• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nok Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zebercet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BEN COLUMBIA SATIN ALDIM KOKUSUNDAKİ ÇİKOLATA BANİ KANDİNE HAYRAN BIRAKTI.KAVRULUP AYNI GÜN KARGOLANMASI İSE AYRICALIK OLARAK DÜŞÜNÜYORUM. https://www.nokcoffee.com/ SİTESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ. ŞİMDİ ETİYPYA DENEYACEĞİM.
BU ARADA COLUMBIA İÇİMİ DAMAK LEZZETİME BİRE BİR FİRMAYA KALİTESİNDEN VE FİYATINDAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİM :D

Ne gerek vardı ki ..

Ekli dosyalar

• 26901BCF-4B48-4825-95AC-924A7FC498BA.jpeg
    26901BCF-4B48-4825-95AC-924A7FC498BA.jpeg
    26.6 KB · Görüntüleme: 20
Ben firma sahibinin arkadaşları destek amaçlı yorum atmış olabilir diye düşünüyorum. Ama işte böyle ballandıra ballandıra anlatıp normal bir kahvesevermiş gibi davranmaya gerek yok. Firma sahibini tanırım, iyidir, kahvesi de güzeldir vs. deyip gidersin. Hem destek olmuş olursun hem komik duruma düşmez düşürmezsin.
Grupta bir üye ben şuradan alıyorum o Kadın girişimci çekirdekleri çok iyi dedikten sonra yorum atan kişiyi biraz araştırdıktan sonrada övdüğü yerin kurucusu/sahibi çıkması ve biraz daha araştırdıktan sonra Pablo Artisan'dan çekirdekleri alıp sattığını gördükten sonra bu tip yeni üye olup hemen aynı konuya aynı tip yorum atmaları masum geliyor :D

kulübün tecrübeli üyelerinden gelen yorumları dikkate alacakken yeni üyelerin bu paylaşlımları insanda "acaba" işareti bırakıyor. bi ara deneyelim de kendimiz bakalım.

İyi akşamlar sevgili dostlar ve kahve severler.🤗 Hala bazı şeyleri anlamıyorum. İlk başta bazıları kahvemizin fiyatından memnun değildi, herkes korktu ve kötü tepki verdi.🤷‍♂️ Şimdi bazı insanlar kahvemiz hakkında iyi değerlendirmeleri sevmiyor. Neler oluyor?🤔 İnsanlar dükkanıma gelip kahve alıyor. Herkesle çok iletişim kuruyorum ve satıştan sonra kahvemizi denemenizi rica ediyorum ve ardından forumda fikirlerini ve izlenimlerinizi paylaşın. Bu eski bir üye veya yeni bir üye de ola bilir. Daha interaktif olması için yeni hayranlar da foruma dahil edilmelidir.
Ve en sonda, her kesi bizim kahvelerimizin tadına bakıp sonra "güzel" yorumlarınızı yazmaya davet ediyorum.

Her kese iyi haftasonular.🙏

P.s. Bu arada yarın Kenya, Ethiopia Yirgacheffe, Honduras, Colombia kahveleri kavurucam. Misafirliğe kapilarim her zaman açık😉

İyi akşamlar sevgili dostlar ve kahve severler.🤗 Hala bazı şeyleri anlamıyorum. İlk başta bazıları kahvemizin fiyatından memnun değildi, herkes korktu ve kötü tepki verdi.🤷‍♂️ Şimdi bazı insanlar kahvemiz hakkında iyi değerlendirmeleri sevmiyor. Neler oluyor?🤔 İnsanlar dükkanıma gelip kahve alıyor. Herkesle çok iletişim kuruyorum ve satıştan sonra kahvemizi denemenizi rica ediyorum ve ardından forumda fikirlerini ve izlenimlerinizi paylaşın. Bu eski bir üye veya yeni bir üye de ola bilir. Daha interaktif olması için yeni hayranlar da foruma dahil edilmelidir.
Ve en sonda, her kesi bizim kahvelerimizin tadına bakıp sonra "güzel" yorumlarınızı yazmaya davet ediyorum.

Her kese iyi haftasonular.🙏

P.s. Bu arada yarın Kenya, Ethiopia Yirgacheffe, Honduras, Colombia kahveleri kavurucam. Misafirliğe kapilarim her zaman açık😉
Farid bey daha önceleri reklam yapmak maksadıyla farklı farklı uyelikler alıp ürününü pazarlamaya çalışanları gördüğümüz için arkadaşlar böyle tepki gösterdi. Sizi şaşırtabilir ama durum böyle :)

Geri