AhmetS
Barista
Hayır bu konunun tamamını okumuştum. Hatta diğer forumda ne düşünülüyor diye orada da okumuştum, konuya hakimim.Konuya yarıda dahil oldunuz yada önceki yazdıklarımı kaçırdınız sanırım. Ben her türlü tedarikçinin eleştirilebilmesini savunuyorum. Geri dönüp mesajlarımı tekrar okursanız bunu görebilirsiniz. Forumda şunu görüyorum, hayatında hiç kavurma yapmayı bırakın, görmemiş biri bile kavurucuyu eleştirebiliyor. Üstelik tek bir alışverişin tek bir denemesinde. Bu kültür yeni gelen tüm üyelere empoze olmadan değişmeli.
Her türlü tedarikçinin eleştirilebilmesi ama kavurucunun eleştirilememesi bende çakışıyor tam anlayamadım bu dediğinizi? Kavurucu aynı zamanda tedarikçi de olmuyor mu?
Ben bu çekirdeği beğenmedim hiç verim alamadım diyen adama “hayatında hiç kahve kavurdun mu sen” demek hiçbir anlam ifade etmiyor benim için. Hayatında hiç kahve kavurmayanların bilmediği bir şeyler mi var?
Kavurucuyu eleştiren arkadaşlar hangi konuda yalan söylüyorlar?O yüzden trafikteki motosikletliler gibi peşinen hatalı yada terörist gibi görünmemek için kavurucuları eleştirirken biraz daha tutarlı olmak gerekiyor. Yoksa adamlar hepimizi yeni başlamış ve forumların birinden 3-5 yalan yanlış şey öğrenerek kendisini eleştirdiğimizi düşünmeye başlayacak.