• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@kahveekulubu nde bu ay seçilen @celsius.coffee yi denedim. Etiyopya'nın Yirgacheffe bölgesinde 1950-2100m rakımdan bu Adado kahvesi gerçekten meyve suyu. Ben tadımda ahududuyu alırken arkadaşım kavunu aldı. Önerdikleri reçeteyide uygulayabilirsiniz. Bu sene benim için en iyi Etiyopya şuanda.
Hocam nasil demlediniz? Var mi önerileriniz demleme süreci ile ilgili.
 
Hocam nasil demlediniz? Var mi önerileriniz demleme süreci ile ilgili.
Ben şahsen tek demlemede çok içmeyi tercih eden biri değilim. 300ml bana çok geliyor.
8 gram kahveyi 1zpresso kpro da 74-75 klikte öğüttüm ancak comandante de bu 24 kliğin dengi oluyor diyebiliriz. Buzdağı su ile 91 derecede başlıyorum. 60ml blooming akabinde 20 saniye bekliyorum ve sonra 90ml daha ekleyip bitiriyorum. Bu 150ml lik sudan 125ml elde etmek istiyorum ve nerdeyse tam olarak istediğimi elde ediyorum. Ayrıca @CelsiusCoffeeRoastery reçetesi de var Adado için. Onu da paylaşıyorum. Ondan da 280ml kadar elde edilebiliyor. Screenshot_20210328-161825_Chrome.jpg
 
Ekli dosyayı görüntüle 10754Öncelikle tekrar tekrar teşekkür ediyorum @CelsiusCoffeeRoastery 🤗 kahveleri aldım ikram kahve olarak da stoğu bitmiş olan Burundi busindeyi seçtim. Ayrıcalıklı bir kahve olduğu çok belli ilk başlarda narenciye ve çiçeksilik alırken bitişte vanilya çok netleşti. Deagassing süresi sabırsızlandıracak gibi duruyor 🤓
Kargom nerde demeye fırsat kalmadan kazanılmış hakkına ilk kavuşan siz oldunuz sanırım? Afiyet olsun, keyifli demlemeler :)
 
Kahve siparisini onceden verenler icin, siparisin ustune ekletmemizin bir yolu var mi filtre kagidini, 2.kez kargoyla vs ugrasmayalim?
Merhaba. Şöyle yardımcı olmaya çalışalım; Filtre siparişinizi verin, sipariş notlarına bir önceki sipariş numaranızı mutlaka yazın ardından mağazadan teslim seçeceğini işaretleyin.
 
Merhaba. Şöyle yardımcı olmaya çalışalım; Filtre siparişinizi verin, sipariş notlarına bir önceki sipariş numaranızı mutlaka yazın ardından mağazadan teslim seçeceğini işaretleyin.
Harika sorun çözücüsünüz, tebrikler. Dediğiniz şekilde sipariş verdim notlarada açıklamayı ekledim. 7168 nolu filtre kapıdı siparişim. 6964 eski kahve siparişimle beraber gönderilebilir. Teşekkürler. İyi çalışmalar.
 
fazla ilgilisiniz hocam teşekkürler :D
ben de yine buradan da yazayım. #7167 filtre kağıdı siparişim, #7080 kahve siparişim. kahve siparişimle beraber gönderebilirsiniz. Kolay gelsin :)
 
Sipariş numarası ile siparişi takip etmenin bir yöntemi var mı?
İlk haftanın kavurma ve kargo planı ise;

07/04 Kavurma 09/04 Kargo
09/04 Kavurma 12/04 Kargo
12/04 Kavurma 14/04 Kargo
13/04 kavurma 15/04 Kargo
14/04 Kavurma 16/04 kargo
Şeklinde planlanmıştır.

Yurtiçi kargo ile çalışıyoruz. Siparişleriniz kargoya verildiği an gelecek sms ile kargo takibini yapabilirsiniz.

Benden bu kadar. Olabildiğince açıklamaya çalıştık. Şimdiden ve yeniden hepinize sonsuz teşekkürler.

Sevgiler.
İyi akşamlar.
 
Geri
Üst