• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Null Coffee - Istanbul

Ayele Fulasa Gesha ve Gaya Sesongotları merak ediyorum. Deneyenlerin yorumlarını duymak güzel olur.
Gayoyu ilk satışa sunulduğunda denemiştim. Koyu bir Null taraftarıyım ve çok beğenirim kavrumlarını. Ama gayo konumuna göre verdikleri çok sınırlı olan belkide beğenmediğim tek null çekirdeğidir diyebilirim

Worka, idido, Gayo anaerobik ve winely çekirdeklerini aldım, Worka efsane workayla yakın bile değil ama güzel çekirdek yine, idido ortalama diyebilirim, Boxx’un efsane ididosu değil tabi ki, Gayo anaerobik günlük içmelik kaliteli bir çekirdek, fiyat performans kahvesi, winely herkesin seveceği bir kahve değil, yoğun, gerçekten şarapsı, arada içerim diye aldım. Genel olarak bu defa fiyatlar performansın altında kaldı ki biz %30 indirimli aldık tüm kahveleri topluca, normal fiyattan alsaydım üzülürdüm

Worka ve uraga carbonic maserasyon çekirdeklerini denedim. İki çekirdek çikolata, kırmızı meyve notaları ile şurupsu tatlı bir deneyim sunuyor.

Worka Espresso - Çikolatamsı ama bir yandan orta asiditeli fena olmayan bir espresso. Gideri var.

Idido - Fermente tatlar çok hafif, çiçeksilik geride. Gerisi karışık meyve suyu. Beğendim.

Şimdi sırada Heleanna Georgalis var. Ondan beklentim büyük.

Worka Espresso - Çikolatamsı ama bir yandan orta asiditeli fena olmayan bir espresso. Gideri var.

Idido - Fermente tatlar çok hafif, çiçeksilik geride. Gerisi karışık meyve suyu. Beğendim.

Şimdi sırada Heleanna Georgalis var. Ondan beklentim büyük.
Heleanna Georgalis indirimde şu an, merak ettiğim bir çekirdekti fakat 1 kg'lık seçeneği mevcut sadece.Değer mi 1 kg almaya denediniz mi😂

Fiyatlar uçmuş , Bona Zuria kaybolmuş başka kavurucuya geçme zamanı gelmiş demek

Bu arada bence sepette toplam tutarda %30'a varan indirim yapma yerine örneğin son bir sene içerisinde yapılan satınalma tutarını hesaba katarak indirim koysalar bireysel kahve tutkunlarını desteklemiş olurlardı, sonuçta herkes kahve dükkanı işletmiyor.

Fiyatlar uçmuş , Bona Zuria kaybolmuş başka kavurucuya geçme zamanı gelmiş demek

Bu arada bence sepette toplam tutarda %30'a varan indirim yapma yerine örneğin son bir sene içerisinde yapılan satınalma tutarını hesaba katarak indirim koysalar bireysel kahve tutkunlarını desteklemiş olurlardı, sonuçta herkes kahve dükkanı işletmiyor.
Fiyat konusuna birşey diyemiyorum, yıllardır hemen her kavurucunun başlığında tartışılan ve çözümü bırak, orta yol bile bulunamayan bir konu. Ama "bir sene içerisinde yapılan satınalma tutarını hesaba katarak indirim koyma" fikri hoşuma gitti. Keşke yapılsa. Bunu yapan ve devamlı müşterisini koruyan kavurucunun müdavimi olurum.

Aslında bunu sadakat programı ile yapan kavurucular var. Her alımda belli bir puan birikiyor ve bu puanları kullanarak indirimli alışveriş yapılabiliyor.

Coffee Tropic, A Roasting Lab gibi firmalar var. Başka firmalarda vardı ama şu an isimleri aklıma gelmiyor.
Bunu yapan bildiğiniz kavurucuları paylaşırsanız çok güzel olur. böyle firmaları desteklemek lazım

Spada her siparişle beraber bir sonraki alışverişte kullanmak üzere %15 indirim kodu olan bir kartvizit gönderiyor.

Bunu yapan bildiğiniz kavurucuları paylaşırsanız çok güzel olur. böyle firmaları desteklemek lazım
İngiltere'de yaşarken gördüğüm neredeyse her kavurucunun bir sadakat programı olduğuydu, ben de bu yüzden genelde Rave'den alışveriş yapıyordum. Farklı firma ya da kampanya takip etmeden düzenli müşteri olmak rahat bir şey. Türkiye'de sadece A Roasting Lab'de gördüm.

Tetra N Roastery de görmüştüm geçen aylarda

La Rosita Natural almıştım geçenlerde abi bu nasıl güzel bir kahvedir ya. emin olmak için 2 gün bekledim deneyimledim. asidite düşük, ekşilik yok, kavrum tam homojen olmasada en sevdiğim koyulukta kavrulmuş. klasik kahve aroması altında arkada tropik tatlar aldım. gövde dolgun. özel hissettiriyor gerçekten. ilk Null deneyimim oldu bu sebeple olumlu bir sonuç aldığımdan diğer kahveleride denemek isterim.

Null benim için hep garanti bir kavurucu olmuştur. Özellikle Kenya kahveleri konusunda aradığımı hep bulduğum bir yer. Fiyatları piyasa ortalamasının üzerinde ama özellikle şu sıralar olduğu gibi indirim zamanlarında kesinlikle denenmeli.

İndirim yaptığında boş geçmek istemediğim fakat harici zamanlarda fiyatları hep pahalı gelen bir kavurucuydu artık her kavurucu pahalı geliyor. 800 liraya 250gr olarak aldığım kahveden beklediğim verim o kadar düştü ki kimseye pahalı diyemiyorum.

Geri