• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nok Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zebercet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben görememiştim ama arkadaş görmüş demek eski hasat olduğunu ki bende belirtmiştim bu şekilde. Bunu sadece siz yapıyorsunuz bu böyle olmaz diye söylemiyorum, bunu yapan bir çok firma var. Diğer arkadaşlara da tavsiyem, kahve çekirdekleri satın alırken diğer herşeye baktığınız gibi hasat tarihine de bakmanız.

Ekli dosyalar

• 20220607_154950.jpg
    20220607_154950.jpg
    93.8 KB · Görüntüleme: 238
  • Screenshot_20220607-155102_Gallery.jpg
    Screenshot_20220607-155102_Gallery.jpg
    126.2 KB · Görüntüleme: 234
Bizim semte yakın Çiğli'den bir kavurucu görmek hoş oldu. (y)
Espresso için evde tam otomatik makinada (evde 2 kişiyiz, genelde eşim sütlü seçimler yapıyor makinada) kullanmak üzere çekirdek öneriniz ne olurdu acaba @Farid13 ?

Bizim semte yakın Çiğli'den bir kavurucu görmek hoş oldu. (y)
Espresso için evde tam otomatik makinada (evde 2 kişiyiz, genelde eşim sütlü seçimler yapıyor makinada) kullanmak üzere çekirdek öneriniz ne olurdu acaba @Farid13 ?
Təşəkkür ediyorum🙏 sütlü içecekler için tavsiyem biraz sert kahveleri seçin. Mesela:
Brazil Santos
İtalyan Blend
Barista blend
Intenso blend
Mexico
Guatemala

Çünkü hafif gövdeli kahveler sütle karıştığında, kahveni tadı hiss edilmiyor.🤗

Təşəkkür ediyorum🙏 sütlü içecekler için tavsiyem biraz sert kahveleri seçin. Mesela:
Brazil Santos
İtalyan Blend
Barista blend
Intenso blend
Mexico
Guatemala

Çünkü hafif gövdeli kahveler sütle karıştığında, kahveni tadı hiss edilmiyor.🤗
Merhaba, sütlülere ek olarak güzel bir espresso için blendler harici hangi çekirdekleri tavsiye edersiniz? Daha çok Americano ve espresso olarak tüketilecek. Kavrumlarınız espresso ve filtre ortak mı, yoksa sipariş aşamasında belirtsek ona özel mi kavuruyorsunuz?

Merhaba, sütlülere ek olarak güzel bir espresso için blendler harici hangi çekirdekleri tavsiye edersiniz? Daha çok Americano ve espresso olarak tüketilecek. Kavrumlarınız espresso ve filtre ortak mı, yoksa sipariş aşamasında belirtsek ona özel mi kavuruyorsunuz?
Bu soruyu ben de merak ediyorum.
Gördüğüm kadarıyla 2 çeşit kavurmaları var, city ve full city.
Acaba full city çok mu koyudur?

Espressoya :

Brazil Santos
Guatemala
Mexico
Ethiopia Djimmah

Bu kahveleri deneye bilirsiniz 🙏

Bu soruyu ben de merak ediyorum.
Gördüğüm kadarıyla 2 çeşit kavurmaları var, city ve full city.
Acaba full city çok mu koyudur?
Bizdeki kahveler hiç biri koyu kavrulmuş degil. Sadece gövdesine göre sertliği değişiyor. Espresso için kahveler var, filter için kahveler var. Mesela Mexico kahvesi orta kavurma, amma gövdesine göre daha espresso kahvesine uyar. Amma kahvesenler sert filtre de sever🤗

Ben el salvador sashta yi merak ediyorum mesela espresso da nasıl bir çıktı verir. Sitenizde city (orta) kavruma filtre demişsiniz mesela, full city için de koyu, espresso. Tabi 2 kgluk seçim icin var bu seçenekler. 200gr için tüm kavrumlar City midir?

Ben el salvador sashta yi merak ediyorum mesela espresso da nasıl bir çıktı verir. Sitenizde city (orta) kavruma filtre demişsiniz mesela, full city için de koyu, espresso. Tabi 2 kgluk seçim icin var bu seçenekler. 200gr için tüm kavrumlar City midir?
Doygun gövde, düşük asidite ve ekşilikten uzak bir lezzet sunmaktadır. Daha çok espresso, mokkapot, aeropress gibi demlemele uyar. 200 gr kavurmalar hepsi orta kavurma. Amma kahveler gövdesine göre sertliği değişir.

bugün @zebercet 'in ikramı sayesinde aşağıda linkini verdiğim kahvesini deneme imkanı buldum. karmaşık tatlar aramayanlar için gayet yeterli, dümdüz bir kahve değildi kesinlikle ama büyük beklentiyi karşılamaz. keyif kahvesi değil ama gündelik kahve olarak içilebilir. fiyatına göre oldukça iyi.

bugün @zebercet 'in ikramı sayesinde aşağıda linkini verdiğim kahvesini deneme imkanı buldum. karmaşık tatlar aramayanlar için gayet yeterli, dümdüz bir kahve değildi kesinlikle ama büyük beklentiyi karşılamaz. keyif kahvesi değil ama gündelik kahve olarak içilebilir. fiyatına göre oldukça iyi.
cold brew de nasıl gider?

Biraz önce Farid Beyi ziyaret ettim. İzmirde güzel bir kavrumhane kurmuşlar, Azerbaycan ve Almanyada da faal halde işletmeleri devam ediyormuş zaten. 12 yıldır kavrum işindelermiş, kendileri ithal ediyormuş yeşil çekirdekleri. Yakında yeni anaerobik kahveler gelecekmiş, merakla bekliyorum 🤚

Son düzenleme:
Geri