• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Null Coffee - Istanbul

Ben Oro’da 18 klik 94 derece su 100-100-50 olarak giriyorum gayet tatmin edici çıkıyor tavsiye ederim.

Merhaba herkese,

Kenya Kingero Estate AA aldım. Biraz erken demlemeye başladım (12 günlük). Güzel temiz bir Kenya olacak gibi. Demleme konusunda tavsiyeniz varsa almak isterim. Biraz zorlandım. Henüz forumda o kahve hakkında bahsedimedi :)

Merhaba herkese,

Kenya Kingero Estate AA aldım. Biraz erken demlemeye başladım (12 günlük). Güzel temiz bir Kenya olacak gibi. Demleme konusunda tavsiyeniz varsa almak isterim. Biraz zorlandım. Henüz forumda o kahve hakkında bahsedimedi :)

Beğendiniz mi kahveyi? Künyesinde, tatlılık ve aroması yüksek diye geçiyor.

Merhaba herkese,

Kahvenin su tutuculuğu yüksek diye hatırlıyorum kalın öğütüme gidebilirsiniz ayrıca aeropress te direk yaban mersini suyu gibi ancak v60 da aşırı kompleks

Null'da zaten sürekli 1000e %10 2000e %20 3000e %30 gibi bi kampanya yok muydu? Şimdi bu aya özel %30 gelmiş. Normalde 4 paket kahve alan biri için indirim olmuş olmuyor aslında. Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?

Beğendiniz mi kahveyi? Künyesinde, tatlılık ve aroması yüksek diye geçiyor.
Cevap vermeden 1 demeleme daha yapmayı bekledim. Az önce 15 günlükken demledim. Hala biraz erken olabilir.

Beğendim. Göveli olabilen yıkanmış Keyna. Ama yine de temiz. Kenya tatlarına sahip, ama daha az baskın. İyi demleyince tatlı bir meyve suyu gibi. Ilık içince özellikle. Henüz demlemelerimden memnum kalmadım aslında. O zaman aroması yüksekliği değerlendiremedim henüz. Ama zevk alıyorum içerken. Ilık içince özellikle.

Null'da zaten sürekli 1000e %10 2000e %20 3000e %30 gibi bi kampanya yok muydu? Şimdi bu aya özel %30 gelmiş. Normalde 4 paket kahve alan biri için indirim olmuş olmuyor aslında. Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?
Sabit indirimi var evet fakat belli limitin uzerinde olmasi gerekiyor Bu ay yapilan indirim geleneksel haziran indirimi ve yuksek butce ayiramayan tuketiciler icin guzel bir firsat

İndirim sadece internet alışverişinde mi geçerli yoksa dükkanda da aynı indirim var mı?

Kingero Estate AA aldım ve bugün ilk demlememi yaptım. Plastik Hario V60 ile 4*60 94° 2.48 bitiş. Demlemede yeniyim. Değirmenim yok öğütülmüş aldım. Tavsiye reçetesi olan var mı acaba?

20250616_135504.jpg

Bona Zuria: Koku algınıza lsd mushroom fruit etkisi (Mayıs ayı toplu alım colombiaları gibi yapay değil) yapıyor sanki. V60 ve Aeropress olarak; şurubumsu, meyveli ama demlemeye özen göstermek gerek. V60'ta 4:6 kasuya reçetesini kullanıyorum. Türk kahvesinde muazzam, öyle ki kahveyi yudumlarken bile burnunuza meyve kokusu geliyor. Mokapot'la ise hiç arası yok bu çekirdeğin.

Kingero Estate: Bona Zuria'ya göre daha düz ve gövdeli bir kahve bu. Çiçeğimsi tatlar var. Çekirdek boyutu Bona Zuria'nın üç katı kadar büyük desem yeridir. Sezy'nin houndras micro lot'una benzettim biraz tat olarak. Degassing tamamlanmadığı için kesin bir yorum yapmak imkansız tabi..

Bench Maji sipariş eden oldu mu? İki hafta dinlenme sonrası bugün demledik, direkt saman ‘bir yudum al lavaboya dök’ yaptıracak kadar kötü. Uraga Oro Yeast yine çok iyi ama tekrar tekrar tavsiye.👍

Bench Maji sipariş eden oldu mu?
Ben. Güzelce ayıkladiktan sonra (ne yazık ki baya quaker kalıyor naturel kahvelerde) normal bir natürel Etiyopya gibi sonuç aldım. Sevdim ama daha az demleyerek farklı bir sonuç elde etmeye calisacagim. Daha dün açtım paketi. (Ilk deneme : Nestle 89°C, bloom + 2, 2dk30sn)

Ekli dosyayı görüntüle 39338

Bona Zuria: Koku algınıza lsd mushroom fruit etkisi (Mayıs ayı toplu alım colombiaları gibi yapay değil) yapıyor sanki. V60 ve Aeropress olarak; şurubumsu, meyveli ama demlemeye özen göstermek gerek. V60'ta 4:6 kasuya reçetesini kullanıyorum. Türk kahvesinde muazzam, öyle ki kahveyi yudumlarken bile burnunuza meyve kokusu geliyor. Mokapot'la ise hiç arası yok bu çekirdeğin.

Kingero Estate: Bona Zuria'ya göre daha düz ve gövdeli bir kahve bu. Çiçeğimsi tatlar var. Çekirdek boyutu Bona Zuria'nın üç katı kadar büyük desem yeridir. Sezy'nin houndras micro lot'una benzettim biraz tat olarak. Degassing tamamlanmadığı için kesin bir yorum yapmak imkansız tabi..
Kingero Estate 2 ay falan önce bi paket bitirdim en iyi performansını 18. Günden sonra vermişti diye hatırlıyorum , aslında çok da kompleks bi kahveydi Aeropress de çok farklı bi yapısı vardı meyve suyu gibi çıkıyordu bence zaman tanımalısınız birde kahve çok su tutuyordu diye hatırlıyorum demleme süreleri uzuyordu.

Kingero Estate 1 paket bitirdim. ilk satışa çıktığında deneyimsel seride yer alan bir kahve olduğu için tercih etmiştim. 10. günden 35.güne kadar denedim ama netice alamadım. tadım notlarının hiç birini vermiyor, sıcaklığı artırsan/düşürsen, ince/kalın öğütsen, süreyi uzatsan/kısaltsan...ne yaparsan yap bomboş bir kahve. null genel anlamda beğenirim aslında ama bu çekirdek bi olmamış.

Kingero Estate 1 paket bitirdim. ilk satışa çıktığında deneyimsel seride yer alan bir kahve olduğu için tercih etmiştim. 10. günden 35.güne kadar denedim ama netice alamadım. tadım notlarının hiç birini vermiyor, sıcaklığı artırsan/düşürsen, ince/kalın öğütsen, süreyi uzatsan/kısaltsan...ne yaparsan yap bomboş bir kahve. null genel anlamda beğenirim aslında ama bu çekirdek bi olmamış.
Nasıl bir su kullanıyorsunuz acaba

Geri