• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nok Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zebercet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İki kez sipariş verdim kendilerinden, f/p olarak iyi. Ben americano yapmak için italiano espresso aldım iki siparişte de ancak ikisinde de gözden kaçmayacak büyüklükte irili ufaklı taşlar çıktı. İki seferde de gözümden kaçtı, Comandantede öğütürken sesten anladım ne yazık ki. Burdan sipariş veriyorsanız çekirdekleri ayıklamadan değirmene koymamak gerek.

Aynısı benim de başıma gelmişti. Bu konuda maalesef özensizler.

İki kez sipariş verdim kendilerinden, f/p olarak iyi. Ben americano yapmak için italiano espresso aldım iki siparişte de ancak ikisinde de gözden kaçmayacak büyüklükte irili ufaklı taşlar çıktı. İki seferde de gözümden kaçtı, Comandantede öğütürken sesten anladım ne yazık ki. Burdan sipariş veriyorsanız çekirdekleri ayıklamadan değirmene koymamak gerek.
Uyardiginiz için teşekkürler bende aynı blendden sipariş edip kullanmıştım ya şansıma çıkmadı ya da öğütücü elektrikli olduğu için fark etmedim bundan sonra kontrol edeceğim bende. Soğuk kahvelerde tat olarak fiyatına göre güzel çıktılar aldığım bir blend oldu kendisi

Geri