• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nitelikli Kahve Erişim Noktaları

Bu konuda çok aşırı bilgili değilim ama kahve gerçekten nitelikli olsa bile sizin damak tadınıza uymayabiliyor. Mesela ben Colombia kahvelerini genelde sevemiyorum. ne kadar nitelikli olsa da yüksek puanlı olsa da afrika kahveleri kadar hoşuma gitmiyor.
Siz sanırım kargo ile sipariş veriyorsunuz. Hangi kavuruculardan sipariş verdiniz daha önce.
Ben aslında menşei ne olursa olsun iyi yada nitelikli kahveyi beğeniyorum. Sanırım burada sorun nitelikli kahveyi seçip ülkeye getirebilmek. Diğer bir sorun da bizim gibi iyi kahve seven tüketiciler için güvenle kahve alabileceğimiz işletmeler. Bunun için de sanıyorum sertifikasyon, puanlama standartları, müşteri memnuniyet odaklı işletmeler gerek. Kahve, şarap, yemek de tabiki damak tadı vardır. Hepsinin de iyisi kendini belli eder erbabına.

Muğla - Fethiye, Hann Coffee Roastery yeni başladılar kavurmaya. Kavurmanın başında Ankara'dan da tanıdığımız Eren Can Cem var. Mekan Çalış sahilinde çok keyifli. Colombia Carambolo ve Costa Rica La Julia Alma Negra denedim. İki kahve de çok iyiydi. İnternet satışları da var. Yolu Fethiye'ye düşenler mutlaka uğrasın.
Ankara'da çok sevdiğimiz aynı zamanda listede de yer alan Main coffee de Hann coffee tarafından kavrulmuş kahveleri servis ediyor. Ankara'da olup denemek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Ben bir natural Etiyopya denedim künye detayını pek hatırlamıyorum ama çok keyifliydi.

Çok yakında ben açıyorum tadilatta şu an :)
Herkese merhaba, çok yakında açıyorum dememizi üzerinden epey geçmiş. 10 küsur yıldır Home baristalıktan sonra bir kafe deneyimi de yaşamak istedik. Şubatta Şerif Başaran hocamdan sca eğitimlerini de aldım, kafemizi açtık. Hergün en az yarım gün bende barda demleme yapıyorum. Yakın olanları beklerim. Gelmeden haberleşirsek tanışmışta oluruz.
Kafemizin adı Freya Coffee. İstanbul Zeytinburnu Maltepe mevkiindeyiz. Boxx ile başladık şu anda da Coffee Department çekirdeklerini kullanıyoruz. Aşağıya linkleri de ekliyorum.
https://maps.app.goo.gl/ithjbnCw4q8qeBUM9

Istanbul, Ortakoy, kahvalticilar sokaginda, PerNoi tavsiyemdir. Hem cekirdekleri kaliteli hem de isleten kari-koca arkadaslarin samimiyeti gayet guzel

Merhaba, İstanbul'daki filtre kahvede basarılı olan cafe onerileri var mı?
Cekirdek icin Balat'taki Coffee Department iyi, asya yakasında William's, Calibre ve Good coffee'den cekirdekler almıstım ama ilk yazdıgım daha basarılı geldi.

Geri