• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Noite Coffee Roastery

IMG_5103.jpeg
Üçlü tadım paketi ve Omar Artundagua ulaştı. Farklı kavuruculara fırsat vermek lazım. Sadece paketleme gelişebilir. Kahveler için de bir reçeteniz varsa bilmek isterim.

İyzico ile %20 indirimli sipariş oluşturabilirsiniz. Hatırlatalım!
Bayram kampanyasından bahsediyorsunuz sanırım. Ödeme sırasında indirim değil, ödeme sonrası iyzico bakiye iadesi oluyor. Ödeme öncesinde iyzico uygulamasından kampanyaya katılmak gerekiyor.

1000050487.jpg1000050488.jpg
4 mart tarihli siparişimi ugrastirici da olsa bu gün alabildim. Noite Coffee'deki arkadaşlar süreçte takipteydiler, tekrar teşekkürler. Ama kargolama çok kötü maalesef. Geçtim kutuyu, patpata bile sarılmamış. Ayrıca kavrum tarihlerini biraz daha yakin beklerdim. Ama olsun, degassing zaten geçmiştir, top patlamasına da az kaldı. 18 şubat tarihliden başlayayım :)

Ekli dosyayı görüntüle 38031Ekli dosyayı görüntüle 38032
4 mart tarihli siparişimi ugrastirici da olsa bu gün alabildim. Noite Coffee'deki arkadaşlar süreçte takipteydiler, tekrar teşekkürler. Ama kargolama çok kötü maalesef. Geçtim kutuyu, patpata bile sarılmamış. Ayrıca kavrum tarihlerini biraz daha yakin beklerdim. Ama olsun, degassing zaten geçmiştir, top patlamasına da az kaldı. 18 şubat tarihliden başlayayım :)

Aras Kargo sebebi ile maalesef ekstrem bir durum yaşadı sizin siparişinizde. Kargoda yaşanacak kayıp vs gibi durumları tabii ki karşılarız bununla ilgili bir soru işareti oluşmaması adına belirtmek isterim.
Yakın tarihli gönderdiğimizde genelde degassing süresi verilmeden tüketiliyor bu da yanlışlara sebebiyet veriyor. Mümkün olduğunca en doğru vakitte en doğru tüketim en iyi sonucu sunuyor doğal olarak. Uzun yıllardır kahve sektörünün içinde çok fazla kahve deneme fırsatım oldu özellikle fermente kahvelerde bir aylık degassing en ideali diyebilirim. Tabii ki kavurmaya, kahveye ve diğer etkenlere göre de değişiklik gösterir.
Afiyet olsun! :)

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 38030
Üçlü tadım paketi ve Omar Artundagua ulaştı. Farklı kavuruculara fırsat vermek lazım. Sadece paketleme gelişebilir. Kahveler için de bir reçeteniz varsa bilmek isterim.
Paketlemeyi biz de mümkün olduğunca geliştirmek istiyoruz kutularımız da ulaştı ama öte yandan artan maliyetlerden dolayı mümkün olduğunca fiyatları altta tutup lezzete yönelmek de istiyoruz. Gönderdiğimiz kartın arkasından da okuyabilirsiniz büyük bütçeler ile değil kahve severlerin desteği ile başladık ve devam ediyoruz. Afiyet olsun! :)

Bayram kampanyasından bahsediyorsunuz sanırım. Ödeme sırasında indirim değil, ödeme sonrası iyzico bakiye iadesi oluyor. Ödeme öncesinde iyzico uygulamasından kampanyaya katılmak gerekiyor.
O zaman bu şekilde bir düzeltme doğru olacak sanırım? 👇

Edit: Ödeme öncesinde İyzico uygulamasından kampanyaya katılmak gerekiyor. Ve %20 iade İyzico hesabınıza iade oluyor.

Ekli dosyayı görüntüle 38030
Colombia La Loma Sidra (Plastik V60 2)
16 gram kahve 1x16 Comandante 20 click 1'e 16.6gr su (95 derece)
Birinci Adım
Başlangıç 00.00-00.20 saniyede 60gr su ile ön demleme
İkinci Adım
00.40 saniyede suyu 180gr'a tamamlıyoruz
Üçüncü adım
1.35 dakikada suyu 265gr'a tamamlıyoruz
Toplam demleme süresi üç buçuk dört dakika arası.

Indonesia Hermetic (Plastik V60 2)
18gr kahve 1x16 Comandante 20 (93 derece)
Ön demleme 60gr su ile
40. saniyede tekrar dökmeye başlayıp 130gr'a kadar tamamlıyoruz
1:20'de başlayıp 288'e tamamlıyoruz
Toplam süre 3 dakika kadar

İlk fırsatta diğerlerini de ekleyeceğim...

Ben de tadim seti ve colombia Omar almıştım bugün elime ulaştı kutulu guzel paketlenmisti.kucuk paketler sade ve şık duruyor bu arada.Hazir yeri gelmişken bütün kahvelerinizin v60 özelinde reçetesini atarsaniz cok iyi olur.

Ben de tadim seti ve colombia Omar almıştım bugün elime ulaştı kutulu guzel paketlenmisti.kucuk paketler sade ve şık duruyor bu arada.Hazir yeri gelmişken bütün kahvelerinizin v60 özelinde reçetesini atarsaniz cok iyi olur.
Colombia, La Loma Sidra (Plastik V60 2)
Birinci Adım
İkinci Adım
Üçüncü adım

Indonesia, Hermetic Sealed (Plastik V60 2)
18gr kahve 1x16 Comandante 20 click (93 derece)
Ön demleme 60gr su ile
01:20'de başlayıp 288'e tamamlıyoruz

Ethiopia, Rumudamo Asefa Dukamo (Plastik V60 2)
16gr kahve 1x16 Comandante 24 click (94 derece)
1. adım başlangıç 00:00-00:20 ön demleme 60gr su
2. adım 00:35 saniyede başlayıp suyu 180gr'a tamamlıyoruz
3. adım 01:35'te başlayıp suyu 270gr'a tamamlıyoruz

Ethiopia, Buncho Honey
16gr kahve 1x16 Comandante 20 click (95 derece)
1. adım başlangıç 00:00-00:20 ön demleme 60gr
2. adım 00:30 civarı başlayıp 120gr'a tamamlıyoruz
3. adım 01:30 civarı başlayıp 288gr'a tamamlıyoruz.
Toplam süre 03:30 dakika civarı

Devamını ekleyeceğim...

Colombia, La Loma Sidra (Plastik V60 2)
Birinci Adım
İkinci Adım
Üçüncü adım

Indonesia, Hermetic Sealed (Plastik V60 2)
18gr kahve 1x16 Comandante 20 click (93 derece)
Ön demleme 60gr su ile
01:20'de başlayıp 288'e tamamlıyoruz

Ethiopia, Rumudamo Asefa Dukamo (Plastik V60 2)
16gr kahve 1x16 Comandante 24 click (94 derece)
1. adım başlangıç 00:00-00:20 ön demleme 60gr su
2. adım 00:35 saniyede başlayıp suyu 180gr'a tamamlıyoruz
3. adım 01:35'te başlayıp suyu 270gr'a tamamlıyoruz

Ethiopia, Buncho Honey
16gr kahve 1x16 Comandante 20 click (95 derece)
1. adım başlangıç 00:00-00:20 ön demleme 60gr
2. adım 00:30 civarı başlayıp 120gr'a tamamlıyoruz
3. adım 01:30 civarı başlayıp 288gr'a tamamlıyoruz.
Toplam süre 03:30 dakika civarı

Devamını ekleyeceğim...
Cevaplar için teşekkürler hocam daha denemelere başlamadım ama dikkatimi çeken 3.5 4 dk civari bitisleri var demlemelerin yavaş filtrelerden mi seçim yapmayı onerirsiniz abaca ya traditional ile bu sürelere çıkmak zor gibi geldi :)

Cevaplar için teşekkürler hocam daha denemelere başlamadım ama dikkatimi çeken 3.5 4 dk civari bitisleri var demlemelerin yavaş filtrelerden mi seçim yapmayı onerirsiniz abaca ya traditional ile bu sürelere çıkmak zor gibi geldi :)
Evet ekipmandan ekipmana değişiklik gösteriyor tabi reçeteler. Biz reçeteleri en kolay ulaşılabilir ekipmanlarla yapıyoruz ki genel bir reçete oluşsun. Kullandığımız kağıtlar Hario 100'lü şeffaf paketler. Varsa elinizde bunlarla bir deneme yapın isterseniz. Sonra kendi damağınıza göre düzenlersiniz.

Gelen geri bildirimlerden dolayı paketleme artık biraz overkill olmuş :)

1741875390918.png
1741875404706.png

Selamlar, iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.
Kutu tedarikçileri ile iyi bir iletişim kurup numune ve satın alma olayını çözmemiz biraz uzun sürdü maalesef sağ olsunlar.
Bu durumun farkındaydık o yüzden bolca koli bandı ile sıkı sıkı sarıyorduk.
Ama kutularımız bugün ulaştı nihayet :)

Ekli dosyayı görüntüle 37931
ontheotherhand Aslında bu başlıkta yazdığım gibi kutu olayını çözmeye çalışıyoruz halen istediğimiz gibi değil.
İstediğimiz boyutlarda özel kesim yaptıracağız gibi görünüyor. Birde o kadar çok atık üretmek çok hoşumuza gitmiyor açıkçası.
İç güzelliğe önem verenlerdeniz :sneaky::sneaky:

Afiyet olsun şimdiden 🚀🚀🚀

Benim de deneme setim geldi. Kahvelerin degerlendirilmesinden once 2 onerim olacak;
1- Kesinlikle kahvelerin kavrum tarihini secebilmeliyiz. Degass size gore onemli anliyorum ama bu surenin bizlere birakilmasi taraftariyim. İki secenek eklersiniz mevcut hazirda olan mi yoksa su tarihte kavrulacak olan mi diye…
2- Tadim paketleri de olsa valf olmasi lazim diye dusunuyorum.

Kahvelerle alakali deneyimlerimi hepsini denedikten sonra yapacagim.

Geri