• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Noite Coffee Roastery

Espresso için hangi kahveleri önerirsiniz? Signature cup nasıldır?
Signature cup espresso için f/p kahvesi. Ama nitelikli bir şeyler isterseniz eğer klasik espresso tatlarına uygun Endonezya Hermetic, Honduras Caballero, Costa Rica Jaguar önerebilirim.

Kahvem dün elime ulaştı. Bu sabah demleme yaptım.

Colombia La Loma Sidra
Cold Fermentation 19.08 Kavrum Tarihi
V60 15 gr 240 ml
2.40 bitiş

Esmer şeker ve bal ön planda çıktı. Limonotu ve şeftali aromalarının daha arkadan gelmesiyle şekerli şeftalili hafif limonlu bir çay içer gibi bir kahve çıktı ortaya. Ben sevdim kahveyi. Japanese Cold Brew olarak da merak ediyorum.

Kahvem dün elime ulaştı. Bu sabah demleme yaptım.

Colombia La Loma Sidra
Cold Fermentation 19.08 Kavrum Tarihi
V60 15 gr 240 ml
2.40 bitiş

Esmer şeker ve bal ön planda çıktı. Limonotu ve şeftali aromalarının daha arkadan gelmesiyle şekerli şeftalili hafif limonlu bir çay içer gibi bir kahve çıktı ortaya. Ben sevdim kahveyi. Japanese Cold Brew olarak da merak ediyorum.
Fermente tat yoğun mu?

Selamlar herkese, umarım herkes iyidir.
Bir süredir buralara müdahil olamadık işlerden dolayı yeni eklenen ve eklenecek kahvelerimizden kısaca bahsetmek istiyorum

Ethiopia, Gigesa Natural
Ethiopia, Bochesa Washed
Colombia, La Loma Sidra Cold Fermentation
(sınırlı stok, indirimli)
Indonesia, Hermetic Sealed Natural (sınırlı stok)
Honduras, Caballero El Campo (sınırlı stok)
Costa Rica, Las Torres Full Honey Anaerobic (sınırlı stok)
Colombia, El Progreso Washed Carbonic Maceration (sınırlı stok, indirimli)
Colombia, Monteblanco Geisha Washed (sınırlı stok, indirimli)
Colombia, Finca Milán Washed Nitro (sınırlı stok)
Colombia, Monteblanco Citrullus Washed
Colombia, La Sirena Honey Peach

Yeni eklenecek olan Adrian Lasso ve 2 kahve daha var önümüzdeki günlerde ekleyeceğiz listeye
Tüm kahvelerde geçerli kahvekulubu indirim kodunu kullanabilirisiniz

Herhangi bir konu ile ilgili iletişime geçmek isterseniz hello@noitecoffee.com adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Geri