• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Noite Coffee Roastery

Ben deneme seti almıştım. Tüm kahvelerden çok memnun kaldım. Bir deneme seti daha gelir mi yeni kahvelerle?
Afiyet olsun, bunu duymak güzel.
Yeni kahveleri bekliyoruz hasatlara göre ortaya karışık bir şeyler güzel oluyor.
O yüzden biz de bilmiyoruz şimdilik zamanla göreceğiz :)

Selamlar

Colombia, Monteblanco Citrullus Washed için reçete tavsiyesi alabilir miyim,teşekkürler.​

Comandante 20 click
16gr kahve 256gr su (92 derece)
Ön demleme ve iki döküş toplam süre maksimum 3 dakika

Sıcakken damakta kalan gövde yüksek oluyor soğudukça azalıyor.
Gövdeyi sevmezseniz öğütümü 24'e kadar çıkartabilirsiniz.

Son düzenleme:
Sökebilirsiniz bantları. Şu anda vakumlayıp dondurucuya atabilirsiniz. 1 hafta gayet yeterli oluyor. Biz de öyle yaptık :)

Noite kahvelerini ve paketlemesini çok beğendim. İlerleyen süreçte toplu alımlara da girebilecek bir kimlikte bence. Tadım paketiniz çok hoşuma gitmişti, yeni kahvelerle yeni tadım paketi planı var mı acaba?

Noite kahvelerini ve paketlemesini çok beğendim. İlerleyen süreçte toplu alımlara da girebilecek bir kimlikte bence. Tadım paketiniz çok hoşuma gitmişti, yeni kahvelerle yeni tadım paketi planı var mı acaba?
Teşekkürler öncelikle. Yeni tadım paketi planımız var.
Set siparişlerinde çok fazla paket harcandığı için için tamamen geri dönüştürülebilir malzeme kullanacağız onun için ufak bir araştırma sürecindeyiz. Setler hazır olunca yine buradan bilgilendirme yapacağım.

Selamlar herkese siteye yeni setler ekledik özetle.
Zip dahil tamamen geri dönüştürülebilir paketler ile göndereceğiz.
Belli kahvelerde sınırlı stok nedeni ile set içerisinde değişiklik yapamıyoruz ve ileri tarihli sipariş alamıyoruz.
Şimdilik aklıma gelen detaylar bunlar. Güncelleme yaparım aklıma gelirse.

5x100 5'Lİ SET
Colombia, Monteblanco, Citrullus Washed
Colombia, Monteblanca, Geisha, Washed
Ethiopia, Bochesa Washed
Ethiopia, Rumudamo Asefa Dukama Natural
Rwanda, Cyato Natural

8x100 8'Lİ SET
Colombia, Monteblanco Citrullus Washed
Colombia, Monteblanco Geisha, Washed
Colombia, El Progresso Washed Carbonic Maceration
Colombia, La Loma Sidra Cold Fermentation
Indonesia, Hermantic Sealed Natural
Ethiopia, Buncho Honey
Ethiopia, Rumudamo Asefa Dukamo Natural
Ethiopia, Bochesa Washed

Merhabalar @Noite Coffee Roastery, Öncelikle denediğim 2 Etiyopyadaki güzel kavrumlar için teşekkür ederim, yeni seçkiler de çok iyi görünüyor. Tüm kavuruculardan beklediğimiz bu deneme paketi de çok yerinde olmuş. Bu konuda belirtmek istediğim bir husus var, 100 gramlık paketlerin elbette maliyette bir dezavantajı olacaktır fakat en pahalı çekirdeğin bile yarım kilosu 1700 TL iken karma çekirdeklerin yarım kilosunun 2200 TL olması biraz fazla değil mi?

Burda isim vermeyeceğim ama başka bilindik kavurucularda 100 Gr seçeneğindeki fiyat farkı sizinki gibi fazla değil, hatta kimilerinde fiyat farkı dahi yok, halbuki çekirdekler hakkında fikir sahibi olmamızı kolaylaştıracak bu deneme paketlerindeki fiyatlandırma satın almamızı biraz zorlaştırmış gibi görünüyor. Belki fiyatları yeniden değerlendirmek istersiniz diye yazmak istedim.

Son düzenleme:
Selamlar herkese siteye yeni setler ekledik özetle.
Zip dahil tamamen geri dönüştürülebilir paketler ile göndereceğiz.
Belli kahvelerde sınırlı stok nedeni ile set içerisinde değişiklik yapamıyoruz ve ileri tarihli sipariş alamıyoruz.
Şimdilik aklıma gelen detaylar bunlar. Güncelleme yaparım aklıma gelirse.

5x100 5'Lİ SET
Colombia, Monteblanco, Citrullus Washed
Colombia, Monteblanca, Geisha, Washed
Ethiopia, Bochesa Washed
Ethiopia, Rumudamo Asefa Dukama Natural
Rwanda, Cyato Natural

8x100 8'Lİ SET
Colombia, Monteblanco Citrullus Washed
Colombia, Monteblanco Geisha, Washed
Colombia, El Progresso Washed Carbonic Maceration
Colombia, La Loma Sidra Cold Fermentation
Indonesia, Hermantic Sealed Natural
Ethiopia, Buncho Honey
Ethiopia, Rumudamo Asefa Dukamo Natural
Ethiopia, Bochesa Washed
teşekkürler!

Merhabalar @Noite Coffee Roastery, Öncelikle denediğim 2 Etiyopyadaki güzel kavrumlar için teşekkür ederim, yeni seçkiler de çok iyi görünüyor. Tüm kavuruculardan beklediğimiz bu deneme paketi de çok yerinde olmuş. Bu konuda belirtmek istediğim bir husus var, 100 gramlık paketlerin elbette maliyette bir dezavantajı olacaktır fakat en pahalı çekirdeğin bile yarım kilosu 1700 TL iken karma çekirdeklerin yarım kilosunun 2200 TL olması biraz fazla değil mi?

Burda isim vermeyeceğim ama başka bilindik kavurucularda 100 Gr seçeneğindeki fiyat farkı sizinki gibi fazla değil, hatta kimilerinde fiyat farkı dahi yok, halbuki çekirdekler hakkında fikir sahibi olmamızı kolaylaştıracak bu deneme paketlerindeki fiyatlandırma satın almamızı biraz zorlaştırmış gibi görünüyor. Belki fiyatları yeniden değerlendirmek istersiniz diye yazmak istedim.
@Colove Hocamın dediklerine ek olarak ben de bir iki şey yazmak istiyorum.

İlk çıkış setinizden arkadaşlarla aldık, bir memnuniyetsizlik yaşamadık , emeklerinize sağlık yeni firma ile tanışmak hepimiz için olumlu bir durumdu. Ümit verici aynı dönemde farklı ve yeni isimler duymak diye konuştuk hatta.

Diğer firmalarda da benzer bir durum gözlemledim konu burada diye yazmak istedim , çıkış politikanız ile şu an yapılan setlerdeki fiyatlandırma tutarlı mı? Burada kimsenin emeğini ,giderini hesaplamıyorum ,adı yeni yeni duyulmaya başlayan firmalar yerine daha bilindik firmalarda tutarlı fiyatlandırmayı görmek ya da verdikleri hizmeti bilip ona göre ürün almak daha tercih edilesi kendi adıma. Amacım tartışma yaratmak değil , @Colove hocamın mesajı ile yalnız değilmişim hissiyatı uyandırdı. Piyasada aynı çekirdekleri sunan pek çok firma var , bu deneme seti kampanyanızı kendi adıma es geçiyorum hem içinde denediğim çekirdekler var hem de bütçeme uygun değil. Başka sefere diyelim kolay gelsin.

@Colove Hocamın dediklerine ek olarak ben de bir iki şey yazmak istiyorum.

İlk çıkış setinizden arkadaşlarla aldık, bir memnuniyetsizlik yaşamadık , emeklerinize sağlık yeni firma ile tanışmak hepimiz için olumlu bir durumdu. Ümit verici aynı dönemde farklı ve yeni isimler duymak diye konuştuk hatta.

Diğer firmalarda da benzer bir durum gözlemledim konu burada diye yazmak istedim , çıkış politikanız ile şu an yapılan setlerdeki fiyatlandırma tutarlı mı? Burada kimsenin emeğini ,giderini hesaplamıyorum ,adı yeni yeni duyulmaya başlayan firmalar yerine daha bilindik firmalarda tutarlı fiyatlandırmayı görmek ya da verdikleri hizmeti bilip ona göre ürün almak daha tercih edilesi kendi adıma. Amacım tartışma yaratmak değil , @Colove hocamın mesajı ile yalnız değilmişim hissiyatı uyandırdı. Piyasada aynı çekirdekleri sunan pek çok firma var , bu deneme seti kampanyanızı kendi adıma es geçiyorum hem içinde denediğim çekirdekler var hem de bütçeme uygun değil. Başka sefere diyelim kolay gelsin.

Şu anki güncel var olan bir indirim kodu ile fiyat 1.776TL'ye geliyor.
Zaten forum talepleri üzerine oluşturduk bu sebepten forum kullanıcılarının yararlanması asıl amacımız.
Kod'ları takip ederseniz belirttiğim fiyattan sipariş verebilirsiniz.
İyzico iade kampanyası da işliyor galiba test etme fırsatım olmadı ama ona da bir bakabilirsiniz.

Rica ederiz 🙏🙏

Geri