Herkese selamlar.
Güzel, yoğun bir hafta geçirdik. Hepinize ilginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ediyorum.
Dün bahsettiğim gibi bugün de bir kargolama günü yaptık. Elimizde Etiyopya Kelloo Haru'nun kavrulmuş stoğu bittiği için tekrar, dünden itibaren gelen tadım setlerini kargolayamadık maalesef. Bahsettiğim gibi özellikle saat üçten sonra gelen ve stoğu bitmiş siparişler salı kargolanacak. Stoğu bitmemişler bugün kargolanacaktı, kargolandılar.
Gelelim bugünün kargolarına.
3608, 3613, 3618, 3634, 3646, 3680, 3681, 3683, 3684, 3686, 3687,3691, 3694, 3700, 3704, 3705 arası stoğu olup gönderilebilecek siparişler bugün kargolandı. Eksik ve yanlış gönderilen bir kaç siparişimiz olmuş, sipariş sahibi arkadaşlarımızdan özür diledik, eksikleri veya yanlışlıkları düzelttik, düzeltme kargoları da çıktı.
Geriye kalan siparişler hafta sonunda gelecek siparişler pazartesi günü kavrulacak, kalite kontrolü yapıldıktan sonra paketlenecek. Eğer kargoya yetiştirebildiğimiz bir kaç siparişimiz olursa pazartesi de bir kısmını çıkartmaya çalışacağız.
Kargolamalarla ilgili bir detay hatırlatması: Gönderileri ikişer parti halinde vermek zorunda kaldığımız için kargoya, kargo akşam yetişen siparişleri ertesi gün sisteme girebiliyor. Takip numaraları bu sebeple gecikmeli geliyor, anlayışınızı rica ediyorum.
Faturalar bugün yavaş yavaş sahiplerine iletilmeye başlandı. Sistemdeki bir problem sebebiyle fatura çıkaramadık. E faturalar düzenlendikçe e posta yolu ile yollanmaya devam edecek. Bir eksiklik olursa lütfen
orkunustel@kafeinkultur.com dan problemi bana iletin. Hızlıca iletişim kurup, hızlıca çözmeye çalışacağız problemleri.
Kafein Kültür'den ilk kez alışveriş yapan, benim yaptığım videoları bilmeyen arkadaşlarımız için; Toplu Tadım Etkinliği deneyim konusunda, Kafein Kültür konusunda tüm kahvelerin V60 reçeteleri mevcut video halinde. O videolarda oldukça detaylı, kalite kontrol olması adına TDS Ekstraksiyona kadar detaylı bilgi var ve iki ayrı su için iki ayrı reçete formatımla kahvelere özel reçeteler var. Eğer ilk kez demleyecekseniz bu kahveleri ve referans arıyorsanız, bu videolar sizlere oldukça yardımcı olacaktır.
Herkese keyifli bir hafta sonu diliyorum!