• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ön Sipariş ve İndirimler Lelit Espresso Bianca & Mara X & Grace & Anna & Kate

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sütle işi olmayan bastı mı hemen çıktı verecek arka arkaya max 3 shot alacak birisi için. 12.000 civarı bürçeye ne tavsiye edersiniz. Mara x ve victoria arasında kaldım.
Pl91-92 bunlar ne anlama geliyor :(
Merhaba,

PL91 victoria , PL92 Elizabeth ürün kodlarıdır.

Sadece hemen espresso arıyordanız
50’ler serisi
PL41PLUST Glenda 58,55mm
PL41TEM ANNA. 57,35mm

VİP Line gruptan

PL81T Grace 57,35mm
PL91T Victoria 58,55mm

Önerebiliriz

Sütle işi olmayan bastı mı hemen çıktı verecek arka arkaya max 3 shot alacak birisi için. 12.000 civarı bürçeye ne tavsiye edersiniz. Mara x ve victoria arasında kaldım.
Pl91-92 bunlar ne anlama geliyor :(
Mara X

Ağır ve profesyonel grup yapısı nedeni ile sıcaklık açısından daha stabil olacaktır.

Merhaba,

PL91 victoria , PL92 Elizabeth ürün kodlarıdır.

Sadece hemen espresso arıyordanız
50’ler serisi
PL41PLUST Glenda 58,55mm
PL41TEM ANNA. 57,35mm

VİP Line gruptan

PL81T Grace 57,35mm
PL91T Victoria 58,55mm

Önerebiliriz

Yiğit bey aslında aynı makine içindeki farklı kodlandırmayı anlamaya çalıştım.
Örneğin victorida 81 91 92 kodlu ürünlerin farkı nedir

Yiğit bey aslında aynı makine içindeki farklı kodlandırmayı anlamaya çalıştım.
Örneğin victorida 81 91 92 kodlu ürünlerin farkı nedir
Victoria'da farklı bir ürün kodu yok, victoria'nın kodu PL91, farklı modelleri yok yani.
Grace'in kodu PL81, Elizabeth'in kodu PL92, Mara'nın kodu PL62, Bianca'nın kodu PL162 diye gidiyor.

Cofex haftası İçin , diğer ürünlerde indirim kodu var mı ? Makineler hariç soruyorum.

Başka bir konuda sordum ancak cevap alamadım, buraya da sorayım:

Bianca’nın mükemmel yeni fiyatı nedeniyle kendisinden vazgeçip gözümü maraya dikmiş bulunuyorum, bu vazgeçiş bana çok şey kaybettirir mi sizce? Bir de maraya, flow control seti takmak, biancaya ne kadar yaklaştırır, ne kadar verimli olur sizce?

flow control seti takmak, biancaya ne kadar yaklaştırır, ne kadar verimli olur sizce?
Kısa süreli shotlarda flow kontrol işe yarayabilir. Ama uzun süreli shotlarda HX makinenin yeterli tepki verip sıcaklık stabilitesi sağlayabileceğini pek düşünmüyorum.

Peki günde 1 latte, hata sonu da 2 kişilik 2-3 kez latte yapacak biri için Mara X biraz abartı mı olur ? Kaldı ki sanırım makinenin hazır kouma geçmesi de 30 dk alıyor değil mi ? Yani sabah kalkıp bir içecek hazırlayım desem cihazı 30 dk önceden çalıştırmam lazım değil mi ?

Peki günde 1 latte, hata sonu da 2 kişilik 2-3 kez latte yapacak biri için Mara X biraz abartı mı olur ? Kaldı ki sanırım makinenin hazır kouma geçmesi de 30 dk alıyor değil mi ? Yani sabah kalkıp bir içecek hazırlayım desem cihazı 30 dk önceden çalıştırmam lazım değil mi ?

O iş kolay akıllı priz falan alınır. Ben robottan geçip geçmeme konusunda kararsızım. Df64 geleydi deneyip ona göre karar verecektim ancak ona da vakit yok. Bir iki güne kapanır bu indirim.

Bütçeniz varsa Sütlü içecekler için en uygun cihazlardan bir tanesi HX cihazlar 15-20dk civarı hazır oluyorlar

Mara X 17 dakikada hazır olur. 👍

Geri