Hocam nasil demlediniz? Var mi önerileriniz demleme süreci ile ilgili.@kahveekulubu nde bu ay seçilen @celsius.coffee yi denedim. Etiyopya'nın Yirgacheffe bölgesinde 1950-2100m rakımdan bu Adado kahvesi gerçekten meyve suyu. Ben tadımda ahududuyu alırken arkadaşım kavunu aldı. Önerdikleri reçeteyide uygulayabilirsiniz. Bu sene benim için en iyi Etiyopya şuanda.
Ben şahsen tek demlemede çok içmeyi tercih eden biri değilim. 300ml bana çok geliyor.Hocam nasil demlediniz? Var mi önerileriniz demleme süreci ile ilgili.

Kahve siparisini onceden verenler icin, siparisin ustune ekletmemizin bir yolu var mi filtre kagidini, 2.kez kargoyla vs ugrasmayalim?Herkese günaydınCafec Traditional stoklara girmiştir
Öncelikle tekrar tekrar teşekkür ediyorum @CelsiusCoffeeRoastery Benimde merak ettiğim soru? Eğer olursa bende siparişeme 1 paket ekletmek istiyorum.Kahve siparisini onceden verenler icin, siparisin ustune ekletmemizin bir yolu var mi filtre kagidini, 2.kez kargoyla vs ugrasmayalim?
Kargom nerde demeye fırsat kalmadan kazanılmış hakkına ilk kavuşan siz oldunuz sanırım? Afiyet olsun, keyifli demlemelerEkli dosyayı görüntüle 10754Öncelikle tekrar tekrar teşekkür ediyorum @CelsiusCoffeeRoasterykahveleri aldım ikram kahve olarak da stoğu bitmiş olan Burundi busindeyi seçtim. Ayrıcalıklı bir kahve olduğu çok belli ilk başlarda narenciye ve çiçeksilik alırken bitişte vanilya çok netleşti. Deagassing süresi sabırsızlandıracak gibi duruyor
![]()
Merhaba. Şöyle yardımcı olmaya çalışalım; Filtre siparişinizi verin, sipariş notlarına bir önceki sipariş numaranızı mutlaka yazın ardından mağazadan teslim seçeceğini işaretleyin.Kahve siparisini onceden verenler icin, siparisin ustune ekletmemizin bir yolu var mi filtre kagidini, 2.kez kargoyla vs ugrasmayalim?
Benimde merak ettiğim soru? Eğer olursa bende siparişeme 1 paket ekletmek istiyorum.
Merhaba. Şöyle yardımcı olmaya çalışalım; Filtre siparişinizi verin, sipariş notlarına bir önceki sipariş numaranızı mutlaka yazın ardından mağazadan teslim seçeceğini işaretleyin.
Harika sorun çözücüsünüz, tebrikler. Dediğiniz şekilde sipariş verdim notlarada açıklamayı ekledim. 7168 nolu filtre kapıdı siparişim. 6964 eski kahve siparişimle beraber gönderilebilir. Teşekkürler. İyi çalışmalar.Merhaba. Şöyle yardımcı olmaya çalışalım; Filtre siparişinizi verin, sipariş notlarına bir önceki sipariş numaranızı mutlaka yazın ardından mağazadan teslim seçeceğini işaretleyin.
siparişi vermeden gelseydi bende alırdım, bidaha ki siparişe artıkHerkese günaydınCafec Traditional stoklara girmiştir
bende alla alla acaba nickleri mi karıştırdım diyorumdistribütöre satarken bile kar eden firma olarak tebrik ediyorum sizi.![]()
Ay daha uzunsiparişi vermeden gelseydi bende alırdım, bidaha ki siparişe artık![]()
![]()
![]()
Sipariş numarası ile siparişi takip etmenin bir yöntemi var mı?
İlk haftanın kavurma ve kargo planı ise;
07/04 Kavurma 09/04 Kargo
09/04 Kavurma 12/04 Kargo
12/04 Kavurma 14/04 Kargo
13/04 kavurma 15/04 Kargo
14/04 Kavurma 16/04 kargo
Şeklinde planlanmıştır.
Yurtiçi kargo ile çalışıyoruz. Siparişleriniz kargoya verildiği an gelecek sms ile kargo takibini yapabilirsiniz.
Benden bu kadar. Olabildiğince açıklamaya çalıştık. Şimdiden ve yeniden hepinize sonsuz teşekkürler.
Sevgiler.
İyi akşamlar.
Ay daha uzun![]()
Bütün Sivaslılar İstanbul'da değil mi zaten ya