Bakabildiniz mi?Hangi kahveler olduğunu yarın ofise gidince bakıp yazayım
Kusura bakmayın yazmayı unutmuşum. Etiyopya Yırgachef'ten çok memnun kaldık Etiyopya Sidamo da güzeldi . Guatemala El Jaguar ve Honduras Finca Rio ' yu henüz açmadıkBakabildiniz mi?Tavsiye edebileceğiniz çekirdek var mıdır?
biz ofise yakın zamanda aldık filtre kahve makinasında demeliyoruzYakın zamanda deneyen var mı çekirdeklerinden?
Ben instagram üzerinden bu soruyu sormuştum kendilerine . Guatemala deneyebilirsiniz demişlerdi. Açık kavrum düşük asidite ve gövdeli.En açık kavurduğunuz kahve hangisi acaba
Kuşkularımı giderdiğiniz için teşekkürlerHer kese merhaba arkadaşlar. Bundan öncede paylaşmıştım, yinede paylaşıyorum ki her kes uygun fiyatları görünce kalite bozuk ve ya aşağı kalitede kahveler diye düşünmesin lütfen. Biz yeşil kahve ithal ve ihracat ediyoruz ve kendimizin büyük olmayan kavurma atölyemiz var. Her kes gelip birlikte kahveleri tadım yapib ve ya kavurmayı izleye biler)
Kesinlikle öyle, çok zor. Amma biz kendimiz yılların kahvecileri ve kahvesenleri olduğumuz için, fiyat ve performans çok önemli. Kahvecilerin kahveyi az içmesi fiyatlara göre çok hoş birşey değil.Kuşkularımı giderdiğiniz için teşekkürler
Nitelikli kahveyi Starbucks ve Kahve Dünyası fiyatlarının altında sunmak kolay iş değil .