• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de filtre ekledim buraya da not düşeyim :D
#7001 kahve #7172 filtre sipariş numaralarım, tek kargo olursa çok iyi olur.
İlginiz ve alakanız için çok teşekkürler sizden ilk alışverişimdi ve son olmayacak.

Son düzenleme:
Hocam ne gerek var anlamadım eksta iş yüklemesek. Kargo planı yapılmış, kargoya verilince sms de gelecek...

Nasıl bir ekstra yük oluşuyormuş vie cümle yazmakla.. 6000-7000 nolu siparişler kargoya verilmiştir yazılacak forumdan hepsi bu. O smsler gelmezse kargoları y.içi kargo sisteme girmeyip şubede bekletirse tek tek soru gelecek bu sefer.. O zaman iş yükünü görün :)

Nasıl bir ekstra yük oluşuyormuş vie cümle yazmakla.. 6000-7000 nolu siparişler kargoya verilmiştir yazılacak forumdan hepsi bu. O smsler gelmezse kargoları y.içi kargo sisteme girmeyip şubede bekletirse tek tek soru gelecek bu sefer.. O zaman iş yükünü görün :)
Kimsenin kargo hakkında soru soracağını zannetmiyorum indirim kodu ve olanlardan sonra bence herkes susup uslu uslu kargosunu bekleyeceğini biliyordur ama dediğiniz de mantıklı tamam :)

Kimsenin kargo hakkında soru soracağını zannetmiyorum indirim kodu ve olanlardan sonra bence herkes susup uslu uslu kargosunu bekleyeceğini biliyordur ama dediğiniz de mantıklı tamam :)
kodu girerken sormadık mı kargo hakkında soruyu :D

Kayanza’ya da elveda dedik değerli dostlar 👋

Annem 53 yaşında Akdeniz kadını. İçirdim Adado dan. Durdu... durdu.. baktı bana. Duygularım alt üst oldu dedi. Ben ona tadın notalarından bahsetmemiştim ve kendisine kavun ahududu bal dediğimde kesinlikle hepsini aldığını söyledi. Ben yer yer kavun almıştım. Bazen ahududu ama yoğun asidite yoğun tat hissediyordum. Gerçekten meyve suyu... Haftaya da Hambella ve Peru yu deneyeceğim.

Geri