine teşekkür ediyorum.

Bianca çok yerinde bir tercih. Bianca sahipleri olarak 10 kişilik bir whatsapp grubumuz var numaranızı yazarsanız sizide ekleyebilirim

Her bianca kullanıcısının bir Beko geçmişi vardır arkadaşlar :)

Hayırlı olsun Necdet, güle güle kullan :)

Beko bir yiğidini daha mı kaybetti? :(
Bekonun son kalesi de gitti :) @Yirgacheffe

Estağfurullah, Beko'yu hakkıyla kullanan, kadir kıymet bilen arkadaşlarımız hala var. :)

Hayırlı olsun Necdet, güle güle kullan :)

Teşekkürler abi, inşallah :)

Bianca çok yerinde bir tercih.

Teşekkürler 👍

Estağfurullah, Beko'yu hakkıyla kullanan, kadir kıymet bilen arkadaşlarımız hala var. :)
Günlük en az 4 kere kullanıyorum işyerimde, hakkını veriyormuyum bilmem ama çıkardığı kahveleri seviyorum, güle güle kullanın, kazanınız kireç görmesin :)

Ekli dosyalar

• IMG_20201009_104056.jpg
    IMG_20201009_104056.jpg
    129.9 KB · Görüntüleme: 46
Günlük en az 4 kere kullanıyorum işyerimde, hakkını veriyormuyum bilmem ama çıkardığı kahveleri seviyorum, güle güle kullanın, kazanınız kireç görmesin :)

Çok sağolun, bence de hakkını vermişsiniz 🙂

Geri