• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nok Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zebercet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar salı günü verdiğim sipariş elime ulaştı çekirdekleri merak edenler için fotoğrafları paylaşayım dedim.

Ekli dosyalar

• 16559996573831952151951972648194.jpg
    16559996573831952151951972648194.jpg
    81.3 KB · Görüntüleme: 287
1 kg Italian No.1 Espresso blend siparişi geçtim ben de bakalım. :coffee:

Frenchpress ve Mehmet Efendi Columbia ile başladığım serüvene, V60/Clever ve Sanalbaharat çekirdekleri ile devam ediyordum uzun zamandır. Bütçe sebebiyle diğer kavuruculara hiç bulaşmadım bugüne kadar. Ancak, malum durumlar sebebiyle çekirdeklere yaptıkları zamları anlasam da zaten yüksek olan ücretsiz kargo limitinin de her zamla otomatikman artması canımı sıkmaya başlamıştı son zamanlarda.

İlk başlardaki reklam kokan yorumlardan işkillensem de benzer fiyatlar ve makulün de makulü ücretsiz kargo limiti sebebiyle buradan bi deneme atışı yapayım dedim. Italiano, Sidamo, Djimmah, Santos ve Cerrado olarak ucuz yollu ilk siparişimi geçtim.

Kahve dışında genelde de tat ve koku konusunda bi gurmeliğim, aşırı hassasiyetim yok. İroni miydi bilemedim ama önceki mesajlarda bi arkadaşın dediği gibi, "Tadım notları: Kahve tadı aldım." modundaydım.

İlk olarak Italiano'yu kahve tadı alarak keyifle tükettim. Arkasından Djimmah paketini açıp koklayınca bi "Lan!" dedim. Demleme sonrasında da kahve serüvenimde ilk defa, hem koku hem içim keyfi olarak iki çekirdek arasında bu kadar bariz bi fark hissettim. Diğer paketlerde de aynı durumu yaşarım umarım.

Sonuç olarak, fiyatlar ve ücretsiz kargo limiti makul olduğu sürece Nok ile devam edeceğim yoluma bundan sonra.

Not: Forumdaki ilk mesajım ama paralı asker değilim =)

Evet daha önce Italiano Espresso Blend №1 ve Barista Espresso Blend №2 aldım . Italiano gerçekten güzeldi . Şimdi ise yarım kilo Guatemala El Jaguar aldım . Espresso için kullanacağım . İyi olduğuna emin heyecan dorukta :) itiraf edeyim Nok coffenin instgram hesabında paylaşılan Guatemala çekirdeğin kavrulmasından da etkilendim di .

Bana gelen Yirgacheffe gr2 vasat ve fazla kavrulmuş bir çekirdek çıktı. Cold Brew için Fropie'den aldığım kahve daha iyiydi.

Her kese merhaba.

Kahve kulübüne özel, eylül ayın sonuna dek tüm siparişlerine 10% İNDİRİM sağlandı. Sepette Promokod yerine - NOK10 yazarak, 10% indirim sağlanacak.

Her kese teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

• Promo kod.png
    Promo kod.png
    42.2 KB · Görüntüleme: 115
Yakın bir zamanda sipariş veren var mı acaba? Denemeyi düşünüyorum ama fiyatların aşırı ucuzluğu gözümü korkutmuyor değil.

Yirghacheffe grade 2 coffee sapiensteki ile aynı kahve mi, arada 100 tl fiyat var 🤔

Her kese merhaba arkadaşlar. Bundan öncede paylaşmıştım, yinede paylaşıyorum ki her kes uygun fiyatları görünce kalite bozuk ve ya aşağı kalitede kahveler diye düşünmesin lütfen. Biz yeşil kahve ithal ve ihracat ediyoruz ve kendimizin büyük olmayan kavurma atölyemiz var. Her kes gelip birlikte kahveleri tadım yapib ve ya kavurmayı izleye biler)

Her kese merhaba arkadaşlar. Bundan öncede paylaşmıştım, yinede paylaşıyorum ki her kes uygun fiyatları görünce kalite bozuk ve ya aşağı kalitede kahveler diye düşünmesin lütfen. Biz yeşil kahve ithal ve ihracat ediyoruz ve kendimizin büyük olmayan kavurma atölyemiz var. Her kes gelip birlikte kahveleri tadım yapib ve ya kavurmayı izleye biler)
Kuşkularımı giderdiğiniz için teşekkürler

Nitelikli kahveyi Starbucks ve Kahve Dünyası fiyatlarının altında sunmak kolay iş değil .

Kuşkularımı giderdiğiniz için teşekkürler

Nitelikli kahveyi Starbucks ve Kahve Dünyası fiyatlarının altında sunmak kolay iş değil .
Kesinlikle öyle, çok zor. Amma biz kendimiz yılların kahvecileri ve kahvesenleri olduğumuz için, fiyat ve performans çok önemli. Kahvecilerin kahveyi az içmesi fiyatlara göre çok hoş birşey değil.

Geri